[ENGİN]
Üye
arkadaşlar bide şöyle birşey var flaş atmak için internet gerekiyor vodafone sınırsız internet ile bunu yapaMAYIZ
internet gerekir tabiki ama bu vodafone internet ile olacak iş değil serdar
arkadaşlar bide şöyle birşey var flaş atmak için internet gerekiyor vodafone sınırsız internet ile bunu yapaMAYIZ
valla engin kardeşim haklısın vodafone ile olmaz[ENGİN];5278924' Alıntı:
internet gerekir tabiki ama bu vodafone internet ile olacak iş değil serdar
pardon ben yeni sürümü yükledim müzik çalar uygulamasında değişiklik olmadı. Eski sürüm görünüyor.
bence NOKIA biz hata ettik diyecek .bilinçli olacak tabi bu.refresh güncellemesine daha güzel özellikler ekleyecek.bizde vayy nokia kullanıcısını düşündü diyeceğiz güya :-) windowsa geçerken nokia bizide düşündü olacak adı :-) falan filan
NASIL AMA BEYLER ÜTOPYA'M :-) :
![]()
Arkadaşlar sizi anlamıyorum. Refreshin sorunlu olduğunu biliyoruz. Bile bile hala neden istiyorsunuz? Belli ki nokia farketti sorunu ve o yüzdende göndermiyor bize. refreshi düzeltip öle vericek güncellemeyi ve bu durumda yazılım sürüm numarasıda az bişi artar ve bölelikle diğer tellere de göndericek bu güncellemeyi. Görülen o ki nokia, c6-01'cileri tester gibi kullanmış oldu. Olan onlara oldu.
valla kardeşim aslında katılıyorum söylediklerin baya baya mantıklı ama suda var herhangi bir açıklama yapmadılar ve müşteri temsilcileri ile görüşüyoruz hiç söylemiyorlar böyle birşey gelecek diyorlar sırayla.ve bide sadece c6-01ler değil bazı c7 ve n8lerdede çıktı refresh güncellemesi
c7'yi bilmiorum ama n8'de daha hiç kimseye gelmedi güncelleme. Yükleyenler flashla yükledi.
valla geçenlerde maxicepte bir arkadaş vardı şu an adını unuttum o söyledi n8ime geldi dedi güncelleme normal suitten yüklediğini söyledi koduda sonu 576 filandi herhalde
yoksa bize de güncelleme gelirdi 
valla orasını sormadım kardeşim ama doğrudur senin dediğin gibidir kesin bekleyelim en azından 920den önce gelecektir.arkadaşın teli yurt dışından gelme heraldeyoksa bize de güncelleme gelirdi
![]()
inşallah
valla orasını sormadım kardeşim ama doğrudur senin dediğin gibidir kesin bekleyelim en azından 920den önce gelecektir.
hepimiz beklemedeyiz