bu unsignedwww.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/patrick-frei-phonetinfo-v3-08-0-s60v3-s-1-s-3-unsigned-675133.html
buradan yükleyip deneyin işlemci hızı artmış mi artmamis mi.
Teşekkürler hocam. Peki bu ev ekrani isini nasıl yaparım? Buradaki herkes hızlanmış diyor açıkcası ben bu hızdan hiç memnun değilim. Telefon hantallasti
Telefon ve depo hafızanı fazla doldurmamalısın. Tekrar soft format atıp ve http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...a-kasmalari-buyuk-olcude-azaltmak-639587.html konudaki işlemi uygulayabilirsin.
32 kb yapmanı öneririm yada öneririz 64 kb pek sağlıklı olmuyor
Hocam teşekkürler tekrar. Efektler kapalı olduğu halde böyle telefon. Hafıza kartında ayırma birimi boyutunu 64 KB yapınca sorun oluyormuş uzun vadede galiba?

32 kb yapmanı öneririm yada öneririz 64 kb pek sağlıklı olmuyor![]()

32 kb yapmanı öneririm yada öneririz 64 kb pek sağlıklı olmuyor![]()
keyfin bilir
Şimdi gel de hafıza kartı ile uğraş.
Telefona Hard Format çakacağım. Mağazayı vb bir sekilde yüklerim. Geri kalan Nokia uygulamaları isime yaramıyor zaten. Ya da bastan flaş atayım mmcard.fpsx olmadan.![]()

Bende 32kb yapmasını söyleyecektim...

ben şuan orjinal bi' şekilde kullanıyorum tema bile yüklü değil![]()

keyfin bilir
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
ben şuan orjinal bi' şekilde kullanıyorum tema bile yüklü değil![]()

link versene telefon siyah iyi gider yoksa metro revolution mı yüklesem
orjinal+hard format+evolve grey![]()
yalnız tarayıcı bende gayet güzel ya eskisi gibi masaüstü görünümlerde cinnet geçirmiyor!? 
telefonun modeli ne?Telefonun hafıza kartını çıkardım, yuh dedim uçuyor yav.
link versene telefon siyah iyi gider yoksa metro revolution mı yüklesem:d yalnız tarayıcı bende gayet güzel ya eskisi gibi masaüstü görünümlerde cinnet geçirmiyor!?
- - - eklendi - - -
telefonun modeli ne?
link versene telefon siyah iyi gider yoksa metro revolution mı yüklesem![]()
yalnız tarayıcı bende gayet güzel ya eskisi gibi masaüstü görünümlerde cinnet geçirmiyor!?
![]()