Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yani demek oluyorki nokia operayı hala tahttan indiremedi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o zaman bende mail atayım bununla ilgili..başka sorunlar da çıkarsa ayrıca destek hattını ararım :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Sosyal ağları daha da iyi geliştirsinler de Web browser böyle kalsa da iyi :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia E7-00'da yazılım güncelleme kısmından kontrol ettiğim zaman microsoft apps, harita ve sosyal uygulama güncellemesinden başka bişey gözükmüyor?

serinaga

serinaga

Üye
Ben bişiy anlamadım bu işten, kimisi süper demiş kimisi kasıyor demiş, beklemek en doğrusu galiba şimdilik ...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
refresh ile uğraşmayın bence kullanın güvendiğiniz güzel bir cfw tadına varın çünkü eminim nokia allaledi bir karar ile hızlı çıkarmıştır bunu ve de hatalar çoktur. eğer müzik çaları çok seviyorsanız yeni halini her cfw de var hemen hemen hem bahsedilen hatalarda yok bir süre herşey rayına oturup sorunsuz stabil bir güncelleme gelene kadar mod kurun hackli telefonunuzun tadını çıkarın derim ben öyle yapıyorum :yuru

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Tarayıcı süper hızlanmış ama maxicep sitesinde ve touch facede donmalar filan var ayrıca telefonda bazen donuyo ve yazı yazarken nette sonradan geliyo yazı inş bunuda küçü kbi güncelleme ile hallederler..
Başarılı bi güncelleme diyemeyiz..

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ben yüklemicem, yorumlar hiç hoşuma gitmedi hep sorum hep sorun

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Birisi güncellemeyi nasıl indirebilceğimi açıklayabilirmi ? telefonumda güncelleme gözükmüyor, suittede yok telefona format attım yine yok belleyi tekrar yükledim yine yok. Lütfen birisi detaylı açıklayabilirmi :((

Kelv1n

Kelv1n

Üye
An itibariyle C7 yi Suite e bağladm 393 mb bi güncelleme gözüküyor çok ilginç 11 mb değilmiydi yüklüyor bakalm ne olck :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Birisi güncellemeyi nasıl indirebilceğimi açıklayabilirmi ? telefonumda güncelleme gözükmüyor, suittede yok telefona format attım yine yok belleyi tekrar yükledim yine yok. Lütfen birisi detaylı açıklayabilirmi :((

Navifirm programından yazılım dosyalarını indirmelisin ilk olarak.

An itibariyle C7 yi Suite e bağladm 393 mb bi güncelleme gözüküyor çok ilginç 11 mb değilmiydi yüklüyor bakalm ne olck :D

Telefon üzerinden 11mb. Suite dediğin gibi...

Kelv1n

Kelv1n

Üye
393 mb az buz bi güncelleme değil herkez kötü dio ama bakalım neler olucak :D

mcx_1969

Üye
arkadaşlar benim telefona güncelleme gelmedi suitten baktım telefondan baktım yeni güncelleme yok diyor telefon siyah n8

ytghan21

Üye
hayır tabiki de :d mesela maxicepte uzun olarak yazılmış bir kaç iletiyi alıntı yapınca kafayı yiyor. Refresh çıktığından beri 4-5 kez telefonum bu yüzden dondu ve batarya çıkarmak zorunda kaldım. Ek olarak bir arkadaş yazmıştı sanırım yine bu konuda idi. Google da arama yapacağınız zaman eğer klavye açık iken 'ara' tuşuna basarsanız 'oturum aç' tuşuna basmış gibi algılıyor. Bastığınız bölgeden birz aşağısını yani..
ben dedim kardeşim aynen öyle oluyor sorunlu oldu bu refresh :)

- - - Eklendi - - -

Maxicepte kendiliğinden yada ben yanlışlıkla masa üstü moduna geçirdim 3 4 dakika maxicepte kalmadan telefon dondu bataryayı söktüm taktım bidaha açtım yine 3 4 dakka sonra dondu.Yine batarya söktüm taktm yazılarda geç gelmeler oluyor.Ve ben alışmışım klavyeyi kapatmadan ara tuşuna basmaya o zamanda oturum aça tıklıyor.Onun dışında mesaj gönderirken beyaz ekran sorunu varmış ondan haberım yok mesaj göndermedigim için kimseye.İnşallah bu sorunlar düzeltilir

msy2017

msy2017

Üye
ben dedim kardeşim aynen öyle oluyor sorunlu oldu bu refresh :)

- - - Eklendi - - -

Maxicepte kendiliğinden yada ben yanlışlıkla masa üstü moduna geçirdim 3 4 dakika maxicepte kalmadan telefon dondu bataryayı söktüm taktım bidaha açtım yine 3 4 dakka sonra dondu.Yine batarya söktüm taktm yazılarda geç gelmeler oluyor.Ve ben alışmışım klavyeyi kapatmadan ara tuşuna basmaya o zamanda oturum aça tıklıyor.Onun dışında mesaj gönderirken beyaz ekran sorunu varmış ondan haberım yok mesaj göndermedigim için kimseye.İnşallah bu sorunlar düzeltilir

güncellediğim c6-01'de bazı ayarları yapmaya çalışıyorum olmuyor mesela saat alarmı sesini seçmek istiyorum seçemiyorum ayarlar kapanıyor,müzik çalarda bazı ayarları yapmaya çalışınca(denge ayarı)müzik kapanıyor ev ekranına dönüyor böyle sorunlar gördüm.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
En iyisi nokia suite üzerinden güncellemek :) :)

hakan_710

hakan_710

Üye
güncellediğim c6-01'de bazı ayarları yapmaya çalışıyorum olmuyor mesela saat alarmı sesini seçmek istiyorum seçemiyorum ayarlar kapanıyor,müzik çalarda bazı ayarları yapmaya çalışınca(denge ayarı)müzik kapanıyor ev ekranına dönüyor böyle sorunlar gördüm.
sen cfw mi yükledin yoksa dolby falan mı ekledin sonradan??? bu sorunların hiçbiri yok ve olmaması gerek. denge ayarına tıklayınca attığına göre dolby eklemeye çalışmış ve hatalı dosya kullanmış olabilirsin...

MaxipmaN

Üye
telefondan güncellemek isteyen çekinmesin öncelikle soft ve biçimlendirme yapsın gönül rahatlığıyla kursun

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Arkadaşlar Navifirm den dosyaları indirdim telefona nasıl atıcam resimli ve açıklayıcı bi şekilde anlatabilicek varmı Lütfenn :( güncelleme gözükmüyor..

Üst Alt