Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

1983erdem

Üye
Arkadaşlar güncelleme yaparken 3. adımda "telefonunuz yeniden başlatılıyor telefon istediğinde yalnızca pin kodunu giriniz" diyen bir ekranda kaldı yaklaşık 45dk dır bu ekranda.Telefonun ekranında ise dil seçeneği olan ekran var ama bilgisayardaki ekranın altında ünlem işaretiyle telefon dil ayarları veya güvenlik şifrenizi bile istese dokunmayın dediği için elleyemiyorum. Şu anda hala bu ekranda ne yapmamı önerirsiniz? Başına böyle bişey gelen varmı* Acil cevap bekliyorum. Teşekkürler.

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]eğer o şekilde kaldı ise telefonu alıp fişini çek yeniden başlat birşey Olmaz[/SIZE][/COLOR]

1983erdem

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]eğer o şekilde kaldı ise telefonu alıp fişini çek yeniden başlat birşey Olmaz[/SIZE][/COLOR]

tamam öyle yapıyım. teşekkürler. Bu işlemden sonra tekrar yükleme yapmam gerekirmi acaba yükleme de eksşk bişeyler kalmışmıdır?

burak1710

burak1710

Üye
c6-01 de mesajları erteleme sorunu giderildimi arladaşlarım

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]tekrar yükleme yapman daha mantıklı olur yazılımı tekrar yükle sorun Olmaz ama garanti olsun[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

mesajlarda erteleme ile ilgili herhangi bir sorun yoktu bende bilmiyorum sizde nasıl ama o şebeke kaybolmasıyla ilgili olabilir.örneğin internet açık olduğunda mesaj gönderirken şebeke etki yapabilir genelde olmuyor ama telefon az çektiğinde yada şebeke olmadığında o sorun oluyor[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

mesajlarda erteleme ile ilgili herhangi bir sorun yoktu bende bilmiyorum sizde nasıl ama o şebeke kaybolmasıyla ilgili olabilir.örneğin internet açık olduğunda mesaj gönderirken şebeke etki yapabilir genelde olmuyor ama telefon az çektiğinde yada şebeke olmadığında o sorun oluyor[/SIZE][/COLOR]

1983erdem

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][FONT=""][COLOR=""][SIZE=""][FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]tekrar yükleme yapman daha mantıklı olur yazılımı tekrar yükle sorun Olmaz ama garanti olsun[/SIZE][/COLOR]

teşekkür ederim sağolun

burak1710

burak1710

Üye
dk1 gold 1 ya şu mesajı giden kutusuna atma devam ediyor hala

tracyonur

Üye
bende güncelleme gözükmyor ne yapmalıyım naviden yüklemek ve soft format dışında ?

msy2017

msy2017

Üye
dk1 gold 1 ya şu mesajı giden kutusuna atma devam ediyor hala

ben refreshe güncelleyemedim üstelik microsoft apps. yüklü mesaj sorunu ben de hiç olmadı.sizde niye oluyor anlamıyorum belki mesaj ayarlarındaki mesaj merkezi değişmiştir.değişmişse kendinizinkini seçin.

The Hobbit

Üye
belle refresh çıkalı 2 hafta olcak ama banada güncelleme gelmedi hala. hacklemeden kullandım anna olsun belle olsun. ve nokia serverıne güncelleme gelmeden birşey yapmak istemiyorum ama niye gecikti diye merak ediyorum açıkcası. Nokia n8 de hiçbir sorunum olmadı bugüne kadar donma kasma dahil çok şükür. merak ediyorum güncelleme ile nasıl performans olacak.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben refreshe güncelleyemedim üstelik microsoft apps. yüklü mesaj sorunu ben de hiç olmadı.sizde niye oluyor anlamıyorum belki mesaj ayarlarındaki mesaj merkezi değişmiştir.değişmişse kendinizinkini seçin.

mesaj merkezi numarasını manuel olarak girip deneyin dedik ama dınleyen yok kaybedecek bişeyde yok

MaxipmaN

Üye
ben hard attım kurdum yazılımı bakalım durum ne

joker19

joker19

Üye
refresh hala yok n8 siyah gri :s

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Hala güncelleme gelmedi...

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme gelmeyenlere söylüyorum; Nokia destek hattını arayın. Beklemekten başka yapacağınız bir şey yok. Ki boşa bir bekleme olur bu. Flash atarak yükleyip kullanın sandığınız kadar zor bir işlem değil...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kardeş bu belle resfreshde oluşan mesaj atarken beyaz ekran hatası cfw'de olmuyor dimi ?

dostum yaptığım cfwde öyle birşeyle karşılamadım çünkü cfw konusunda baktığında görürsün mesaj baloncuklarını değiştirdim sanırsam onu değiştirdiğimden dolayı olmuyor yani beyaz ekran sorunu yok.

ytghan21

Üye
ya arkadsslar fmobi super progrm ama kndine rest atiyor neden ¿¿¿¿

The Hobbit

Üye
nokia 808 nokia 603 700 ve 701 e FP2 geldi. biz n8 ler hala refresh bekliyoruz... diyeceklerim bu kadar.

Üst Alt