Benim Özelliklerim Bunlar. Sizce Hangi Telefonu Almalıyım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
    Konu Sahibi
Benim Özelliklerim Bunlar. Sizce Hangi Telefonu Almalıyım.
Merhaba Millet :).
Şu an hastayım ve cepten açıyorum konuyu nokia n8 belle kullanıcısıyım ama artık model değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Telefonumdan öyle memnunum ki anlatamam.zaten bunu asla da satmayı düşünmüyorum.

Şimdi arkadaşlar

ben çok fazla müzik dinliyorum tani telefonda yaklaşık 250 kadar albüm bulundurmak istiyorum

cep telefonu oyunlarına bağımlıyım ama oyunlarda hile yapabileceğim bir telefon olsa daha iyi olur.

Fotoğraf çekmeye bayılıyorum en az 400 fotoğraf çekerim günde.

Birde bataryası çok çok önemli.

Sizce galaxy s3 mü iphone 4s mi xperia arcs mi htc one x mi yada hangi telefon ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
S3 derim ben.diğerlerinin batarya performansı sizi tatmin etmeyebilir

nokiax6emre

nokiax6emre

Üye
nokia n8 devam et kardeşim. bulabilcegin her özellik n8 de birleşiyo. emin ol ;)

.Murat.

.Murat.

Üye
fotoğraf önemli demişsin n8 hala çok üstün kamera olarak saydığın modeller n8deki foto kalitesine yaklaşamaz
illede alacağım diyorsan s3 derim ben

_OgUz

Üye
S3 almalisin bence

caglar b

caglar b

Üye
one x+ yada one s almalısın bence yada sony xperia lara bir bak

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony xperia iona bak güzel cihaz fotograf çekmeye bayılıyosan 41 mp sensörlü 808 pureviewe bak

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung Galaxy S3 tavsiyemdir :)

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşım bence dediklerinin hiçbiri değil şarj ve kamera olarak hiçbiri n8 kadar iyi değil. Belki şarj olarak yakınlar ama gerideler. Ben sana okadar albüm dediğin zaman ilk 16gb hafızalı bir telefon yada daha fazla olmak üzere aklıma geldi. Kamera deyince ip4s yada one x geldi. Hole deyince de en iyi hileyi androidde yaparsın. Buraya kadar one x çünkü 32 gb depolama sana 26 gb veriyor boş. Ayrica kamerasida hem s3 hem de not2den daha iyi. Tabi bi lumia920 değil. Saten onex+da çıktı heralde onu da alabilirsin. Daha fazla şarjı ve performanslı oldu hem onex+. S3 e bakma iyi değil o. Bem sana onex+yi öneririm.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence de One X+ a bakman iyi olur.Her yönden iyi bence.Hem müzik konusunda beats audio desteği de işine yarayacaktır.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Söz konusu kamera ise Lumia 920 ye de bakabilirsin.

Mufche

Mufche

Üye
L920 :oke:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
hız ve fotoysa lumia 920, fotoğraf daha öndeyse 808

Black-killing

Black-killing

Üye
Kamerada Lumia 920 al fakat L920 ile internette dolaşman daha mantıklı olur.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Söylediğin şeyler

s3 ...

gkcll

gkcll

Üye
Lumia 920 tavsiyem dir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş burada herkes haklı olarak kendi beğenisine göre yorum yapar.Git ve incele kendi kararını kendin ver bence. Hangisini beğenirsen onu al.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Bir gs3 ve aynı zamanda n8 kullanıcısı olarak ; eğer fotoğraf sizin için önemliyse s3 almamanızı tavsiye ederim ;) eğer android işletim sistemine sahip bir telefon düşünüyorsanız htc one x+ sizin için daha iyi bir seçim olacaktır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt