arkadaşlar benim telde görmüyor ama merak ettim benim ki hack li ondan olabilirmi acaba sizinkide hackli mi güncellemeyi görmeyenler....
merhaba arkadaşlar c6-01 im refresh güncellemesinden sonra kendi internet tarayıcısından internete girdiğim zaman telefon donuyo bataryayı sökmek zorunda kalıyorum soft format attım olmadı , hard format attım yine olmadı , acaba hackli diyemi böyle oluyo dedim yine format attım hacklemeden denedim yine kilitlenip donuyo bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
bellede html5 desteğide yüklemiştim ne güzel gidiyodu nerden yükledim bu refreshi
bu refreshi silmenin bi yolu yokmu
merhaba arkadaşlar c6-01 im refresh güncellemesinden sonra kendi internet tarayıcısından internete girdiğim zaman telefon donuyo bataryayı sökmek zorunda kalıyorum soft format attım olmadı , hard format attım yine olmadı , acaba hackli diyemi böyle oluyo dedim yine format attım hacklemeden denedim yine kilitlenip donuyo bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
bellede html5 desteğide yüklemiştim ne güzel gidiyodu nerden yükledim bu refreshi
bu refreshi silmenin bi yolu yokmu
s.a.
n8 kullanıyorum. nokia suitede ve wirelessla bir güncellleme gözükmüyor.navifirmden indireyim diyorum. ama ilk kez navifirm kullanacağım için, kullanmam gereken kodu bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. n8- RM596 - ürün kodu: 059D576.
refresh`ten sonra mesaj gondermede sikinti yasayip duzelten varsa paylassintel.de hack yok c6-01

turkey yazan herhangi bir kodu indirdiğimde ne gibi eksiklikler olacak. ayrıca yazmış olduğum ürün için çıkacak mı, bekleyeyimmi.
Ürün kodu farketmiyor. Zaten yazmış olduğunuz ürün kodu için çıkmadı. Turkey yazan bir sürümü indirmeniz yeterli.
turkey yazan herhangi bir kodu indirdiğimde ne gibi eksiklikler olacak. ayrıca yazmış olduğum ürün için çıkacak mı, bekleyeyimmi.