hack engelliyordur güncelleme 11 mb biraz uzun sürüyor indirirken yüklemeden sonra tel yeniden başlatılıyor deyip beyaz ekrana geçiyor ve mavi çubuk dolmaya başlaması gerek o dolduktan sonra tekrar mavı şerit uzayıp dolunca telı ondan sonra başlatıyor
arkadaslar telefonun hacklenemedigi gibi nokia storeden bir sey yukleyim dedim smart installerli olan bir program yuklemeye hazirlaniyor diyor indiriliyor diyor sonra yükleme basarisiz hatasi veriyor acaba neden böyle oluyor.
resmi güncelleme çıktı mi suite ye babamin n8 ini güncellerim çıkmışsa
bide babamin telefonda cfw yüklü nasıl yükleyecegim orjinali(tabi eğer cikmissa)
ah be hoca insan bi saat önce arar sakın güncelleme diye gitti güzelim telefon )) heyecanla bekliyoruz şu an az kaldı az sonra hackledim diye bağırır biri
bide babamin telefonda cfw yüklü nasıl yükleyecegim orjinali(tabi eğer cikmissa)
babamda cfw yüklü de her türlü yüklenir dimi şuan teldeyim giremiyorum n8 mavi var
bide dili türkçe mi
müzik caları çok begendim fp2 bir an önce çıkar inşallah
Bende de cfw yüklü,ben downgrade yapıp öyle yüklemeyi düşünüyorum.resimde de gözüktüğü gibi orjinal türkçe olarak dosyalar navi de bulunuyor.hepsini indirip öyle flash atacam
Bu nokiaya ne kadar küfretsek azdır ha. Ağabeyime güncelledim telini c601. Tel internete girmiyor. Haydi flash at. Lanet olsun yapacakları işinde güncellemesininde çalışanında tövbe yarabbim sen sabır ver
babamda cfw yüklü de her türlü yüklenir dimi şuan teldeyim giremiyorum n8 mavi var
bide dili türkçe mi
müzik caları çok begendim fp2 bir an önce çıkar inşallah
Bu nokiaya ne kadar küfretsek azdır ha. Ağabeyime güncelledim telini c601. Tel internete girmiyor. Haydi flash at. Lanet olsun yapacakları işinde güncellemesininde çalışanında tövbe yarabbim sen sabır ver
Şuna inanki içlerinde en risksiz vede enbasit yazılım atılabilen işletim sistemi symbiandır(dolayısıyla nokia),diğerlerinde ise bu işler çokdaha riskli ve zordur.