MersinNewYork
Üye
Benim Özelliklerim Bunlar. Sizce Hangi Telefonu Almalıyım.
Merhaba Millet
.
Şu an hastayım ve cepten açıyorum konuyu nokia n8 belle kullanıcısıyım ama artık model değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Telefonumdan öyle memnunum ki anlatamam.zaten bunu asla da satmayı düşünmüyorum.
Şimdi arkadaşlar
ben çok fazla müzik dinliyorum tani telefonda yaklaşık 250 kadar albüm bulundurmak istiyorum
cep telefonu oyunlarına bağımlıyım ama oyunlarda hile yapabileceğim bir telefon olsa daha iyi olur.
Fotoğraf çekmeye bayılıyorum en az 400 fotoğraf çekerim günde.
Birde bataryası çok çok önemli.
Sizce galaxy s3 mü iphone 4s mi xperia arcs mi htc one x mi yada hangi telefon ? Yorumlarınızı bekliyorum.
.Şu an hastayım ve cepten açıyorum konuyu nokia n8 belle kullanıcısıyım ama artık model değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Telefonumdan öyle memnunum ki anlatamam.zaten bunu asla da satmayı düşünmüyorum.
Şimdi arkadaşlar
ben çok fazla müzik dinliyorum tani telefonda yaklaşık 250 kadar albüm bulundurmak istiyorum
cep telefonu oyunlarına bağımlıyım ama oyunlarda hile yapabileceğim bir telefon olsa daha iyi olur.
Fotoğraf çekmeye bayılıyorum en az 400 fotoğraf çekerim günde.
Birde bataryası çok çok önemli.
Sizce galaxy s3 mü iphone 4s mi xperia arcs mi htc one x mi yada hangi telefon ? Yorumlarınızı bekliyorum.