Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Forumda bu türlü görüşmelerinizi özel mesaj yolu ile yapınız.

komando04

komando04

Üye
beklemedeyiz gelir inşallah :D

- - - Eklendi - - -

heleşükür kurtuldum şu font colorlardan çok teşekkür ederim engin kardeşime

- - - Eklendi - - -

Forumda bu türlü görüşmelerinizi özel mesaj yolu ile yapınız.
Tamam teşekkürler kusura bakmayın

Grand63

Grand63

Üye
bu güncellemenin en iyi yanı bana göre müzik çalar :)
çünkü 400 şarkı var ve ben sadece 150tanesini açabiliyordum ama reflesh ile bu sorun ortadan kalkmış.
Bu arada C6-01de video düzenletici çok geç yenileniyor sorun yaşayan var mı?

MaxipmaN

Üye
n8 lere niye niye çıkmadıysa hala saçmalık

komando04

komando04

Üye
Evet kardeşim saçmalık herhalde unuttular güzelim n8leri yada refresh sorunlu ya öyle diyorlar bize sorunsuz gelecek diye gecikti

blackcemre

Üye
Evet kardeşim saçmalık herhalde unuttular güzelim n8leri yada refresh sorunlu ya öyle diyorlar bize sorunsuz gelecek diye gecikti

arakadaşlar siz anlamıyorsunuz türkşye için belle refresh güncellemesi n8 için sunuldu siz heralde telefonlarınızı yurt dışından almışsınız.

komando04

komando04

Üye
ya anlıyoruz kardeşimde yurt içinden aldık ve benim gibi birsürü arkadaş var güncelleme gelmeyen gelmedi işte şu an telefonda hiçbirşey yok hart formatta bekliyor güncelleme gelince yükleme yapacağım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bekleyene kadar flashlayın gitsin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ya anlıyoruz kardeşimde yurt içinden aldık ve benim gibi birsürü arkadaş var güncelleme gelmeyen gelmedi işte şu an telefonda hiçbirşey yok hart formatta bekliyor güncelleme gelince yükleme yapacağım

bende aynen beklemedeyim hala, bu sorundan çoğu n8 kullananlar etkilendi. biraz daha beklemek gerekiyor maalesef :)

man20

man20

Üye
oh be sonunda n8'e refresh güncellemesi geldi.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

ssuu18

Üye
hala yok bende ya gümüş n8..?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu arada nokia suite güncellenmiş.

komando04

komando04

Üye
ben konuştuğumda geçen hafta pazartesi salı dediler ama bir hafta geçti eğer şimdi gelmeye başlıyorsa bugün salı demekki adam bir hafta sallamış belkide yanlışlıkla söyledi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Nokia bana İpuçları kısmında bir anket yolladı. Nokia'yı tanıdıklarınıza önerirmisiniz başlıklı. Sizlere geldimi?

komando04

komando04

Üye
yok hayir gelmedi

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şuan yine mi n8lere güncelleme yok bazıları geldi yazıyor da ?

man20

man20

Üye
şaka şaka banada daha gelmedi :) ama geldiği zaman birimiz muhakkak böle yazıcak :)

KadirCakir

Üye

Üst Alt