olcay1801
Üye
Arkadaşlar bu güncellemeyi siyah n8e telefon üzerinden veya suitten yükleyen varmı? acil cvp yazın lütfen
inş. siyah n8lere de gelir bu güncelleme...
benim siyah n8ime güncelleme görünmüyor maalesef. naviden de yüklemeyi bilmiyorum. beklemekten başka çare yok heraldebu güncelleme siyah n8lere telefon ya da suite üzerinden hiç gelmeyecek mi ?
bende görünmüyor n8 059D576 NEDEN BENDE GÖRÜNMÜYOR
5800 için ne zaman güncellenecek.Belle Refresh 111.040.1511
5800 için ne zaman güncellenecek.Belle Refresh 111.040.1511
yardım !!!!!!!"arkadaşlar oviden yada normal netteki çoğu program yüklenmiyor yükleme çubuğu sonuna kadar doluyor sonra yüklemeye hazırlanıyor
ve yüklenemedi diye hata veriyor sonra "
çözümü varmı bunun?ve ortak kaderi paylaşan?
yardım !!!!!!!
ewet güncellemeden önce hard format attım tel hackli unsigned farketmiyor hatta bitanesi yüklendi hata vermeden ek veri indiren yani yüklenirken yüklemeye hazırlanıyor diğen hiçbir uygulama yüklenmiyor tele
ewet nokia suite ile yükledim söylediğinizi bi deneyim şimdi
Hard formattan sonra suite ile mi yazılımı yüklediniz? Flash kesin çözüm olacaktır. Fruit ninja oyununu yüklemeyi deneyin bir de smart installer yükleniyor beraberinde.
siz bana flah ı ayrıntılı anlatan bir konu linki verebilirmisiniz flash atayım uğraşmıyalım
şimdi nokia canlı destek hattına sordum siyah N8 için RM koduna göre güncelleme gelecek dedi, kesin gelecek mi dedim telefonunuz belle refresh güncellemesini alacak dedi biraz daha beklicez anlaşılan
- - - Eklendi - - -
şimdi nokia canlı destek hattına sordum siyah N8 için RM koduna göre güncelleme gelecek dedi, kesin gelecek mi dedim telefonunuz belle refresh güncellemesini alacak dedi biraz daha beklicez anlaşılan
- - - Eklendi - - -
benim telefonda wifi kopuyor güç tasarrufu ayarı da kapalı
Aynı problem bende de var. Bir önceki yazılımda böyle bir sorun yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?