Birisi güncellemeyi nasıl indirebilceğimi açıklayabilirmi ? telefonumda güncelleme gözükmüyor, suittede yok telefona format attım yine yok belleyi tekrar yükledim yine yok. Lütfen birisi detaylı açıklayabilirmi(
An itibariyle C7 yi Suite e bağladm 393 mb bi güncelleme gözüküyor çok ilginç 11 mb değilmiydi yüklüyor bakalm ne olck![]()
arkadaşlar benim telefona güncelleme gelmedi suitten baktım telefondan baktım yeni güncelleme yok diyor telefon siyah n8
ben dedim kardeşim aynen öyle oluyor sorunlu oldu bu refreshhayır tabiki de :d mesela maxicepte uzun olarak yazılmış bir kaç iletiyi alıntı yapınca kafayı yiyor. Refresh çıktığından beri 4-5 kez telefonum bu yüzden dondu ve batarya çıkarmak zorunda kaldım. Ek olarak bir arkadaş yazmıştı sanırım yine bu konuda idi. Google da arama yapacağınız zaman eğer klavye açık iken 'ara' tuşuna basarsanız 'oturum aç' tuşuna basmış gibi algılıyor. Bastığınız bölgeden birz aşağısını yani..

ben dedim kardeşim aynen öyle oluyor sorunlu oldu bu refresh
- - - Eklendi - - -
Maxicepte kendiliğinden yada ben yanlışlıkla masa üstü moduna geçirdim 3 4 dakika maxicepte kalmadan telefon dondu bataryayı söktüm taktım bidaha açtım yine 3 4 dakka sonra dondu.Yine batarya söktüm taktm yazılarda geç gelmeler oluyor.Ve ben alışmışım klavyeyi kapatmadan ara tuşuna basmaya o zamanda oturum aça tıklıyor.Onun dışında mesaj gönderirken beyaz ekran sorunu varmış ondan haberım yok mesaj göndermedigim için kimseye.İnşallah bu sorunlar düzeltilir
sen cfw mi yükledin yoksa dolby falan mı ekledin sonradan??? bu sorunların hiçbiri yok ve olmaması gerek. denge ayarına tıklayınca attığına göre dolby eklemeye çalışmış ve hatalı dosya kullanmış olabilirsin...güncellediğim c6-01'de bazı ayarları yapmaya çalışıyorum olmuyor mesela saat alarmı sesini seçmek istiyorum seçemiyorum ayarlar kapanıyor,müzik çalarda bazı ayarları yapmaya çalışınca(denge ayarı)müzik kapanıyor ev ekranına dönüyor böyle sorunlar gördüm.