Mad EagLe
Üye
Yakışır...![]()
eyvallah

Yakışır...![]()

cfw ye de gerek yok MaxiPDA hertürlü işinizi görür fp1 ciler refleshçiler efekt derseniz 50 efekt yazı tipi derseniz 125 tane türkçe uygulama derseniz 300 küsür içlerinde şekil kilit uygulamaları menü düzenleri liste şeklinde video oynatıcı eko ayarları belle extra tuşlar mp3 indirmeler video indirmeler aklınıza ne gelir se bi türkçe oyun eksik :
yakında miflerde geliyor avkon mavkon uğraşmayacaksın gireceksin seçeceksin hop yeni mifler hazır yok onu ora at yok bu buraya bende olmadı tarih olacak cfw gerek kalmıyacak orjina orjinal takılırsınız
çok fena reklam yaparım hadi tek yapmanız gerek şu numarayı tuşlamak H A C Kolmadı maalesef başka fikri olan var mı bu konuda???tel açınca titreten uygulama için aşağıdaki dosyayı c: Private\10282bc4\rules klasörüne at telefonu kapat aç (cevaplamada ve kapanışta titrer)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eğer tek cevaplayınca titremesini istersen
ben de çalışıyor...
olmadı maalesef başka fikri olan var mı bu konuda???
ben de çalışıyor...
ilk seferde olmadı yarım saat falan sonra tekrar denedim oldu. teşekkürler.bendede çalışıyor ikisinide denedim. ikiside çalıştı telefonu kapatıp açtınmı kardeşim
arkadaşlar siyah n8e hala gelmedimi bu güncelleme. şuan evde olmadığm için bakamıyorum..![]()
iyide indirme linki nerde ?
Neyin indirme linkini istiyorsun?
arkadaşlar benim telefon yurtdışı çıkışlı olduğu için güncelleyince ing. oldu. şimdi navifirmden dosyaları indirip phoenixle flashlarken bi dosya eksik hatası veriyo. Dosyalar internette var mı site olarak ? yardımcı olur musunuz ? N8 white
arkadaşlar ben bu güncellemeyi bulamıyorum suite'de yardımcı olabilirmisiniz?
favourite apps dediğin uygulama bu mu kardeşim
evet kuruluyor ama programları ayarlamaya çalışınca siyah ekranda kalıyor