Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Azıcık reklam yapayım sonra biz bölümü hiç farketmedik demeyin :) cfw ye de gerek yok MaxiPDA hertürlü işinizi görür fp1 ciler refleshçiler efekt derseniz 50 efekt yazı tipi derseniz 125 tane türkçe uygulama derseniz 300 küsür içlerinde şekil kilit uygulamaları menü düzenleri liste şeklinde video oynatıcı eko ayarları belle extra tuşlar mp3 indirmeler video indirmeler aklınıza ne gelir se bi türkçe oyun eksik ::) yakında miflerde geliyor avkon mavkon uğraşmayacaksın gireceksin seçeceksin hop yeni mifler hazır yok onu ora at yok bu buraya bende olmadı tarih olacak cfw gerek kalmıyacak orjina orjinal takılırsınız :) çok fena reklam yaparım hadi tek yapmanız gerek şu numarayı tuşlamak H A C K

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Esendağlı
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar siyah n8e hala gelmedimi bu güncelleme. şuan evde olmadığm için bakamıyorum.. :)

esatgelmedi

Üye
tel açınca titreten uygulama için aşağıdaki dosyayı c: Private\10282bc4\rules klasörüne at telefonu kapat aç (cevaplamada ve kapanışta titrer)

eğer tek cevaplayınca titremesini istersen
olmadı maalesef başka fikri olan var mı bu konuda???

ytghan21

Üye
bu refresh beni delirtecek bu neya youtubeye girin acayp kasio m.youtubede ve mesela che yaziyom assagida chealsea yaziyoya ona tiklion alttakine tikliyo

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]abi o zaman acil bir çözüm lazım bu refresh için boşuna bizde geçmeyelim sorunlu çok sorunlu o zaman[/SIZE][/COLOR]

esatgelmedi

Üye

olmadı maalesef başka fikri olan var mı bu konuda???

ben de çalışıyor...

bendede çalışıyor ikisinide denedim. ikiside çalıştı telefonu kapatıp açtınmı kardeşim
ilk seferde olmadı yarım saat falan sonra tekrar denedim oldu. teşekkürler.
bir de favourite apps programını düzgün çalıştırabilsem geri dönmekten vazgeçeceğim yoksa tekrar downgrade yolu gözüküyor bana

fntked

Üye
arkadaşlar benim telefon yurtdışı çıkışlı olduğu için güncelleyince ing. oldu. şimdi navifirmden dosyaları indirip phoenixle flashlarken bi dosya eksik hatası veriyo. Dosyalar internette var mı site olarak ? yardımcı olur musunuz ? N8 white

metyuu

metyuu

Üye
favourite apps dediğin uygulama bu mu kardeşim

netkolix

Üye
iyide indirme linki nerde ?

ytghan21

Üye

Neyin indirme linkini istiyorsun?

su favorite appsi dio galiba bnde bulamadm onu

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/nokia-favourite-apps-v1-00-0-symbian-3-signed-497501.html

BuLdum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar benim telefon yurtdışı çıkışlı olduğu için güncelleyince ing. oldu. şimdi navifirmden dosyaları indirip phoenixle flashlarken bi dosya eksik hatası veriyo. Dosyalar internette var mı site olarak ? yardımcı olur musunuz ? N8 white

depo hafıza dosyasını da istiyordur.phoenix e girip flashdan önce options dan kırmızı ile marke edilmiş emmc.fpsx silip tamam de.Sonra refurbish

intikal20

Üye
arkadaşlar ben bu güncellemeyi bulamıyorum suite'de yardımcı olabilirmisiniz?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

esatgelmedi

Üye
favourite apps dediğin uygulama bu mu kardeşim

evet kuruluyor ama programları ayarlamaya çalışınca siyah ekranda kalıyor

Üst Alt