aleranol Üye ayhan_ayh' Alıntı: Oyle bir ayar yeri yok ki dostum Genişletmek için tıkla ... Kameraya girince telin sol üst köşesinde kaliyor.
ayhan_ayh' Alıntı: Oyle bir ayar yeri yok ki dostum Genişletmek için tıkla ... Kameraya girince telin sol üst köşesinde kaliyor.
PriZm Üye aleranol' Alıntı: Kameraya girince telin sol üst köşesinde kaliyor. Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle bir ayar yok?
aleranol' Alıntı: Kameraya girince telin sol üst köşesinde kaliyor. Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle bir ayar yok?
aleranol Üye Sol üstte hani bir tane çark resmibvar ya genel de ayar için olan. Secenekler çıkıyor mod ayarları falan.
Sol üstte hani bir tane çark resmibvar ya genel de ayar için olan. Secenekler çıkıyor mod ayarları falan.
CanKartaL Emekli Yönetici Cihaz rootluysa sesi bulup istediğiniz bir sesle değiştirin isterseniz sessiz bir sesle bile değiştirebilirsiniz
Cihaz rootluysa sesi bulup istediğiniz bir sesle değiştirin isterseniz sessiz bir sesle bile değiştirebilirsiniz
terbiyesizim Üye Konu Sahibi Ama benim tel rootlu değil dostum. Ayrıca sesi kapatma gibi bir ayar yok. Ne saçma iş yaa - - - Eklendi - - - patronus' Alıntı: Farklı bir kamera uygulaması kullan camera zoom fx gibi Genişletmek için tıkla ... Kendi orjinal kamerası varken niye illa başka bir programa ihtiyaç duyuyorum ki? Bu biraz bana saçma geliyor. Ben bu telefona bu kadar para verdiysem başka bir programa ihtiyaç duymamam lazım. İstisnalar bunun dışında tabii.
Ama benim tel rootlu değil dostum. Ayrıca sesi kapatma gibi bir ayar yok. Ne saçma iş yaa - - - Eklendi - - - patronus' Alıntı: Farklı bir kamera uygulaması kullan camera zoom fx gibi Genişletmek için tıkla ... Kendi orjinal kamerası varken niye illa başka bir programa ihtiyaç duyuyorum ki? Bu biraz bana saçma geliyor. Ben bu telefona bu kadar para verdiysem başka bir programa ihtiyaç duymamam lazım. İstisnalar bunun dışında tabii.
PriZm Üye aleranol' Alıntı: Sol üstte hani bir tane çark resmibvar ya genel de ayar için olan. Secenekler çıkıyor mod ayarları falan. Genişletmek için tıkla ... Ben halen bulamadım ama neyse.
aleranol' Alıntı: Sol üstte hani bir tane çark resmibvar ya genel de ayar için olan. Secenekler çıkıyor mod ayarları falan. Genişletmek için tıkla ... Ben halen bulamadım ama neyse.
terbiyesizim Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Ben halen bulamadım ama neyse. Genişletmek için tıkla ... OYle bir secenek yok dostum. Arkadasta nasil var bende onu anlamdim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Ben halen bulamadım ama neyse. Genişletmek için tıkla ... OYle bir secenek yok dostum. Arkadasta nasil var bende onu anlamdim
terbiyesizim Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: Kernel destekliyorsa privacy mode aç audio ayarlarından kernel uygulaması üzerinden Genişletmek için tıkla ... Hicbirşey anlamadım telefon daha 1 aylık falan orjinal haliyle duruyor
TheMadness' Alıntı: Kernel destekliyorsa privacy mode aç audio ayarlarından kernel uygulaması üzerinden Genişletmek için tıkla ... Hicbirşey anlamadım telefon daha 1 aylık falan orjinal haliyle duruyor