>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

TT1903

TT1903

Üye
Arkadaşlar yardım edecek yokmu sadece tarayıcıdan kaynaklanıyor dediler bide sanki ana ekranlarda geçiş yaparken telefon yavaşladı gibi geldi neden olabilir yardımalrını bekliyorum :megafon:

Sanki bu soruna millet cevap vermeye korkuyor gibi ya kimse takmıyooo :S :(

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
kendi işaretliyo önemli olanları sadece onları indir .

----------Eklendi @ 23:26:14 ---------- Yazıldı @ 23:23:54 ----------

Sanki bu soruna millet cevap vermeye korkuyor gibi ya kimse takmıyooo :S :(

Böyle küçük hatalar olabilir buda bi insan yapımı 4x4 lük bir şey bkleyemezsin ufak tefek hatalara takma kafayı boşverrr :)

cyber

cyber

Üye
Ya benım telefona tam nasıl yapacagımızı anlatırmısınız ? yükledim ama memnun kalmadım onun ıcın orjinalina annaya nasıl cevırıcem bugun yukledım daha ? C6-01 telefonum.

www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-01-downgrade-v12-006-v13-016-v14-002-a-599053.html

TT1903

TT1903

Üye
kendi işaretliyo önemli olanları sadece onları indir .

----------Eklendi @ 23:26:14 ---------- Yazıldı @ 23:23:54 ----------

Böyle küçük hatalar olabilir buda bi insan yapımı 4x4 lük bir şey bkleyemezsin ufak tefek hatalara takma kafayı boşverrr :)

Çözüm yolu olmalı mutlaka çünkü farklı bi bellede gördüm büyükdü mutlaka ayarlarıyla ilgili bi yerden ama bulamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen

RedKit111

Üye
Arkadaşlar merhaba. Ben Nokia C6-01 telefonuma Belle yi yüklemek istedim. Ovi Suite de her aşamayı geçtikten sonra son aşamada sorun veriyor. Aşağıda görüntüyü paylaştım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar merhaba. Ben Nokia C6-01 telefonuma Belle yi yüklemek istedim. Ovi Suite de her aşamayı geçtikten sonra son aşamada sorun veriyor. Aşağıda görüntüyü paylaştım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

yedekleme yaptinmi telefondan

jackie84

Üye
beyler şimdiye kadar gördüğüm bütün sorunlar bende de var facebook foto sorunu, fotolar dcim e yükleniyor, menüde yavaşlık rehberde yavaşlık vs. vs. ayrıca müzik çalarla ilgili sorunum var telefonu belle ye güncellediğimde çalma listelerim gözükmüyordu şarkıları sildim tekrardan nokia suitten çalma listesi yapıp atmaya çalıştım anna da yaptığım gibi ama bunda hiçbir çalma listesini atmadı telefona 1 2 tane attı sadece aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı merak ediyorum yoksa sorun sadece bende mi bendeyse nasıl çözebilirim ????

yardım edecek veya cevaplayacak kimse yok mu ???

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Bugün C07'ye Belle kurdum. Büyük hayal kırıklığı. Anna'nın tırnağı etmez. Karman çorman bir sistem. Saat 2 satır kapladığı için app'ler ekrana sığmıyor. "tercihler" butonu 3 app'lik yer kaplıyor. menü butonunu bulmak yarım saat sürdü. Anna'dan vazgeçmeyin. Bu Belle neye yarıyor anlamadım.

ksra bakmadan saçmaladın birader annanın tırnağı mı etmez :S belle hem şık hem zarif hemde fazlasıyla kullanşlı harika bir sistem.

RedKit111

Üye
evet yedeklemede yaptım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

keşke yapmasaydın gerı yuklemede hem uzun suruyor hemde hata verıyor ayrıca yazılım yuklenırken ulke kodu pın falan ısterse sakın dokunma tele

----------Eklendi @ 00:55:59 ---------- Yazıldı @ 00:52:38 ----------

ksra bakmadan saçmaladın birader annanın tırnağı mı etmez :S belle hem şık hem zarif hemde fazlasıyla kullanşlı harika bir sistem.

menu butonunu bulmak o kadarda zor degıl bekleme ekranında sol alt köşede

okangrdl

Üye

Serinaga dediğini denedim fakat bununla ilgili değil. Ama sorunu çözdüm. Olay tamamen c6-01 telefonun ram hafızasının yetersiz kalması bana göre. Çünkü sadece google maps ile değil ram gerektiren diğer programlarla da aynı sorunu yaşamaya başladım. Telefondan son kurduğum özellikle telefon hafızasına programları kaldırdım ve yer açtım. Şu anda ram in yüzde ellisini kullanıyor ve anca yetiyor.

Bu da şunu ortaya çıkartıyor belle c6-01 e ağır geldi Aslına bakarsanız sadece telfonun izin verdiği programları kurarsanız sorun yok ama bi ne yapıyoruz. Hackliyoruz ve telefona uyumlu değil dediği halde kurmaya devam ediyoruz. Bence sorun burdan kaynaklanıyor. İlerleyen zamanlarda telefonlarına programları kurmaya devam eden arkadaşlar ram kullanma seviyesi yarıdan fazlayı geçtiği zaman bu tür sorunlarla karşılaşacaklar. Umarım yanılıyorumdur.
arkadasim ben guncellemeden once yani annadayken mevcut uyg.larla 80-90mb bos ram vardi,belledikten sonra ise ayni uyg.larla 125mb.in altina dustugunu gormedim hem bizdeki haritalar da gayet kaliteli

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar belle daha iyi ancak 6 tane ana ekranı buldunuz diye hemen yapmayın ben ilk yükledigimde 5 tane yapmıstım sonra telefonda bi sorun oldu soft format attım sonra ugrasmadım sadece 2 ana ekran bıraktım şarj annanın 1 bucuk katı gitti

_ardaa

_ardaa

Üye
arkadaşlar belle daha iyi ancak 6 tane ana ekranı buldunuz diye hemen yapmayın ben ilk yükledigimde 5 tane yapmıstım sonra telefonda bi sorun oldu soft format attım sonra ugrasmadım sadece 2 ana ekran bıraktım şarj annanın 1 bucuk katı gitti

Anna da 1 ev ekranı ile 24 saat giden şarj belle de 4 ev ekranı ile çok daha uzun gidiyor bende.

aspereas

Üye
belleyi yükleyemiyorym nokia suitte gözükmüyo güncelleme yok diyor

uran22

Üye
N8'im ingilizce oldu türkçe seçeneği yok acil yardım ===?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
belleyi yükleyemiyorym nokia suitte gözükmüyo güncelleme yok diyor
suite sil tekrar yükle düzeliyor bendede olmustu

----------Eklendi @ 17:36:45 ---------- Yazıldı @ 17:34:36 ----------

dostum ovi suite ile güncelleme yapamazsın önce suite yükle nokıa suite yükselt onu sonra tekrar dene

uran22

Üye
banada yardım ?

Üst Alt