Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bide şöyle birşey var flaş atmak için internet gerekiyor vodafone sınırsız internet ile bunu yapaMAYIZ

internet gerekir tabiki ama bu vodafone internet ile olacak iş değil serdar

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
bence NOKIA biz hata ettik diyecek .bilinçli olacak tabi bu.:)refresh güncellemesine daha güzel özellikler ekleyecek.bizde vayy nokia kullanıcısını düşündü diyeceğiz güya :-) windowsa geçerken nokia bizide düşündü olacak adı :-) falan filan:) NASIL AMA BEYLER ÜTOPYA'M :-) ::)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dosyalar internet kafelerden temin edilebilir. ;)

komando04

komando04

Üye
[ENGİN];5278924' Alıntı:

internet gerekir tabiki ama bu vodafone internet ile olacak iş değil serdar
valla engin kardeşim haklısın vodafone ile olmaz

avci123456789

Üye
pardon ben yeni sürümü yükledim müzik çalar uygulamasında değişiklik olmadı. Eski sürüm görünüyor.

metinakrep

Üye
güncelleme neden gözükmüyor bilgisi olan varmı n8

doctorrr

doctorrr

Üye
bence NOKIA biz hata ettik diyecek .bilinçli olacak tabi bu.:)refresh güncellemesine daha güzel özellikler ekleyecek.bizde vayy nokia kullanıcısını düşündü diyeceğiz güya :-) windowsa geçerken nokia bizide düşündü olacak adı :-) falan filan:) NASIL AMA BEYLER ÜTOPYA'M :-) ::)

adı üstünde ulaşılmaz...

komando04

komando04

Üye
bilmiyoruz neden gelmiyor bu güncelleme tarihi geçti fp2 nin bile geleceği meçhul

man20

man20

Üye
Arkadaşlar sizi anlamıyorum. Refreshin sorunlu olduğunu biliyoruz. Bile bile hala neden istiyorsunuz? Belli ki nokia farketti sorunu ve o yüzdende göndermiyor bize. refreshi düzeltip öle vericek güncellemeyi ve bu durumda yazılım sürüm numarasıda az bişi artar ve bölelikle diğer tellere de göndericek bu güncellemeyi. Görülen o ki nokia, c6-01'cileri tester gibi kullanmış oldu. Olan onlara oldu.

komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar sizi anlamıyorum. Refreshin sorunlu olduğunu biliyoruz. Bile bile hala neden istiyorsunuz? Belli ki nokia farketti sorunu ve o yüzdende göndermiyor bize. refreshi düzeltip öle vericek güncellemeyi ve bu durumda yazılım sürüm numarasıda az bişi artar ve bölelikle diğer tellere de göndericek bu güncellemeyi. Görülen o ki nokia, c6-01'cileri tester gibi kullanmış oldu. Olan onlara oldu.

valla kardeşim aslında katılıyorum söylediklerin baya baya mantıklı ama suda var herhangi bir açıklama yapmadılar ve müşteri temsilcileri ile görüşüyoruz hiç söylemiyorlar böyle birşey gelecek diyorlar sırayla.ve bide sadece c6-01ler değil bazı c7 ve n8lerdede çıktı refresh güncellemesi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorunlar hack üzerine yapılan güncellemelerde veya güncellemeden sonra yapılan hack'te oluşmaya başlıyor sorunlar ben orjinal kullanıyorum ama bu söylenen sorunlar hiç uğramadı bana :ehe

man20

man20

Üye

valla kardeşim aslında katılıyorum söylediklerin baya baya mantıklı ama suda var herhangi bir açıklama yapmadılar ve müşteri temsilcileri ile görüşüyoruz hiç söylemiyorlar böyle birşey gelecek diyorlar sırayla.ve bide sadece c6-01ler değil bazı c7 ve n8lerdede çıktı refresh güncellemesi

c7'yi bilmiorum ama n8'de daha hiç kimseye gelmedi güncelleme. Yükleyenler flashla yükledi.

komando04

komando04

Üye
c7'yi bilmiorum ama n8'de daha hiç kimseye gelmedi güncelleme. Yükleyenler flashla yükledi.

valla geçenlerde maxicepte bir arkadaş vardı şu an adını unuttum o söyledi n8ime geldi dedi güncelleme normal suitten yüklediğini söyledi koduda sonu 576 filandi herhalde

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

valla geçenlerde maxicepte bir arkadaş vardı şu an adını unuttum o söyledi n8ime geldi dedi güncelleme normal suitten yüklediğini söyledi koduda sonu 576 filandi herhalde

arkadaşın teli yurt dışından gelme heralde :) yoksa bize de güncelleme gelirdi :)

komando04

komando04

Üye
arkadaşın teli yurt dışından gelme heralde :) yoksa bize de güncelleme gelirdi :)
valla orasını sormadım kardeşim ama doğrudur senin dediğin gibidir kesin bekleyelim en azından 920den önce gelecektir.

coskun7736

Üye
beyler güncelleme tuşuna baştım 75 dakikadır telefon tekrar başlatılıyo diyor sizce ne yapabilirim

komando04

komando04

Üye
Selamun aleykum ya arkadaşlar bu nokia müşteri hizmetleri neden bukadar bilgisiz ya aradım daha yeni bu refresh çıktı bir ay önce neden daha gelmedi diye diyor Evet çıktı sizde neden yok dedi.bende bilmiyorum sizin bilmeniz gerek dedim henüz n8 için çıkmamış dedi.neyse onu geçtik dedim bu lumia 920 ne zaman gelecek diye diyor 2013te gelecek yuh dedim her sitede 2012de gelecek diyor siz 13e çıkardınız dedim.yani anlayacağınız onlar orada ne iş yapıyorlar anlamış değilim yazılım gönderemiyorlarsa.

MaxipmaN

Üye
defalarca söylendi benim cihzıma hemen geldiği için sorun yaşamadım flas işinden yırttım ancak flashlamayı öğrenseniz biriyle kursanız forumdaki bi tecrübeli biriyle hacksiz kullandınız mı hiç sorun yaşamazsınız

Üst Alt