Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Heyecanla güncellemenin gelmesini bekliyorum :D 1 hafatdır telefonsuz kaldım şimdi iphone 4s verseler kabul etmem yani o kadar özlemişim n8 i :D :D şimdi telefon da geldiğine göre tek iş güncellemenin gelmesini beklemek :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Heyecanla güncellemenin gelmesini bekliyorum :D 1 hafatdır telefonsuz kaldım şimdi iphone 4s verseler kabul etmem yani o kadar özlemişim n8 i :D :D şimdi telefon da geldiğine göre tek iş güncellemenin gelmesini beklemek :)

bu kadar heyecanlanacak bir durum yok bana geldiğine rağmen yükleme teşebbüsünde bile bulunmadım :) O kadar ahım şahım bir fark yok çünkü he deselerki annadan belle tamam dersin arayüz farklı yeni özellikler yeni widgetler falan filan ama şimdi düşündüğün zaman refreshin sorunları var tek artısı tarayıcı hızlanmış biraz daha. Sana deselerki bir program çıkmış yükleyince tarayıcı hızlanıyor diye o kadar önemsemezsin ama güncelleme çıkmış diyince işin rengi değişiyor beklentiler yükseliyor ama beklentileri karşılayan bir güncelleme olmadı. Şuan mesela extra buttons 1.6 çıksa ben daha çok sevinirdim şahsen :D

ismetreas

Üye
c7 de güncelleme görünmüyor ne zamana gelir

esatgelmedi

Üye
refreshte karşıdaki kişi tel açınca titreten uygulamayı yükleyebilen varmı bende yerleşik bileşen hatası veriyor. Bir de favorite apps programını kurdum ama widgeti basılı tutup düzenlemeye çalışınca siyah ekranda kalıyor. Bu problemleri aşabilen varmı. Bir de extra buttons 1.5 bende çalıştı 1.6 bekleyenlere duyurulur

ahmetdemircim

Üye
refreshte karşıdaki kişi tel açınca titreten uygulamayı yükleyebilen varmı bende yerleşik bileşen hatası veriyor. Bir de favorite apps programını kurdum ama widgeti basılı tutup düzenlemeye çalışınca siyah ekranda kalıyor. Bu problemleri aşabilen varmı. Bir de extra buttons 1.5 bende çalıştı 1.6 bekleyenlere duyurulur
favorite apps widgeti bu sürümde düzgün çalışmıyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ahmetdemircim

Üye
dailymobile konu açtım fakat gavurlar pek iplemediler. bu browser bi bizemi kötü çalışıyor acaba ne?
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=79910.0

bu arada maxicepte hızlı gezinmek için m.maxicep.com dan girin. tamamen html5 websitesi çok iyi çalışıyor

ahmetdemircim

Üye
dailymobile de desteklerinizi bekliyroum. belki nokia duyar bi bakar ne diyorlar bunlar die

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kimse behsetmedi ama refresh'in en büyük özelliğinden biri artık internet radio'da çalan şarkıyı gösteriyor..bazı kanallarda da olsa artık görebiliyoruz :) siz de deneyin ve bu özelliği destekleyen kanalları yazın

metyuu

metyuu

Üye

tel açınca titreten uygulama için aşağıdaki dosyayı c: Private\10282bc4\rules klasörüne at telefonu kapat aç (cevaplamada ve kapanışta titrer)

eğer tek cevaplayınca titremesini istersen

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi

MaxipmaN

Üye
bilmeden yorum yapmayın lütfen telde gezinirken kasım kasım kasılırdı açılış yorumsuzdu ama gelişme gözle görülür dolby modunu yaptım daha ne ?

ytghan21

Üye
kendi tarayicisiyla gezmek adami delirtir ,yazi gec geliyor araya basilmiyor . Baska ne var dersen mesaj olayndan bahsediolar bn mesajlasmadigm icn bilemem herkesde varmi mesaj sorunu

Dereck

Dereck

Üye
kendi tarayicisiyla gezmek adami delirtir ,yazi gec geliyor araya basilmiyor . Baska ne var dersen mesaj olayndan bahsediolar bn mesajlasmadigm icn bilemem herkesde varmi mesaj sorunu

Ne tarayıcıda soruna rastladım nede mesajlarda ben kendi tarayıcısını kullanıyorum..

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar ben phoenix ile flash attım hiç bir sorun yok tarayıcı da bayağı seri .

ytghan21

Üye
Ne tarayıcıda soruna rastladım nede mesajlarda ben kendi tarayıcısını kullanıyorum..

googleye gir birsey yaz klavye acikken ara ya basin bakin noluyo. Bide facede mesaj yazn yazilar gec geliyor . Ilk dedigmi yapin anlarsiniz

Dereck

Dereck

Üye
googleye gir birsey yaz klavye acikken ara ya basin bakin noluyo. Bide facede mesaj yazn yazilar gec geliyor . Ilk dedigmi yapin anlarsiniz

Sen yanlış yapıyorsun klavye açıkken kelimeyi yazdıktan sonra araya basmayacaksın. Yazı yazdığın boşluğa tıkla o zaman Ara butonuna basıyor :D

Ben genelde klavyeyi kapatıp sonra ara butonuna bastığım için onu farketmedim. Dokunmatikte kayma var klavye açıkken..

spytech61

Üye
Yahu arkadaşlar birisi şu belle refreshi hacklameyi konu alacak bir yazı yazarsa çok iyi olur bilmeyenler için

ytghan21

Üye
Sen yanlış yapıyorsun klavye açıkken kelimeyi yazdıktan sonra araya basmayacaksın. Yazı yazdığın boşluğa tıkla o zaman Ara butonuna basıyor :D

Ben genelde klavyeyi kapatıp sonra ara butonuna bastığım için onu farketmedim. Dokunmatikte kayma var klavye açıkken..

bi arkadas yazmisdi o aklima geldikce guliyorum. Demisdiki bi operayi aciyorym gayet guzel assagi dogru cekiyorum birde kndi tarayicisi assgi bi kaydiriyom tarayicinin safti kayiyo saga sola gidiyo :) opera gercekten cok guzel ama videoda berbat videoda kndi tarayicisi

Dereck

Dereck

Üye
bi arkadas yazmisdi o aklima geldikce guliyorum. Demisdiki bi operayi aciyorym gayet guzel assagi dogru cekiyorum birde kndi tarayicisi assgi bi kaydiriyom tarayicinin safti kayiyo saga sola gidiyo :) opera gercekten cok guzel ama videoda berbat videoda kndi tarayicisi

:D Aynen. Sony Ericsson var bende ondada aynı opera videolarda her zaman kötü downloaddada kötü hatta sürekli kopuyor. Ben operayı daha çok kota sorunu olduğu zaman kullanıyorum resim kalitesini falan düşürüyor iyi oluyor.

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ben orjinal belle ve nokia n8kullanıyorum banada gelmedi güncelleme[/SIZE][/COLOR]

Üst Alt