bence bi bakın bakmazsanızda canınız saolsun :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertko12

mertko12

Üye
    Konu Sahibi
bence bi bakın bakmazsanızda canınız saolsun :D
agalar hala adam gibi i konu açılmadı cfw atmak için adam konuyu açıyo ama ne işe yaradığını sölemiyo altına yazıyo forumu arayın bulurusunuz diye ama 50 tane şey söylüyosunuz kesinlikle 50 tane çaylak vardır benim gibi cfw atmak isteyen hala bi düzenleme yok çok karışık :kotu: rabo abi anıl abi hala açamadınız bi konu baştan sona açıklamalı bi cfw atma operasyonu.:ehe varsa link atında bakak görek ama lütfen sadece bi programın kini atmyın konu açmanızı istiyorum,istiyoruzz saygılar.

ali_63kal

Üye
var da sen aramayı bilmiyorsun

symbian.forever

symbian.forever

Üye
cfw atmasını bende bilmiyom. Orjinal takılıyom ben

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
agalar hala adam gibi i konu açılmadı cfw atmak için adam konuyu açıyo ama ne işe yaradığını sölemiyo altına yazıyo forumu arayın bulurusunuz diye ama 50 tane şey söylüyosunuz kesinlikle 50 tane çaylak vardır benim gibi cfw atmak isteyen hala bi düzenleme yok çok karışık :kotu: rabo abi anıl abi hala açamadınız bi konu baştan sona açıklamalı bi cfw atma operasyonu.:ehe varsa link atında bakak görek ama lütfen sadece bi programın kini atmyın konu açmanızı istiyorum,istiyoruzz saygılar.

Bence sen okuma zahmetine girmiyorsun.

anılbaran

anılbaran

Üye
bir sürü konu var . Üstelik bizim Tck konusunda bile anlatım var . Biraz araştır derim ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tahmin gücüm yüksektir :cool

• Beğen
Tepkiler: mertko12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt