Bellenin Kötü Olmasındaki Sebep Sabırsız Kullanıcı Olan Bizleriz Aslında :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Polat kardeşim abartma tarayıcı o kadar iyi değil hatta iyi bile değil .

• Beğen
Tepkiler: n000k

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Polat kardeşim abartma tarayıcı o kadar iyi değil hatta iyi bile değil .

tarayıcıyı bende begenmiyorum ama yanlış anlasılmasın arkadaslar hızı iyi hatta cok iyi flash yok o yüzden begenmiyorum güncellemeyle bu sorun giderilirse piyasadaki en iyi mobil tarayıcı olur

pRime.

pRime.

Üye
Sorun ne bizler ne de belle. Sorun tamamen nokia'nın güncelleme işini doğru dürüst yapamaması. Flashlayarak belle'e geçenlere sorun.

• Beğen
Tepkiler: n000k

moderatör2475

Üye
ben netten c7 anna ile vıdeo ızleyebılıyordum belleyı yukledım aynı sıtedekı videoları ızleyemıyorum ayarlarımı değişti bılen varsa yardım etsın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında sorun yok arkadaslar nokianın stratejisi bu kullanıcıyı bu şekilde oyalarak zaman kazanıp yeni modeller çıkartarak elinde tutmanın hesabını yapıyolar bence

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tabi tabi nokianın işi gücü yok maxicepe gizli bir isimle üye olmuş ve bakmış biz güncelleme diye tutturmuşuz onlarda alel acele bir güncelleme yapalım çok sabırsızlandı maxicepliler deyip belleyi yaratmışlar , nasıl bir tespit nasıl bir konu ya bu , yada arkadaş sıkılmıştır sıradışı bi belle konusu açmak istemişte olabilir...

ENDÜLÜS

Üye
BENCE SADECE KANDIRMACA KULLANICIYA ELİNDEKİLERİN HEPSİNİ VERMİYO UFAK UFAK KAÇMASIN DİYE YOKSA BİR SPB MOBİLE SHELL KADAR GÜZEL BİR İŞLETİM SİSTEMİ YAPABİLİRLER İŞ BAŞKA MÜŞTERİ KAÇMASIN BAK SİZE SAHİP ÇIKIYORUZ GÜNCELLEME VERİYORUZ DİYOR AMA FAZLASIYLA EKSİK ÖRNEĞİN REHBER ATAMALRINDA BASTIĞINDA VARSIYLAN EYLEMİ SEÇME GİBİ BİR ÖZELLİK YOK:ağlarım: İLLA REHBERE GİRECEK ARAMAYI BİR KAÇ İŞLEMDE YAPTIRACAK.SPB KULANANLAR BİLİR ÇEŞİTLİLİĞİ VE DAHA YAVAŞ BENCE BELLE N8 AÇILMASI UZUN NEYSE ELİMİZ MECBUR:vur KULLANALIM AMA BEN SPB 3D'Yİ BEKLİYORUM :islik

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tabi tabi nokianın işi gücü yok maxicepe gizli bir isimle üye olmuş ve bakmış biz güncelleme diye tutturmuşuz onlarda alel acele bir güncelleme yapalım çok sabırsızlandı maxicepliler deyip belleyi yaratmışlar , nasıl bir tespit nasıl bir konu ya bu , yada arkadaş sıkılmıştır sıradışı bi belle konusu açmak istemişte olabilir...

evet arkadasım adamlar dediğin gibide yapıyorlardır hemde sadece maxide degil dünyadaki bütün forumlarda ve sadece nokia konusunda degil rakiplerinide takip ediyorlar ayrıca bunu yapmak için kendi içlerinde bir birim oluşturmalarına gerek yok medya takip sistemleri var her sabah istedikleri konu hakkında çıkan olayları yazıları rapor olarak masalarına koyarlar zaten böyle bir iş yapıyosan heryeri ve herşeyi takip etmek zorundasın

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nokia nın gerçekten Öyle bir takip yapsaydı bu belleyi en geç 2010 da çıkarması gerekirdi o zaman...

LimePie

LimePie

Üye
nokia işini düzgün yapmıyor arkadaşlar androide iosa bakın böylemi yapıyor hala güncellemeleri çıkıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaslar yazılım yapmak kolaysa bizde yapalım eminımki ışıklarını bile yakamayız tek tek onları hazırlayıp yazılım haline getırmek gerek bıde bunun test aşaması var öyle ıkı gunde sorunsuz bışey yapamazsın elbette eksıklerı var iphone bile anten sorunuyla ugraştı uzun zaman kusursuz ios dedıgımız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar kolay sanmayın bizim forumumuzda bütün dosyalar elimizde olmasına ragmen en iyi ustalarımız belleyi yükleyemedi bellede tam 28350 tane dosya var ayrıca nokianın stratejisi bu belle sadece zaman kazanmak için yapılmış bir sistem çünkü nokia akıllı telefon geliştirmede geç kaldı ve çok zaman kaybetti

