Bellenin Kötü Olmasındaki Sebep Sabırsız Kullanıcı Olan Bizleriz Aslında :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
tabii ki en güzeli temiz kurulum ama ben dayanamadım çaktım gitti hiçte problem yasamıyorum ama bu demek degildirki dogrunu yaptım benim demek istedigim aynı saglayıcıdan alınan yazılım degişik cihazlarda değişik hatalar veriyosa mantık olarak bu yazılımın hatası degil sonuçta nokianın yayınladıgı güncellemeden baska bişe yüklemiyoruz

aynen abi demek ki kurulum esnasında ya pc de bir takılma oldu ya internette bi sıkıntı oldu veya kabloyla ilgili birşey oldu muhtemelen
ama aklıma takılan birşey de güncelleme boyutları aynı modeli kullanan 2-3 arkadaşta farklıydı birisi 317 mb diğeri 282 mb falan yazıyormuş bende 318 mb olarak gördü yükledi
bu neden olmuş olabilir bilemiyorum :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynen abi demek ki kurulum esnasında ya pc de bir takılma oldu ya internette bi sıkıntı oldu veya kabloyla ilgili birşey oldu muhtemelen
ama aklıma takılan birşey de güncelleme boyutları aynı modeli kullanan 2-3 arkadaşta farklıydı birisi 317 mb diğeri 282 mb falan yazıyormuş bende 318 mb olarak gördü yükledi
bu neden olmuş olabilir bilemiyorum :S

bendede güncelleme yaparken hata vermişti son butonuna tıkladım tekrar güncellemeye tıkladım kaldığı yerden devam etti boyut farkı var c6-01 317 mb n8 287mb

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben belle sorunlu demedimki :) Yorum ve görüşleriniz için teşekkürler :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben belle sorunlu demedimki :) Yorum ve görüşleriniz için teşekkürler :)

iyi de arkadaşım o memnun olmayanlar %99 sorun yaşayanlar ve sorunlarının kaynağı da sorunlu güncelleme genellikle
yoksa sıfır yazılımda ufak tefek hatalar vardır ama genel olarak gayet güzel ve akıcı
sorun yaşamadığı halde memnun olmayan mı var şu belle den?

TheMadness

TheMadness

Üye
Katılmıyorum. Android ve iOS bu kadar sürede harikalar yaratıyor. Çok süre bile verdik...

----------Eklendi @ 20:55:11 ---------- Yazıldı @ 20:53:34 ----------

Ayrıca Belle 7-8 aydır ellerinde çalışır şekilde.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Katılmıyorum. Android ve iOS bu kadar sürede harikalar yaratıyor. Çok süre bile verdik...

----------Eklendi @ 20:55:11 ---------- Yazıldı @ 20:53:34 ----------

----------Eklendi @ 20:55:28 ---------- Yazıldı @ 20:55:11 ----------

ama ben sana katılıyorum madness 7-8aydır ellerinde calışır halde bir belle var ve o kadar zaman senin cfw lerin kadar sorunsuz bi belle veremediler ve bence belle sadece zaman kazanmak için verilmiş bir güncelleme

n000k

n000k

Üye

----------Eklendi @ 20:55:11 ---------- Yazıldı @ 20:53:34 ----------i

bende onu diyorum bu 7-8 aydır ilk sızdırılan belle ile şimdi piysaya çıkan belle arasında hiç fark yok?? ne yapıldı 7-8 aydır????

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende onu diyorum bu 7-8 aydır ilk sızdırılan belle ile şimdi piysaya çıkan belle arasında hiç fark yok?? ne yapıldı 7-8 aydır????

nokia801-803 belle optimizasyonu ve carla yapıldı arkadasım su an son şekilleri veriliyo büyük ihtimalle bu iki telefon bir ay en çok iki ay içinde duyurulup mayıs haziran gibi piyasaya sürülecek hatta 27 subattaki world mobile congress konfetansında duyurulması bekleniyormuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu yüzden belle zaman kazanmak için çıkarıldı diyorum

karasahinemre

Üye
orjinale geçmedim bile..

