beyler c6-01 ön kameranın yanındakiler ne bilgisi olan warmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi

backwater

backwater

Üye
biri ışık sensörü birininde hareket sensörü olması lazım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kullanma kılavuzu yokmu?

erdgnblt

erdgnblt

Üye
c6 yazısının üstündeki hareket sensörü.
mesela biriyle konuştuğunda elini oraya götür ekran siyahlaşır. çek konuşma ekranı gelir, bataryadan az harcamak amacıyla
sen kulağına götürüncede siyahlaşıyor :)

cukuleaks

Üye
hareket sensörümü :zuhaha: birisi yakınlık birisi ışık sensörü. Hareket sensörü içinde bulunuyor. Hey Allahım ya :zuhaha:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
hareket sensörümü :zuhaha: birisi yakınlık birisi ışık sensörü. Hareket sensörü içinde bulunuyor. Hey Allahım ya :zuhaha:
Hareketten kastım yakınlıktı. Biran aklıma gelmemiş olabilir gülünebilinir ancak kahkaha atmanın lüzumu yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende yeni gördüm neymiş bunlar yahu...

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Polymath

Polymath

Üye
Hem bataryadan tasarruf hemde kulağınıza tel değdiği anda dokunmatik işlemesin diye. Yani o olmasa tel kulağınıza değip görüşmeniz sonlanabilir(Yakınlık sensörü)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
harbi kullanım kılavuzunda yazmıyomu bunlar

aleranol

aleranol

Üye
dalga geçiyonuz sandım :kop: birisi yakınlık birisi ışık. Yakınlık sensörünü biraz incelerseniz kırmızı bir ışık da çıkar :D

ümran

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olçk ki anlatsan krdş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

yenimi gördün gerçekten abi :D
Ben arkadaş bizimle kafa buluyor sanmış, o yüzden espri mahiyetinde öyle yazmıştım. :) Zaten ön panelde mikrofon, hoparlör, ön kamera ve yakınlık/ışık sensörü dışında başka bir şey yok. :ah Bazen smiley kullanmıyorumya aslında kullanmakta fayda var. :D

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

kcr

Üye
c6 ön kamera yanındakiler adlı konumuzun hortlatılma ve yıldönümünü anma etkinliğimize hoş geldiniz... :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];6074613' Alıntı:

Yıl dönümü'ne iki gün var :ehe
Daha bir yıl olmasına 2gün var diye, ben sana yazacaktım abi :kop2:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Ben arkadaş bizimle kafa buluyor sanmış, o yüzden espri mahiyetinde öyle yazmıştım. :) Zaten ön panelde mikrofon, hoparlör, ön kamera ve yakınlık/ışık sensörü dışında başka bir şey yok. :ah Bazen smiley kullanmıyorumya aslında kullanmakta fayda var. :D

ben her mesajıma bi smıley kullanıyorum iyi oluyo zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt