belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
sen bizim belleye güncelleme gelince onlara gelmiyecekmi sanıyorsun adamlar belleyi tamamlamışlar carla üstünde çalışıyorlar buda gizli bilgi olsa gerek kuzenine sor sen burda açıklama

pRime.

pRime.

Üye
nokia türkiye çalışanının sözüne mi güveniyorsunuz? o adamlar daha işletim sistemi nedir biliyorlar mı acaba? anna güncellemesi döneminde de aynı şey olmadı mı arkadaşlar böyle zilyon tane konu açılmadı mı? herkes "şu çalışandan duydum kesin şu tarihte gelecek" demişti. ne oldu? herkesin dediğinin aksine kimsenin bilmediği bir tarihte geldi güncelleme. yapmayın Allah aşkına bir adamın sözüne güvenmeyin.

devil____boy

Üye
iphone savunanlara laf ediyoruz şöyle böyle diye ama aynısını hatta daha fazlasını savunma açısından nokia için yapıyoruz ama nokiadan bir halt olmayacağı çok açık bunca insanı yormasına anlam veremiyorum. satış stratejisi diyenler var doğrudur ama bu konuda gitsin apple dan ders alsın adamlar bir modelle dünyayı sallıyor nokia binlerce modelle batma noktasında... :hih:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Beyler nokia martta çıkartmaz. Şubat dediyse şubattır. Ayrıca senin amcan fabrikadamı vs.vs dalga geçmeyide bırakın. Burası forum. Zaten konu yalan. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: fastjel
cyber

cyber

Üye
boşverin şubatta işte koskoca nokia türkiye yalan mı sölücek türkiye için şubatta

fastjel

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315844' Alıntı:
[sıze=3][ı]beyler nokia martta çıkartmaz. şubat dediyse şubattır. Ayrıca senin amcan fabrikadamı vs.vs dalga geçmeyide bırakın. Burası forum. Zaten konu yalan. :zzz:[/ı][/sıze]
o kadar ya en baştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum insanlar kafa kırıyo ben bilmiyomuyum yalan demesii istiyorum ki insanları kırmıym tek kelime bi kaç gün dedim gelmezse çıkar hepinizden özür dilerim
yalan borcumda yok kimseye
annası verme demiş belleriz olur biter paraya geçer sözümüz............

FlaxLy

FlaxLy

Üye
boşverin şubatta işte koskoca nokia türkiye yalan mı sölücek türkiye için şubatta

Ama hiç belli olmaz :ehe

----------Eklendi @ 22:32:51 ---------- Yazıldı @ 22:30:08 ----------

o kadar ya en baştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum insanlar kafa kırıyo ben bilmiyomuyum yalan demesii istiyorum ki insanları kırmıym tek kelime bi kaç gün dedim gelmezse çıkar hepinizden özür dilerim
yalan borcumda yok kimseye
annası verme demiş belleriz olur biter paraya geçer sözümüz............

boşver. Burası symbian 3 böyle bu tür konularda herkesin amcası oluyor zaten. Sonra her kafadan ayrı ses. Şubatta gelecek. Yeri gelir konu bile açarız. Ss alıyorum.

.Murat.

.Murat.

Üye

yabancı bir sitedede gelme tarihi 8 olabilir diyor:D

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
benim orda amcam yok amıcam var senin neyin var. Martta görüşürüz

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
Sanki belle sizin yerinize çalışıp üniversiteyi kazanacak. Gelse ne olur gelmese.
Hayatta Belleden daha önemli şeyler var... Hiç bir ülkede bizimki kadar kafaya takmıyor gençlik. Anlam vermek mümkün değil...

AHMED...

AHMED...

Üye
gülem mi :d: ağlayam mi bilemedim :ağlarım:

sonerrap

sonerrap

Üye
nokia güncelleme falan yapmıcam dese daha iyi adam güncelleme yapsa suc yapmasa suc size bi iyilik edip belle güncellemesini getircegine dua edin derim :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
benim orda amcam yok amıcam var senin neyin var. Martta görüşürüz

Ben sana benim neyim var ve senin neyin var diye sormadım dostum. Laflarına dikkat et. Olgunluğundan şüphe edicem yoksa. Martta gelirse kaos ortamı oluşur burada. Millet kasım/aralık ayından beri bekliyor. Ss aldım. Şubatta çıkarsa burda ol. Martta çıkarsa konuyu sen aç. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: fastjel
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
edeyim de bir tek sen değilsin dalga geçen pişman oldum yani söyleyen kişiyi burda açıklayamam Çünkü nokiada çalışıyor yalansa onun yalanı doğruysada bizim için üzücü bir durum konuyu komple silerseniz sevinirim tansiyonum 15lerde geziyor

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
saçmalıyoruz artık bir konu yüzünden birbirimize gireceğiZ PES ARTIK ADMIN KONUYU KAPAT ARTIK

bozkurt95

Üye
boş yere :D iş olsun torba dolsun hesabı belle yi çok isteyen yarın kvk ya gitsin

_ardaa

_ardaa

Üye
Yeni bir güncelleme ve yine akrabalar ve tarihler havada uçuşuyor, neyi tartışıyorsunuz ki 2012 ilk çeyrek diye tarih verildi bu mart 31'e kadar gider kimse şubatta gelecek demedi ki üstelik kesin geliş tarihi yok yarın da gelebilir martın 30unda da gelebilir(anna dan dejavu-bu cümlelerin aynısını anna geleceği zamanda kurmuştum).

Üst Alt