Polat kardeşim abartma tarayıcı o kadar iyi değil hatta iyi bile değil .
+1aslında sorun yok arkadaslar nokianın stratejisi bu kullanıcıyı bu şekilde oyalarak zaman kazanıp yeni modeller çıkartarak elinde tutmanın hesabını yapıyolar bence

İLLA REHBERE GİRECEK ARAMAYI BİR KAÇ İŞLEMDE YAPTIRACAK.SPB KULANANLAR BİLİR ÇEŞİTLİLİĞİ VE DAHA YAVAŞ BENCE BELLE N8 AÇILMASI UZUN NEYSE ELİMİZ MECBUR
KULLANALIM AMA BEN SPB 3D'Yİ BEKLİYORUM 
tabi tabi nokianın işi gücü yok maxicepe gizli bir isimle üye olmuş ve bakmış biz güncelleme diye tutturmuşuz onlarda alel acele bir güncelleme yapalım çok sabırsızlandı maxicepliler deyip belleyi yaratmışlar , nasıl bir tespit nasıl bir konu ya bu , yada arkadaş sıkılmıştır sıradışı bi belle konusu açmak istemişte olabilir...
katılıyorum hangısının pazarlama stratejisi yokki burdan bir soru sorayım nokıa şahsımızın olsa ne yapardık
öncelikle güncelleme yaparken dedikletinin hiçbirisini yapmamama ragmen gayet sorunsuz çalışıyo bende ve birsürü pro kuruluydu telimde güncelleme yaparken ikinxisi dediklerine katılıyorum şşrket stratejisi ve satış politikası bu yönde nokianın

abi ben sadece hafıza kartını temizledim çünkü sadece sistem dosyalarım 2,5 gb ı geçmişti
cihazda belco2 nin anna cfw si varken suite ile güncelledim ve şuan gayet güzel sadece ilk gün hacklemeye çalışırken 1 defa reset attırdım o kadar
ama dediğim gibi eski dosyalar çakışma yapabilir bu yüzden en güzeli temiz kurulum