Belleye sakın geçmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
valla ben akşam wlan ile internete giriyodum bi süre sonra daha bağlantı alamıyorım wlandan calışmadı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
valla ben akşam wlan ile internete giriyodum bi süre sonra daha bağlantı alamıyorım wlandan calışmadı
Modem bağlantı güvenliği için hangi brim kullanıyorsun Wep/Wpa/Wpa2 ? ve Firewall etkin mi? muhtemelen değildir tabi dün bağlandığına göre. Neyse modem web arayüzüne gir güvenlik ayarlarından destekliyor ise wpa yada wpa2 seç ayarları kaydet modem kendini resetler. Sonra telefonda kayıtlı wlan (kendi ağını) bağlantısını sil ve tekrar bağlanmayı dene.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sıfırdan temiz bir kurulum sonrası bellede sorun yaşanacağını sanmıyorum muhtemele sorunların sebebi annadan kalma dosyalar ile yeni dosyaların çakışması bence

sinan özgür

Üye
on numara valla anna hikaye

elaksy

Üye
Flvlerin bazılarını okumuyor annada okuduklarını bellede okumuyor

covar

covar

Üye
Modem bağlantı güvenliği için hangi brim kullanıyorsun Wep/Wpa/Wpa2 ? ve Firewall etkin mi? muhtemelen değildir tabi dün bağlandığına göre. Neyse modem web arayüzüne gir güvenlik ayarlarından destekliyor ise wpa yada wpa2 seç ayarları kaydet modem kendini resetler. Daha telefonda kayıtlı wlan (kendi ağını) bağlantısını sil ve tekrar bağlanmayı dene.

sağol tşk ederim denedim oldu şimdi giriyorum

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ben önce format atıp yükledim şuana kadar baktığım yerlerde hiç bir sorun yok hatta çok daha stabil

umutburcu58

Üye
ben belleye geçtim ama pişmanım annaya nasıl geri dönebilirim yardm edin lüütfenn :(

MSTF1981M

Üye
Ben yükledim hiç bir sorun yok gayet güzel:oke:

emre2574

emre2574

Üye
sistem sorunsuz calısıyor suan bende

cukuleaks

Üye
bendee wlandq çalışıor mobil veride ve geri kalan herşey. Sorun bellede deil sende dostum.

Punish81

Üye
Bende hiç bir sorun yok internetten video izleyebiliyorum kamera harika flv sorunu yok herşey sağlam.. Önce herkesde standart bi sorunmu diye araştır sorna milleti caydır..

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
kurulumundan kaynaklanan bir hata olabilir tavsiyem downgrade yap ve phoenix ile flashla düzeleceğine eminim

kuark2468

Üye
nokia ya helal olsun şimdiye kadar çıkan ennn mükemmel güncelleme en en en en ufak bir hatası bile yok diyebilirim muhteşem geçrekten

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sağol tşk ederim denedim oldu şimdi giriyorum
Rica ederim geçmiş olsun.

----------Eklendi @ 20:51:35 ---------- Yazıldı @ 20:49:11 ----------

ben belleye geçtim ama pişmanım annaya nasıl geri dönebilirim yardm edin lüütfenn :(
Zor biraz uğraştırır, flash atarak dönersin ama muhtemelen flash atmayı bilmediğin için biraz tereddüt edip vazgeçersin. Sana tavsiyem belle annaya on basar belle de kal.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
sorun falan yok gayet de temiz yine başladı nokia karalama kampanyası hey Allahm ya !

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Yok kardeşim en kötü yanııı hiç video oynatmıyo anna da orjinal de de her çeşit video yu izleyebiliyorum ama belle de video larımın yarısını izleyemedim bende dowrangdade yapıp daha doğrusu yaptırıp 14,02 versiyonunu kullanıyorum en güzel ve en iyi ikonlu sürümü- tavsiyem de herkeze en eski sürümü

akibet2

Üye
Yok kardeşim en kötü yanııı hiç video oynatmıyo anna da orjinal de de her çeşit video yu izleyebiliyorum ama belle de video larımın yarısını izleyemedim bende dowrangdade yapıp daha doğrusu yaptırıp 14,02 versiyonunu kullanıyorum en güzel ve en iyi ikonlu sürümü- tavsiyem de herkeze en eski sürümü

hiç video oynatmıyor mu ? bence video player'i eskisinden bile daha kapsamlı ve hoş olmuş bence siz BELLE kullanmayan azınlık olarak tarihe geçebilicek insanlarsınız bu kadar kötüleme yaptığınıza göre ,

Bence Gerçekten Beklediğime değen bir sürüm olmuş herşeyi ile mükemmel çalışıyor video açma izleme herhangi bir şekilde problem görmedim üstelik sistem daha stabil hale getirilmiş belli oranda hızlanmada var.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hiç video oynatmıyor mu ? bence video player'i eskisinden bile daha kapsamlı ve hoş olmuş bence siz BELLE kullanmayan azınlık olarak tarihe geçebilicek insanlarsınız bu kadar kötüleme yaptığınıza göre ,

Bence Gerçekten Beklediğime değen bir sürüm olmuş herşeyi ile mükemmel çalışıyor video açma izleme herhangi bir şekilde problem görmedim üstelik sistem daha stabil hale getirilmiş belli oranda hızlanmada var.
:oke:

Üst Alt