Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdi soft format atıcam belki ozaman yüklenir. :(

- - - Eklendi - - -

ciddi misin? ilginç. takvim widget hali bile değişmiş. nerdeyse değişmeyen widget yok bende.
sen telefondan mı güncelledin yoksa nokia suitten mi ?

The Hobbit

Üye
şimdi soft format atıcam belki ozaman yüklenir. :(

- - - Eklendi - - -

sen telefondan mı güncelledin yoksa nokia suitten mi ?

suitte hiç bağlamadım daha. başta #*0000* yaptım gözükmüyor ordan. sonra yazılım güncellemelerine tıkladım 2000KB mi ne çıktı. yüklemesi niyese uzun sürdü bu kadar ufak boyuta göre şaşırdım. sonra telefonu yeniden başlatmanız gerekli diye yazı çıktı. normal açıldı sorunsuz.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
suitte hiç bağlamadım daha. başta #*0000* yaptım gözükmüyor ordan. sonra yazılım güncellemelerine tıkladım 2000KB mi ne çıktı. yüklemesi niyese uzun sürdü bu kadar ufak boyuta göre şaşırdım. sonra telefonu yeniden başlatmanız gerekli diye yazı çıktı. normal açıldı sorunsuz.
tamam ozman bende format attıktan sonra telden yükleyeyim o güncellemeyi :) cevap için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

tmmdır hepsi gelmiş :) formattan sonra göründü :)

The Hobbit

Üye
tamam ozman bende format attıktan sonra telden yükleyeyim o güncellemeyi :) cevap için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

tmmdır hepsi gelmiş :) formattan sonra göründü :)

bende NTV rss ekledim widget olarak. baya güzel oldu :D

The Hobbit

Üye
nasıl ekleniliyor ya bana da öğretebilirmisin lütfen :) ?

Taracıya gir > sağ altan tıkla menüden "beslemelere" gir. > yine sağ alttan "yeni besleme" de. > Adını koy besleminin. ne kadar sürede bir yenilensin fln ayarı yap. adresini de sitelere girerek kopyala yapıştır yap.
örneğin;

Sonra herşeyden çık. ekran da widget ekle ye gir kurduğu isimde ki besleme en üste duruyor olacak ekle de. bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Taracıya gir > sağ altan tıkla menüden "beslemelere" gir. > yine sağ alttan "yeni besleme" de. > Adını koy besleminin. ne kadar sürede bir yenilensin fln ayarı yap. adresini de sitelere girerek kopyala yapıştır yap.
örneğin;

Sonra herşeyden çık. ekran da widget ekle ye gir kurduğu isimde ki besleme en üste duruyor olacak ekle de. bu kadar.

çok teşekkür ederim saolasın :)

- - - Eklendi - - -

Turkish -
English -

GALATASARAY.org rss adreseleri.. GALATASARAYlı arkadaşlara duyurulur ((-: :)

olcay1801

Üye
örneğin;

http://www.ntvmsnbc.com/id/24928286/device/rss/rss.xml

ahmetoran

ahmetoran

Üye
N8ime widger güncellemesini kurdum ama metin saat widgeti ingilizce. telefonum hacksiz. ne yapabilirim?

rainman3545

rainman3545

Üye
benim n8 i nokia suit ile güncelledim bahsettiğiniz kadar widget gelmedi ve telefon hafızamdaki boş alan 36mb kaldı güncelleme öncesi 52mb di bu güncellemede bişey gelmedi ama bu kadar yer(20mb) kaplayan nedir anlamadım.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
benim n8 i nokia suit ile güncelledim bahsettiğiniz kadar widget gelmedi ve telefon hafızamdaki boş alan 36mb kaldı güncelleme öncesi 52mb di bu güncellemede bişey gelmedi ama bu kadar yer(20mb) kaplayan nedir anlamadım.
bende nokia suitten kurdum çoğu widget eklenmemişti. *#7370# yaparak soft frmat attıktan sonr abir baktım bütün widgetler gelmiş. yani sende soft format at istersen :)

MaxipmaN

Üye
n8 ciler mutlu sona ulaşmış galiba :D

- - - Eklendi - - -

n8 ciler mutlu sona ulaşmış galiba :D

28emin28

Üye
bende gelişmiş yazılım diye geldi telefnuma 11mb indiriyorum kurma kısmında telefonunuz yeniden baslatılacak yazıyor kapanıyo telefon tuş ısıkları yanıyo sadece bekliyorum gelmiyor napmam gerek şimdi telefon nokia c7

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ben güncellem yaptım ama bu telefon o kadar iyi değil mesaj yazma çok zor.nokia c6

rainman3545

rainman3545

Üye
arkadaşlar benim n8 de bir sorun var gerçi ara sıra yapıyor ama çok can sıkıcı çağrı geldiğinde ekran kilidi açılmıyor yan taraftaki kilit açma düğmesinden kilidi açtıktan sonra çağrıyı cevaplayabiliyorum.donanımsal bir problem olsa sürekli yapar gibime geliyor.bilgisi olan var mı bu konuda acaba?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar benim n8 de bir sorun var gerçi ara sıra yapıyor ama çok can sıkıcı çağrı geldiğinde ekran kilidi açılmıyor yan taraftaki kilit açma düğmesinden kilidi açtıktan sonra çağrıyı cevaplayabiliyorum.donanımsal bir problem olsa sürekli yapar gibime geliyor.bilgisi olan var mı bu konuda acaba?

peki yeşil tuş cevaplamıyor mu ?

Üst Alt