belleciler en yüksek boş raminiz kaç mb?

120 den aşağıya düşmüyor boşta iken, sürüyle program yüklü olduğu halde. belle de zaten ram harcayan program yok. En çok asphalt 6 harcıyor o da 9-10 mb. Annada 60 mb falan harcıyordu. normal oyunlar 1-2 mb falan, uygulamalar kb seviyesinde. Ram optimazyonu mükemmel ötesi. 512 mb ram yok diye kızıyorduk nokia'ya, gerek falan kalmadı.

Tepkiler: n000k

CanKartaL

Emekli Yönetici

Asphalt 6 benim Anna da da 8400 kb falan ram harcıyor
farklı işletim sistemlerinde ekran kartı da sistem ram ini kullandığından o sistemlerde ram ihtiyacı bolca oluyor ama Symbian da ekran kartı kendi ramini kullanabiliyor

cyber

Üye
Ben tel açılır açılmaz baktım 172mb gördüm symbian anna

pRime.

Üye

budur işte

supermis bu
bu gun gectim. telefon e7. bos ram 140 mb
acik uygulamalar: whatsapp, sleeping screen, battery monitor, spb weather, nimbuzz, takvim, mesaj falan da var..

pRime.

Üye
supermis bu
bu gun gectim. telefon e7. bos ram 140 mb
acik uygulamalar: whatsapp, sleeping screen, battery monitor, spb weather, nimbuzz, takvim, mesaj falan da var..

belle'i kurdun mu? sizin telefonlara da sızdırılmış.

Konu Sahibi
bellede şikayet olurmu ya

Türe

Üye
ram miktarı çok önemli değil 140 tayken kastığını da gördüm 115 te uçtuğunu da gördüm

mehsell

Üye
benim ram 130 a kdr düşüyor arkadasınki 138 e kdr düşüyormuş acaba bunun nedeni ne? c6-01 tel markası.

Konu Sahibi
138 iyi yani sıkıntı yapma

Benim 77 mb ta arkadaşlar ne iş,belle kullanıyorum burda millet 130-140 lardan bahsediyor.C yi nasıl boşaltmanın bir yolu varmı ki