belleciler en yüksek boş raminiz kaç mb?

Düşük olunca dahamı seri oluyo o zaman pclere 1 gb ram yetiyor mu 4 ü boşunamı takdırdık gerçi takınca yavaş açılıyor pc fakat açıldktan sonra durduran helal olsun...

Düşük olunca dahamı seri oluyo o zaman pclere 1 gb ram yetiyor mu 4 ü boşunamı takdırdık gerçi takınca yavaş açılıyor pc fakat açıldktan sonra durduran helal olsun...

Hayır arkaplanda çalışan uygulamalar daha çabuk açılıyor diyorum..

n000k

Üye

Hayır arkaplanda çalışan uygulamalar daha çabuk açılıyor diyorum..
iyide teli ilk açtığında tel kasım kasım kasılcak madem arka planda uygulamaları açmaya çalışırken.. evet ram çok yüksek olması lazım ozaman arka planda birçok programın açılması için.. benim fikrim bu. yanlışsam düzeltin anlamam ama benim düşüncem bu

yeni konu açmadım ama haritalara ses dosyaları güncellemesi gelmiş.nokia suite den güncelleyebilirsiniz

telefonu nokia suite e bağlayın harita sekmesine tıklayın.karşınıza gelecek

Konu Sahibi
bende gormedim ee ses nasıl olmuş peki

apof1s

Üye
ya c6-01 c7 n8 ramlar islmclr fln aynı degl mı bnm c6-01 anna da en fzla 115 boş oldu operaya girince 70 e dusuyo annaylamı alakalı acaba?

Konu Sahibi
allah allah bnde en düşük ram 120 en yüksek gorduğum 156 mb di sen en iyisi bi telefonuna format at

CanKartaL

Emekli Yönetici
bugün 135 mb ı gördüm bir ara 2 ve 3. ev ekranlarımı hiç açmamıştım onları açınca başladı 120 lere düşmeye
hoş telefonda 85 tane oyun ve uygulama var menüye girmem ram in düşmesi için yeterli

pRime.

Üye

Anna mı?

Lenneth

Üye
Benim 3-4 gundur acik N8 de 125 mb bos ram var. Keske bu rami doldurabilecegim GTA 3 Symbianada ciksaydi

anna kullanıyorum 149.3 ü gördüm