GLADYATÖR1581
Üye
hiç video oynatmıyor mu ? Bence video player'i eskisinden bile daha kapsamlı ve hoş olmuş bence siz belle kullanmayan azınlık olarak tarihe geçebilicek insanlarsınız bu kadar kötüleme yaptığınıza göre ,
bence gerçekten beklediğime değen bir sürüm olmuş herşeyi ile mükemmel çalışıyor video açma izleme herhangi bir şekilde problem görmedim üstelik sistem daha stabil hale getirilmiş belli oranda hızlanmada var.
Sorun yok denecek kadar az, Bir de hack yaparsan yükleyemediğin programda kalmıyor...
İşte bunu hakaret sayarım.sorun yaşayanlar bence telefonu kulanmayı bilmiyorlar herkese iyi forumlar
Kesinlikle haklısın,n8 harika vede sorunsuz bir cihazArkadaşlar N8 hakkındaki yorumları anlamıyorum.Bu telefonu almadan önce de,ne yorumlar gördüm gerek başka yerde gerek burada.Sürekli olumsuz yorumlar felan.Ben aldırmadım ve bu teli aldım.Hiç bir sorun yok 7 şubatta Belle yükledim HiçBir Problem Yok...Herşey cok güzel bugüne kadar da maşallah bu telefonda herhangi bir sorun yaşamadım.Siz neden bu kadar çok şey yaşıyorsunuz.İnanın sizin bahsettiğiniz şeyler yüzünden telefondan soğuyorum kısacası korkuyorum aynısı bende de olur mu diye?? Beni sakın yanlış anlamayın.Nereye baksam N8 YARDIM!!! Bu telefon bu kadar berbat mı yoksa ben mi anlayamıyorum ??
Yok N8 telefonun gayet güzel bir telefon hayırlı olsun güle güle kullan. Yorumlara takılma kötüleyen de var övgüyle bahseden de.Arkadaşlar N8 hakkındaki yorumları anlamıyorum.Bu telefonu almadan önce de,ne yorumlar gördüm gerek başka yerde gerek burada.Sürekli olumsuz yorumlar felan.Ben aldırmadım ve bu teli aldım.Hiç bir sorun yok 7 şubatta Belle yükledim HiçBir Problem Yok...Herşey cok güzel bugüne kadar da maşallah bu telefonda herhangi bir sorun yaşamadım.Siz neden bu kadar çok şey yaşıyorsunuz.İnanın sizin bahsettiğiniz şeyler yüzünden telefondan soğuyorum kısacası korkuyorum aynısı bende de olur mu diye?? Beni sakın yanlış anlamayın.Nereye baksam N8 YARDIM!!! Bu telefon bu kadar berbat mı yoksa ben mi anlayamıyorum ??
Haklısın ama ben naviden indirip flash attım ama inan Reis arkadaşımızın bellesinin yerini asla tutamaz..Nokia suite den yüklenen belle de hata var.
forum da ben kendim bizzat defalarca yazdım bunu ama insanlar anlamak istemiyorlar.
belleyi illaki phoenix ile flashlamak lazım başka türlü belle den düzgün olarak randıman alınmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?