n000k

n000k

Üye
bu yüzden belle zaman kazanmak için çıkarıldı diyorum
belle iile zaman kazanmak??? haaa alsınlar belleyi bi tarflarına soksunlar?? ben sana birşey söyleyimmi?? madem bi poh geliştirmicektin başka teller yapıcaktın o zaman 7-8 ay önce sürseydin piyasayada böyle zaman kazansaydın.. şimdi ne oldu biliyormusun?? birçook kişinin sabrı tükendi ve artık şu saatten sonra en fazla 1 yıl daha nokia kullanıp satcklar telefonunu ve nokia almıcaklar.. zaman kazanmak istiyorduysa nokia bu belle yi madem o zaman dağıtcaktı!!! ve açgözlülük yapmıcaktı.. eline 5 iş alıpta , 5 işi birden yürütmeye kalkarsan eline yüzüne bulaştırırsın.. nokia nında başına bu geldi.. belle FOSSSS!!! carla da FISSSSS olcak!!! benden söylemesi!!!!

----------Eklendi @ 21:52:25 ---------- Yazıldı @ 21:51:45 ----------

orjinale geçmedim bile..
sızıntı ile bi fark yok kardeş zaten :) zahmete deymez bile!!!

mesut1979

Üye

sızıntı ile bi fark yok kardeş zaten :) zahmete deymez bile!!!
[/QUOTE]

bende zannetim ki orjinal bellenin icinde su sonradan cikan widgetsler olacak diye bizimsizinti belle ile arasinda bir tek fark bile yok.

n000k

n000k

Üye
bende zannetim ki orjinal bellenin icinde su sonradan cikan widgetsler olacak diye bizimsizinti belle ile arasinda bir tek fark bile yok.
o widgetleri yapan modlar saolsun.. nokia tellerini adam yapıyorlar.. yoksa nokia nın eline baksak, daha çok bekleriz..

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum bnce tespitin yanlıs...zaten donanım ortada adamların mucize yaratmasını kimse beklemyodu...en azından bn beklemyodm ve bekledgm sey oldu..ben belleden memnunum cünkü telefonun neler yapabilcegini bilyorum,memnun olmayan arkadaslar telefonda 1gb ram+1.2 ghz işlemci var flan zannediyolar sanırım...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar adamların ne yapmasını bekliyodunuz çıkıp ortaya yaa biz bu akıllı tel işinde geç kaldık uyuduk treni kaçırdık bizi biraz bekleyin mi deselerdi hem tutabildkleri kadar müşteriyi elinde tuttu hemde yetişmeye çalışıyo nokia şu anda evet herkes en fazla bir sene daha nokialarını kullanır sonra değiştirir ancak bir seneye kalmadan nokianın dedikodusu dolasan cihazları bile bu piyasayı karıştırmaya yeter benden de söylemesi

Türe

Türe

Üye
Tespit saglam fakat hic dikkat ettiniz mi bilmiyorum anna guncellemesi geldigi zaman guncellemenin ciktigi yani final surumune ulasildigi tarihe baktim 5 ay oncesini gosteriyodu . Yanilmiyorsam bu bellede de boyle nokia nin huyu bu illa bekletecek musteriyi . Ha misal samsung bekletmiyor mu ? Gayet tabii onlar da bekletiyorlar bkz. Bada 2.0 guncellemesi .

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Flash gayet yeterli. Bende de 0 hata var. Memnunum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bugün androidli cihazları denedim satürnde 2.1 2.2 ve 2.3 sürümlerinin hepsini. sony ericsson ve htc markalarında..il android bile şu anki symbiandan daha seri..tabi cihaz boştu doldurunca nasıl olur bilmem ama bana göre tatmin ediciydi..bundan sonra android deneyecem mutlaka.marka olarak da htc birinci sırada. sony ericsson xperia da olabilir..gısmet :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Buradaki birçok yoruma katılmıyorum nedenmi hiçbir araştırma yapılmadan tamamen eksik yapılan yorumlar...
O zaman doğrusu ne anlatda bilelim diyenler olacaktır anlatalım o zaman :)

Öncelikle 2 yaşını doldurmak üzere olan telefonlarımıza 2 büyük güncelleme geldi...
Dile kolay ikiside işletim sistemimi tamamen değiştirdi...
Sorarım size hangi işletim sistemi veya cep telefonu markası bunu yapabilirdi?
Bana göre hiçbiri çünkü onlar mevcut telefonlara destek vermek yerine yenilerini satıp para kazanmayı düşünüyor...
Samsung wawe kullanıcıları bada 2.0 güncellemesini ne kadar bekledi aranızda bilen varmı? Taki kullanıcılar ümitsizlenip elindeki telefonları elden çıkarana kadar...
Düşünün angry birds oyunu bile bu platforma yeni geldi...

