Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

bugli

Üye
Sosyal aglar ve nokia chat hala yavas mi?

doctorrr

doctorrr

Üye
şey tintini açabilen varmı?

deli oğlan

Üye
arkadaşlar gümüş n8 için naviden hangi ürün kodunu flash atıyım ? benim ürün kodu görünmüyoda.

doctorrr

doctorrr

Üye

Hocam teşekkürler tekrar. Efektler kapalı olduğu halde böyle telefon. Hafıza kartında ayırma birimi boyutunu 64 KB yapınca sorun oluyormuş uzun vadede galiba?
32 kb yapmanı öneririm yada öneririz 64 kb pek sağlıklı olmuyor :ok2:

azrock

azrock

Üye

32 kb yapmanı öneririm yada öneririz 64 kb pek sağlıklı olmuyor :ok2:

Şimdi gel de hafıza kartı ile uğraş. :D

Telefona Hard Format çakacağım. Mağazayı vb bir sekilde yüklerim. Geri kalan Nokia uygulamaları isime yaramıyor zaten. Ya da bastan flaş atayım mmcard.fpsx olmadan. ;)

doctorrr

doctorrr

Üye

Şimdi gel de hafıza kartı ile uğraş. :D

Telefona Hard Format çakacağım. Mağazayı vb bir sekilde yüklerim. Geri kalan Nokia uygulamaları isime yaramıyor zaten. Ya da bastan flaş atayım mmcard.fpsx olmadan. ;)
keyfin bilir :ok2:

- - - Eklendi - - -

Bende 32kb yapmasını söyleyecektim...
:haha:

- - - Eklendi - - -

ben şuan orjinal bi' şekilde kullanıyorum tema bile yüklü değil :ehe

azrock

azrock

Üye

keyfin bilir :ok2:

- - - Eklendi - - -

:haha:

- - - Eklendi - - -

ben şuan orjinal bi' şekilde kullanıyorum tema bile yüklü değil :ehe

Ben de de su an öyle de kasıyor. :'(

Neyse mmcard.fpsx olmadan flaş atacağım sonra da hafıza kartını yedekleyip şu işi halledelim.

asrabi

asrabi

Üye
ya naviden indirdim sıfırdan flash attım cok kötü abi nedir bu ya dalgamı geçiyor bu nokia bizle hataların düzeltilmiş sürümü olcagına daha cok sorunlar ortaya cıktı heleki browser bir felaket nerdeyse bütün mobil sürümlü siteler kasıyor telefonu kitliyor bütün fonksiyonlarını kaybediyor bataryayı cıkarıp takmak zorunda kalıyorum bu nedir ya :vur

azrock

azrock

Üye
Telefonun hafıza kartını çıkardım, yuh dedim uçuyor yav.

mah23442344

Üye
Arkadaşlar biri soruma cevap versin lütfen..

Benim telefonumda reis n8 cfw yüklü son sürümü ben şimdi bunu kursam bir sorun olur mu ?????????

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar bunu kurduğunuzda menüde yüklü bütün uygulamalar göründümü hafıza kartındaki ?

asrabi

asrabi

Üye
mmcard.fpsx yüklemeden flash attım. bunu yüklersek ne oluyor aralarındaki fark nedir acaba |-)

azrock

azrock

Üye

link versene telefon siyah iyi gider yoksa metro revolution mı yüklesem :hmmm :d yalnız tarayıcı bende gayet güzel ya eskisi gibi masaüstü görünümlerde cinnet geçirmiyor!? :hmmm

- - - eklendi - - -

telefonun modeli ne?

c6-01

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

link versene telefon siyah iyi gider yoksa metro revolution mı yüklesem :hmmm :D yalnız tarayıcı bende gayet güzel ya eskisi gibi masaüstü görünümlerde cinnet geçirmiyor!? :hmmm

Maxicep masaüstünde geçiriyorum ben, geçirdim daha doğrusu daha girmem :D

Üst Alt