oyun için belli bir işlemci potansiyeli gerektirdiği için açmıyor büyük ihtimalle misal androidde de öyle chainfire 3d sadece 1ghz ve üstü telefonlar için(chainfire 3d oyun değil bir emülatör oyunları varın siz düşünün)
oyun için belli bir işlemci potansiyeli gerektirdiği için açmıyor büyük ihtimalle misal androidde de öyle chainfire 3d sadece 1ghz ve üstü telefonlar için(chainfire 3d oyun değil bir emülatör oyunları varın siz düşünün)
ben işlemci değil de gpu diye düşünüyorum çünkü 1. ve 2. nesil cihazlar arasında hızda 320 mhz fark varken (680 mhz - 1 ghz) gpu lar arasında 98 mb fark (32 mb-128 mb) var
haha..ben demistim orjinal gelincede acmaz diye ama millet hep bi umutla bize < suan sizinti kullaniyoruz ondan,orjinali gelsin acilir dediler..> alin iste guzel bi kazik nokia dan bize..guzel oyunlar beklemeyin beyler,kiytirik oyunlar cikar yada hic cikmaz.. her cikan oyunada yazarlar artik 1 ghz li teller icin.. bizde aval aval bakariz..amiral tel suan yerlerde surunuyor 1.5 sene icerisinde..
ne buyurayım? açılmıyo linkin.. orjinalinden indirgenip kırpılan oyunu kalkıp bana suncaklarsa hiç sunmasınlar daha iyi..o oyun bize çıksa dahi görsel olarak vasat olucak.. bu kadar basit..
bence telefonlara ekstra işlemci takılmalı yani en azından biri bunu yapabilirse çok iyi olur düşünsene note büyüklüğünde çift 1.4ghz çift çekirdekli işlemci 2gb ram ekran zaten super amoled olmalı aynı toplama bilgisayar gibi Heryerde manyak havan olur bide arkaya şu i7 felan etiketi gibi bi iki etiket at. Hatta wp7 ile symbian ı ayrı ayrı kullananbilecek teli açarken sorcak felan böyle wp7 mi symbian mı diye
ya milletin derdi şu ezik tintini oynamak değil ki.. Bundan sonra çıkacak oyunlar da ya bu zırvalık gibi 1ghz işlemci isterse? Amiral gemisi demir atmış olur bu durumda..
Geçen bu oyun için baya bir araştırma yaptım bi yerde videolu anlatımını görmüştüm Maxicepte diye hatırlıyorum ama burada değilmiş herhalde. Adam N8 de oyunun giriş videosunu değiştiriyor programla ve oyunu açıyor. Eğer kasayı başka bir telle değiştirmemişsse %100 N8 di telefon.
ya milletin derdi şu ezik tintini oynamak değil ki.. Bundan sonra çıkacak oyunlar da ya bu zırvalık gibi 1ghz işlemci isterse? Amiral gemisi demir atmış olur bu durumda..
Geçen bu oyun için baya bir araştırma yaptım bi yerde videolu anlatımını görmüştüm Maxicepte diye hatırlıyorum ama burada değilmiş herhalde. Adam N8 de oyunun giriş videosunu değiştiriyor programla ve oyunu açıyor. Eğer kasayı başka bir telle değiştirmemişsse %100 N8 di telefon.