OttomaN TigeR
Üye
Aynen.
Aynen.
Modem bağlantı güvenliği için hangi brim kullanıyorsun Wep/Wpa/Wpa2 ? ve Firewall etkin mi? muhtemelen değildir tabi dün bağlandığına göre. Neyse modem web arayüzüne gir güvenlik ayarlarından destekliyor ise wpa yada wpa2 seç ayarları kaydet modem kendini resetler. Sonra telefonda kayıtlı wlan (kendi ağını) bağlantısını sil ve tekrar bağlanmayı dene.valla ben akşam wlan ile internete giriyodum bi süre sonra daha bağlantı alamıyorım wlandan calışmadı
Modem bağlantı güvenliği için hangi brim kullanıyorsun Wep/Wpa/Wpa2 ? ve Firewall etkin mi? muhtemelen değildir tabi dün bağlandığına göre. Neyse modem web arayüzüne gir güvenlik ayarlarından destekliyor ise wpa yada wpa2 seç ayarları kaydet modem kendini resetler. Daha telefonda kayıtlı wlan (kendi ağını) bağlantısını sil ve tekrar bağlanmayı dene.
Rica ederim geçmiş olsun.sağol tşk ederim denedim oldu şimdi giriyorum
Zor biraz uğraştırır, flash atarak dönersin ama muhtemelen flash atmayı bilmediğin için biraz tereddüt edip vazgeçersin. Sana tavsiyem belle annaya on basar belle de kal.ben belleye geçtim ama pişmanım annaya nasıl geri dönebilirim yardm edin lüütfenn![]()
Yok kardeşim en kötü yanııı hiç video oynatmıyo anna da orjinal de de her çeşit video yu izleyebiliyorum ama belle de video larımın yarısını izleyemedim bende dowrangdade yapıp daha doğrusu yaptırıp 14,02 versiyonunu kullanıyorum en güzel ve en iyi ikonlu sürümü- tavsiyem de herkeze en eski sürümü
hiç video oynatmıyor mu ? bence video player'i eskisinden bile daha kapsamlı ve hoş olmuş bence siz BELLE kullanmayan azınlık olarak tarihe geçebilicek insanlarsınız bu kadar kötüleme yaptığınıza göre ,
Bence Gerçekten Beklediğime değen bir sürüm olmuş herşeyi ile mükemmel çalışıyor video açma izleme herhangi bir şekilde problem görmedim üstelik sistem daha stabil hale getirilmiş belli oranda hızlanmada var.