Oğuzhan
Üye
yuhEvlenme teklif et
var olcak olani direk yok yaptircak arkadas 
yuhEvlenme teklif et
var olcak olani direk yok yaptircak arkadas 
yok artıkYa da eline silah al , kafama sıkarım de ...![]()

once kendimi sonra seni oldururum desinYa da eline silah al , kafama sıkarım de ...![]()

Ya da eline silah al , kafama sıkarım de ...![]()
sana bi taktik söliyim tüm kızlar kabul eder benden demesi. bak şimdi eline bi video kaydetmek için cihaz al. (telefon vs..) daha sonra sokaktaki herkese ".......(kızın adı) .......(senin adın) seni çok seviyor" söylet. hepsine videoya çekip birleştir. sonuna da kendini koy deki ; "beyza nur ...... (senin adın) seni çoooooooKkK seviyooooOOoOo"
bizim burayı paris sanıyon herhalde lunapark nerde burda?bilirim o anları yaaama cesaretini toplayıp direk söyle. yoksa böyle daha acı verir benden demesi.
kızla okulda hiç vakit geçiriyor musunuz. ? bence ilk kızla gez dolaş. lunaparka felan götür. (kızlar hoşlanırlar) arkadaşlık et yani. daha sonra hoşlandığını söyle. yani kendini senin yanındayken mutlu hissetsin.
![]()
sana bi taktik söliyim tüm kızlar kabul eder benden demesi. bak şimdi eline bi video kaydetmek için cihaz al. (telefon vs..) daha sonra sokaktaki herkese ".......(kızın adı) .......(senin adın) seni çok seviyor" söylet. hepsine videoya çekip birleştir. sonuna da kendini koy deki ; "beyza nur ...... (senin adın) seni çoooooooKkK seviyooooOOoOo"
Arkadaşlar YARİN öğlen arası yemek Yemeğe giderken kıZA pardon 2.dk alabilir miyim diYECEĞIM sonra direk konuya gireceğim sen güzEL kızsın senin yANİNda güneş benim için sönük kalıyor ve senden hoşlanıYORUM diyeceğim hemen arkasına basıyım mi teklifi
----------Eklendi @ 06:26:29 ---------- Yazıldı @ 06:18:22 ----------
bizim burayı paris sanıyon herhalde lunapark nerde burda?
----------Eklendi @ 06:27:55 ---------- Yazıldı @ 06:26:29 ----------
parisle ne ilgisi var ya her yerde var sizin oralarda yoksa napim![]()
bugün dil anlatım dersindeyiz kız ta pencerenin yanına gitmiş bizDE karşı duvarın kenarında hoca bana bi sihirbazlık Yap DEdi. Olur dedim. Bu arada kıZ benim ta dibimdeki sıraya geldi amanin beni iZLIyo felan arada çaktırmadan da bakıyosöylemeeeeeee ne teklıfı kız yenı gelmıs senı tanımıyo bılebaksana bısey dedıgınde bıle ısım var dıyo gıdıyoooböyle yapısık olmazaman gecır tanıt kendını ama hemen teklıf edersen bastan kaybedersınanlamıyrum su kendını kıza tanıtmadan pat dıye teklıf edenlerısen yapmaaaaaaacelen ne arkadasım
![]()