Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Refresh nokia süite geldi arkadaşlar,şuan güncelliyorum,gerçi naviden birkaçkez refresh yüklemiştim ama bu yolla yükleyincebir fark varmı merak ettim

mexto

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yüklücem ama yazılım yüklenemiyor hatası alıyorum. Bilgisi olan var mı acaba?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
cihaza format atıp hafızayı biçimlendir sonra yükle

The Hobbit

Üye
n8 güncelleme geldi ama yükleyemedim suitten. indirme 205 mb oluyor ama sonra yükleme hep ggeliyor hata veriyor. 5 kez format attım olmuyor. herşey güncelledim olmuyor. Güncelleme kaynaklı yazılım dosyasındaki klasörü sildim yine olmuyor.

ormanc

Üye
şükür iki aydır bekliyordum,bence gayet güzel olmuş

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
güncelleme gelmiş şimdi soft format atıp yükleyeceğim inşallah :)

rainman3545

rainman3545

Üye
yükledim gayet stabil çalışıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Refresh i Naviden indirip flash atınca yaklaşık olarak 115-125 mb boş alan kalıyordu,programları falan kurunca bu alan 95-105mb e iniyordu,ama şimdi herşeyi kurdum kalan boş alan 146.5 mb.

rainman3545

rainman3545

Üye
dlna oynatıcı ve büyük ekran diye iki uygulama geldi güncellemeden sonra onlar nedir arkadaşlar?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

sen hala yüklemedinmi yahu :D

yok abi ya diğer yöntemlerden baya korktum beklemek zorunda kaldım :D

- - - Eklendi - - -

bu arada 10 dakikadır yeniden başlatılıyor yazıyor. hala açılmadı nokia yazısında kaldı. ben kendim yeniden başlatsam olur mu acaba ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
dlna oynatıcı ve büyük ekran diye iki uygulama geldi güncellemeden sonra onlar nedir arkadaşlar?
Dlna oynatıcı kablosuz görüntü ve ses aktarımı için uyumlu cihazlara bağlantı için kullanılır,büyük ekran ise cihazı hdmı çıkışından tv ye bağlama için kullanılır..Kısaca:)

rainman3545

rainman3545

Üye
tşk esendağlı arkadaşım.ultraslan arkadaşm o pozisyonda en az yarım saat bekliyor müdahale etme.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
teşekkür ederim cevap için bir an baya korktum açılmayacak diye :)
Korkma N8 sağlam cihazdır,yazılımla istesende kolay kolay bozamazsın zaten,ama cihazının açılışı çok uzun sürdü,kolay gelsin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Korkma N8 sağlam cihazdır,yazılımla istesende kolay kolay bozamazsın zaten,ama cihazının açılışı çok uzun sürdü,kolay gelsin

saolasın teşekkürler. bu arada son soruyu sorayım :) güncellendikten sonra hard veya soft format atayımmı sizce ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayır atma,yoksa Qt sorunu yaşarsın

Üst Alt