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
katılıyorum hangısının pazarlama stratejisi yokki burdan bir soru sorayım nokıa şahsımızın olsa ne yapardık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
katılıyorum hangısının pazarlama stratejisi yokki burdan bir soru sorayım nokıa şahsımızın olsa ne yapardık

valla nokia benim olsa ilk işim stephan elopu görevden almak olurdu çünkü gerekli öngörüleri olmadığı için şirketi %25 pazar kaybına uğrattı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar sorunların çoğu temiz kurulup yapmayan kullanıcılardan kaynaklanıyor
Nokia nın da burda hatası var güncelleme sistemini suite ile yapıyorsan uyarılara ekle "hafıza kartınızdan şahsi dosyalarınızı alın ve biçimlendirdikten sonra temiz bir kurulum yapın" diye
millet anna dosyalarının üzerine yükledi belle dosyalarını bir sürü de program kalıntıları var hafıza kartlarında sistemle çakışıyor sonra bluetooth çalışmıyor galeride olmayan resimler videolar çıkıyor deniyor
en güzeli çıkart hafıza kartını al bilgilerini telefondan da hafıza kartından da sonra kartı biçimlendir telefona da at flashı ohhh mis gibi olsun
bu dediğimi yapıp da sorun yaşayan var mı acaba merak ediyorum
şu forumda hiç bilmeyen birisinin bile bu işleri 1 saat içinde sıfırdan yapabilmesine yetecek bilgi ve döküman var emin olun

son olarak da güncelleme işi uzun bir süreç gerektirir ve bu süreçte uzun süreli testler yapılır
ios kendi bünyesinde test aşamasında ilk süreç başarılı olduktan sonra sistemini duyuruyor
android ve nokia ise yapımından itibaren sistemle ilgili haberler sızdırarak "bakın sistemle ilgili çalışmalarım sürüyor beni tercih etmeye devam edin" diyor ve 4-5 ay süren test süreçleri sırasında sistem sızdırarak hem kendileri hem de piyasadaki üst seviye kullanıcıların deneyimleri ile yazılıma son şeklini veriyor
bakın belle geçen sene temmuzda çıktı sonra güncellemesi geldi 2 ay da güncellemeyle denenip piyasaya sürüldü
burdaki suçları ise bu yazılım telefonlara yüklenip satışa sunuluyorken bizlere güncellemenin gönderilmemiş olması
belki bunun sebebi de ellerindeki cihazlara flaşlayıp piyasaya sürmelerine rağmen bu işlemi suite ile nasıl yapacaklarını tam olarak çözememiş olmalarıdır

• Beğen
Tepkiler: okitox
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle güncelleme yaparken dedikletinin hiçbirisini yapmamama ragmen gayet sorunsuz çalışıyo bende ve birsürü pro kuruluydu telimde güncelleme yaparken ikinxisi dediklerine katılıyorum şşrket stratejisi ve satış politikası bu yönde nokianın

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ben bellede şuana kadar hiçbir problem göremedm beğenmyen arkadaşlar boşuna ortamı germye çalışmayn gdin android alın !

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
öncelikle güncelleme yaparken dedikletinin hiçbirisini yapmamama ragmen gayet sorunsuz çalışıyo bende ve birsürü pro kuruluydu telimde güncelleme yaparken ikinxisi dediklerine katılıyorum şşrket stratejisi ve satış politikası bu yönde nokianın

abi ben sadece hafıza kartını temizledim çünkü sadece sistem dosyalarım 2,5 gb ı geçmişti :D
cihazda belco2 nin anna cfw si varken suite ile güncelledim ve şuan gayet güzel sadece ilk gün hacklemeye çalışırken 1 defa reset attırdım o kadar
ama dediğim gibi eski dosyalar çakışma yapabilir bu yüzden en güzeli temiz kurulum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi ben sadece hafıza kartını temizledim çünkü sadece sistem dosyalarım 2,5 gb ı geçmişti :D
cihazda belco2 nin anna cfw si varken suite ile güncelledim ve şuan gayet güzel sadece ilk gün hacklemeye çalışırken 1 defa reset attırdım o kadar
ama dediğim gibi eski dosyalar çakışma yapabilir bu yüzden en güzeli temiz kurulum

tabii ki en güzeli temiz kurulum ama ben dayanamadım çaktım gitti hiçte problem yasamıyorum ama bu demek degildirki dogrunu yaptım benim demek istedigim aynı saglayıcıdan alınan yazılım degişik cihazlarda değişik hatalar veriyosa mantık olarak bu yazılımın hatası degil sonuçta nokianın yayınladıgı güncellemeden baska bişe yüklemiyoruz

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt