qwerty5757
Üye
ya arkadaşlar benim bir sorunum var belle yükledikten sonra programları yüklerken bi müddet sonra programın birinden hata aldım telefona hard format atmak zorunda kaldım hard formattan sonra güncelleme ile gelen birçok program ve özellik kayboldu ne yapmam lazım canım çok sıkkın yardımlarınızı bekliyorum size tavsiye sakin hard format atmayın galeriden bir duvar kağıdını bile ekran için seçemiyorsunuz o derece maf oldu
kardeş bendede aynısı olmuştu. Tekrardan güncelleme yapmak zorunda kaldım. Başka çaresi varmı bilmiyorum.
arkadaşlar ben telefonumu hackledim. Fakat unsinged uygulamaları yükleyemiyorum ama sistem dosyalarını görebiliyorum. Sizce hack işlemini mi yanlış yaptım?
aynen.+1
arkadaşlar bendede hava durumu widgeti cıkmadı bildirimlerde yok ama perde olayı iyi olmuş gerek kalmıyor ama perdeyi indirince 1 yeni msj yazıyor bunun yerine annada bildirimlerdeki gibi mesajı yazanın adının belli olması mümkünmü? whatsappı yükledim daha öncede kulanmıstım bi sıkıntı yaşamadım ama belleden sonra yükledim yine oviden telefon resmen sapıttı donmaya basladı kac kere bataryayı cıkarıp taktım whatsappı kaldırınca sorun düzeldi .. bi de telefon sürekli baglantı kullanılamıyor diyo yukarda mobil veriyi kapatyorum ama o yazının sürekli cıkmasını istemiyorm neden cıkıyor ben zaten kullanılmadıgını biliyorum
internete baglanabiliyorum istedigim zamanda baglantıyı kesebiliyorum bu güzel olmus ama kendiliginden sürekli baglantı kullanılamıyor yazıyo sol üst köşedeinternetemi baglanmıyom
resimdeki data widgeti lazim bunu teli hacklemeden sertifikalayip kullanilabilecek bir yontem varmi??
internete baglanabiliyorum istedigim zamanda baglantıyı kesebiliyorum bu güzel olmus ama kendiliginden sürekli baglantı kullanılamıyor yazıyo sol üst köşede
internete baglanabiliyorum istedigim zamanda baglantıyı kesebiliyorum bu güzel olmus ama kendiliginden sürekli baglantı kullanılamıyor yazıyo sol üst köşede
arkadaşlar resimdeki gibi hava durumu widgeti bulabilirmisiniz
>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki saat widgeti çalışmıyor!
arkadaşlar c6-01 belle dijital orjinal saat widget'i bulabilen geri yükleyebilen varmı flash atmadan...çok aradım ama eski saati bulamadım,keşke başka saat yüklemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?