Bellenin Kötü Olmasındaki Sebep Sabırsız Kullanıcı Olan Bizleriz Aslında :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Bellenin Kötü Olmasındaki Sebep Sabırsız Kullanıcı Olan Bizleriz Aslında :)
Merhabalar.
Ben belleden memnun olsamda memnun olmayan %70 lik bir kısım görüyorum :)
Arkadaşlar bellenin bölye olmasını biz istedik. Belleli telefonlar çıktığından beri güncelleme güncelleme tutturduk.
Adamlarda geliştirmeden bize sundu elbet hataları olcaktır ama düzelecektir. Güncellemelerle hatalar gidecektir. Bu yüzden sorunlarınızı 444 3 665 e bildirin.
Biraz sabır bence :tşk:

ucantcme

ucantcme

Üye
sağlam tespit +1 kardeş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nokianın tembelligi sadece tespit dogru degil tarih bildirmeyecekti o yüzden adını bile vermeyecekti sızmasında bile bu kadar sıkıntı yaşayan olmamış ben pek sıkıntı yaşamadım ama daha iyisi olabilirdi

• Beğen
Tepkiler: n000k
AмσηR@

AмσηR@

Üye
şu tarayıcıyı adam akıllı yapsınlar bide flash sürümü falan yükseltilsin o zaman yeterli olur :)

okitox

okitox

Üye
şu ana kadar bellede tek bi sıkıntı görmedim ben :S

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
:) Eğer arkadaşlar bekleseydi flashın yeni sürümü yüklü olarak gelebilirdi.
Eğer gelcekse güncelleme ile gelecektir. Birçok güncelleme olcağına inanıyorum.

adanalı1

adanalı1

Üye
Hiç bir sıkıntı yok bellede.. bıraz eksık var o kadar :D yoksa nokıa nın en ıyı işletım sıstemı belle bana gore :D helede grafıkler :D mukemmel ..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
cyber

cyber

Üye
hiç bi sorun yok

İncİnat

İncİnat

Üye
ah flash ah...

n000k

n000k

Üye
kusura bakmayında milleti daha ne kadar oyalıycaktı nokia.. sabırsızlık diyorsun, adam birşey yapamadı diyorsun!! sorarım sana ağustosta çıktı ilk sızıntı belle ve şimdi bakıyorum orjinale arasında hiçbir fark bir gelişme yok??? madem ne yaptı bu 6 ay boyunca nokia?? ne geliştirdi???

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
onur027

onur027

Üye
merhabalar.
Ben belleden memnun olsamda memnun olmayan p lik bir kısım görüyorum :)
arkadaşlar bellenin bölye olmasını biz istedik. Belleli telefonlar çıktığından beri güncelleme güncelleme tutturduk.
Adamlarda geliştirmeden bize sundu elbet hataları olcaktır ama düzelecektir. Güncellemelerle hatalar gidecektir. Bu yüzden sorunlarınızı 444 3 665 e bildirin.
Biraz sabır bence :tşk:

katılıyorum.anna da ilk çıktığında böyle olmuştu.güncellemelerden sonra çok güzel olmuştu.belle de çok güzel olucak.

TT1903

TT1903

Üye
Şu tarayıcı problemini halletsinler ya m.Facebookta fotolar çük gibi :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yeni üyesin forum kurallarını bilmiyorsun heralde maxicep bu tür şeyleri kabul etmez dikkat et admin görmesin banı yersin :)

mission01

mission01

Üye
bende belle kullanıyorum ama herhangı bır sıkıntısını gormedım:)

AHMED...

AHMED...

Üye
abi Herkes bi sorun var kimi ayrı bişey der kimi başka birşey der herkesin yazdığı sorunları acaba bendede var mi diye kontrol ettim hiç bir sorunla karşılaşmadım böyle birşey nasıl Olur anlayamıyorum

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
şu tarayıcı diyen arkadaşlara ellerine iphone alsınlar pek bir fark göremeyecek bence. Nokia gayet güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt