Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaslar n8'e belle refresh yükledim iyiye benziyor ama tarayıcı çok yavaş kalıyor. Özellikle face'de. Orjinal ayarlara döndüm ama yine düzelmedi. Sorun nasıl çözülür? Bilgisi olan var mi

m.facebook çok daha hızlı hiç bir sorun yok. Format atıp yazılımı yeniden yükle istersen.

man20

man20

Üye

Dosya transferi yapabiliyorsan ilginç bir sorun. Dead flash denedin mi?

durduk yere dead flash yapmak istemiyorum. Sonuçta sadece bu kabloda oluyor flash atamama sorunu. Ama diğer kablomla flash atabiliyorum ama o kabloda şuan bende değil. O yüzden güncellemenin suite'e gelmesini beklemekten başka çarem yok. Zaten güncelleme suite'e 1-2 güne kadar gelmiş olur.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
telefondaki güncellme 11mb nokia suittteki güncelleme 390 ikisi de aynıysa bu nokia suite de neden 390mb ? güncellemeyi hangisinden kurayım sizce :) ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefondaki güncellme 11mb nokia suittteki güncelleme 390 ikisi de aynıysa bu nokia suite de neden 390mb ? güncellemeyi hangisinden kurayım sizce :) ?

refresh önceki 0609'a göre 11 mb daha büyük bir fw bu yüzden telefondan 11 mb görünüyor ama normalde 390 mb suitede tamamı görünüyo farketmez yani telefonla suite arasında fark yok.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
hizan

hizan

Üye
telefondakini kur.

ama en iyisi sitedekini flash at daha iyi.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Şöyle oluyor, telefonda zaten kurulu bir sistem olduğu için 11mb. Suite tüm yazılımı tekrardan kuruyor. Fark bunun için olsa gerek. Bu eklenen özelliklerin boyutu 11mb oluyor.

• Beğen
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

refresh önceki 0609'a göre 11 mb daha büyük bir fw bu yüzden telefondan 11 mb görünüyor ama normalde 390 mb suitede tamamı görünüyo farketmez yani telefonla suite arasında fark yok.

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
tlefonum n8 ama suite hala çıkmadı microsoft apps var ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
naviden indirin

ytghan21

Üye
refreshde tarayici daha kotu oluyor yazilar gec geluyor baskada fazla fark yok bn normalde opera kulaniyorum video izlerken kendi tarayicisi

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeyi siyah n8e telefon üzerinden veya suitten yükleyen varmı? acil cvp yazın lütfen :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeyi siyah n8e telefon üzerinden veya suitten yükleyen varmı? acil cvp yazın lütfen :)
Ben yükledim ama fota veya süit ten değil de naviden indirerek flashladım.ama pek hoşuma gitmediğinden tekrar 111.040.0904 sürümüne(Kurtuluş40 cfw)geri döndüm

• Beğen
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Ben yükledim ama fota veya süit ten değil de naviden indirerek flashladım.ama pek hoşuma gitmediğinden tekrar 111.040.0904 sürümüne(Kurtuluş40 cfw)geri döndüm
cevap için çok teşekkür ederim :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
benim siyah n8ime güncelleme görünmüyor maalesef. naviden de yüklemeyi bilmiyorum. beklemekten başka çare yok heralde :( bu güncelleme siyah n8lere telefon ya da suite üzerinden hiç gelmeyecek mi ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim siyah n8ime güncelleme görünmüyor maalesef. naviden de yüklemeyi bilmiyorum. beklemekten başka çare yok heralde :( bu güncelleme siyah n8lere telefon ya da suite üzerinden hiç gelmeyecek mi ?

resimli anlatımlar var yaparsın zor değil.

ts2000

ts2000

Üye
"arkadaşlar oviden yada normal netteki çoğu program yüklenmiyor yükleme çubuğu sonuna kadar doluyor sonra yüklemeye hazırlanıyor
ve yüklenemedi diye hata veriyor sonra "
çözümü varmı bunun?ve ortak kaderi paylaşan?:hmmm

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inş. siyah n8lere de gelir bu güncelleme... :ağlarım:

maximum42

Üye
Benim telefona güncelleme geldi fakat indirmeyi tamamladıktan sonra "telefon tekrar başlatılıyor" yazısı çıkıyor ve telefon donuyor. Bataryayı çıkarıp tekrar telefonu açtım baştan bir daha indirdim ve yine aynı problem. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Üst Alt