Cezzbedici3
Üye
tarayıcının yüklemesi ve Maxicep hariç her sitede kaydırması ve zoom yapması çok seri fakat klavye ile yazı yazılmıyor maxide ben tuşa basıyorum 1 sn gecikiyor yazının gelmesi facede ve çok yerde.. Sistem içinde klavye sorunsuz ama tarayıcı üzerinde klavye felç oluyor çözümü varmı?
- - - Eklendi - - -
Refreshin açıkçası pek işe yarar bi özelliğini göremedim.. Şu klavye yüzünden Belle ye dönmeyi bile düşünüyorum.. Hack ile yüklediğimiz özellikleri widgetleri orjinal olarak sunmuşlar onun dışında ne müzikçalardaki yenilik ne tarayıcıdaki yenilikler elle tutulur bir özellik sunmuyor zararından başka .s
Gıcık oldum gerçekten..
Acaba bu kasma sorunu cfw ler ile düzeltildi mi?
- - - Eklendi - - -
Ki ben başkasına ait bir yazılımı kullanmayı tercih etmiyorum fakat modları kullanmayı seviyorum..
- - - Eklendi - - -
Refreshin açıkçası pek işe yarar bi özelliğini göremedim.. Şu klavye yüzünden Belle ye dönmeyi bile düşünüyorum.. Hack ile yüklediğimiz özellikleri widgetleri orjinal olarak sunmuşlar onun dışında ne müzikçalardaki yenilik ne tarayıcıdaki yenilikler elle tutulur bir özellik sunmuyor zararından başka .s
Gıcık oldum gerçekten..
Acaba bu kasma sorunu cfw ler ile düzeltildi mi?
- - - Eklendi - - -
Ki ben başkasına ait bir yazılımı kullanmayı tercih etmiyorum fakat modları kullanmayı seviyorum..