Gelelim android 4.0 güncellemesine... Bu güncelleme duyuralı neredeyse 3.5 ay oluyor şuanda hangi androdli telefonda var? Hiçbirinde...
Samsung nexus hariç ki oda bu işletim sisteminin tanıtıldığı telefon hiçbir telefon daha güncelleme alamadı...
Daha 2 yıl önce yüksek fiyatla piyasaya sürülen Galaxy S1 ve birçok markanın iyi kalitede androidli telefonları bu güncellemeyi alamayacak...
Güncellemeyi alacak telefonlarda en az 1 ay daha bekleyecek ve güncellemenin tamamlanması bu yılın 3.çeyreğini bulacak
Bumu övdügünüz iyi dediğiniz kullanıcı dostu işletim sistemi?
O kadar beklenilen 4.0 güncellemesi çok fazla bir değişiklik getirmiyor en azından kıyaslarsak belle kadar sistemi tamamen değiştirmiyor...
Yüksek donanım istemeside ayrı bir sorun... Eğer android 4.0 kullanmak istiyorsanız en az 1.100 TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor...

Diğer yere göğe sığdırılamayan İOS'a ne demeli?
O kadar zamandır güncelleme çıkıyor değişen ne? Birkaç performans iyileştirmesi birkaç yeni uygulama...
Elinize 1 adet 3GS 1 adet'de 4S alın... İkiside hemen hemen aynı (arayüz vs)
Ayrıldıkları noktalar ise donanım ve tasarım e oda olacak...
Yani varolan arayüz ve sistem özellikleri çok fazla değiştirilmeden aynen güncelleniyor... İyi bir uygulama almak için ise elinizi cebinize sokmanız gerekiyor...
Bluetooth ile başka telefonlara veri atıp alamıyorsunuz, fm radyo yok, 3G ile diğer telefonlarla görüntülü görüşme yok...
Tamam işletim sistemi iyi olabilir ama farklılık yok...
Bu telefon ise 2.500 TL civarında satılıyor.. sırf işletim sisteminin basitliği yüzünden harcanan 2. el otomobil parasının yarısı... Ne kadar mantıklı dimi?

Peki ya son güncelleme ile kullanıcılarının belirli bir kısmı tarafından beğenilmeyen ama işin uzmanlarından taktir alan Nokia ne yapıyor...
Nokia geride kaldığı akıllı telefon piyasasında 2 dev güncelleme ile neler yapabileceğini kanıtlıyor bizlere...
Sağlam kasa, kendine özgün tasarım, daha çok donanımsal özellikler ve özgürlüğü sunuyor bize ve bunlarıda en makul fiyatlarla sunuyor bize...
Yetinmiyor belki azda olsa birçok uygulamayı ücretsiz yada daha az ücretle bize sunuyor... Bununlada kalmıyor en az 3 yıl güncelleme desteği sunuyor...
Tabiki geniş servis ağını ve 2. el piyasasında ürünlerinin değer kaybetmemeside diğer artıları...

Nokia'nın eksileride var ama bu kadar yıllık telefon markasına bu kadar yüklenilmeside haksızlık bana göre...
İşletim sistemi konusunda biraz geride kalmış olabilirler ama son güncelleme ne kadar yol aldığının bir göstergesi...
Ben inanıyorum ki belle yeni bir güncelleme daha alıp daha stabil çalışır hale gelecek...
Sadece zenginlere hitap eden marka olmak yerine uygun fiyatlarla herkese teknolojinin bu nimetlerini kullanma fırsatı veren Nokia'ya kızmak yerine teşekkür etmek ve bu yolda destek olmak gerekir...
Unutmayın Nokia biterse Samsung, htc, LG, apple gibi yüksek fiyatlarla telefon satan ve 1 yılda modelini eskiten markaların eline kalırız...
Biraz düşünün ne demek istediğimi anlarsınız...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Barış Grc
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt