belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

fastjel

Üye
edeyim de bir tek sen değilsin dalga geçen pişman oldum yani söyleyen kişiyi burda açıklayamam çünkü nokiada çalışıyor yalansa onun yalanı doğruysada bizim için üzücü bir durum konuyu komple silerseniz sevinirim tansiyonum 15lerde geziyor

bak arkadaşım nokia versin yada vermesin senin arkadaşın varmış yada akraban yada amcan nokia da benimde kuzenim fabrikada dedim bildiğini-öğrendiğimi paylaştım
akabinde kafaya alınmam yok annasıymı falan felen boş şeyler bujnlar karşılıklı saygıya davet ediyorum bu arada ben kimseyle dalga geçmedim

Türe

Türe

Üye
Demekki amerika ilk alacak ulkelerden.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
saçmalıyoruz artık bir konu yüzünden birbirimize gireceğiZ PES ARTIK ADMIN KONUYU KAPAT ARTIK

Neden pes ? Gerekirse girelim birbirimize . Korkuyormsn yoksa. ? Dicem ama ban yemekden korkuyorum. Tamam konu kapatılsın. Yalan haber.

• Beğen
Tepkiler: fastjel
mustyaky

mustyaky

Üye
Yeni bir güncelleme ve yine akrabalar ve tarihler havada uçuşuyor, neyi tartışıyorsunuz ki 2012 ilk çeyrek diye tarih verildi bu mart 31'e kadar gider kimse şubatta gelecek demedi ki üstelik kesin geliş tarihi yok yarın da gelebilir martın 30unda da gelebilir(anna dan dejavu-bu cümlelerin aynısını anna geleceği zamanda kurmuştum).
hayır resmi sitede 8 şubat diye tarih verildi sonra geri çektiler ama.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
ya ne korkacam senden yada ban yemekten ayıp be kardeşim iki çocuk sahibi insansım ben saçma sapan konu için senle kavgamı edeYIM BEN EKMEK VE NAMUS IÇIN ADAM keseYIM'NE OLUR KAPANSIN0KONU

byred55

Üye
''amcam calısıyo nokiada yarın belle gelıyor''.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
siz neden hala kulaktan dolma bilgilere inanıp sıkıntı yapıyorsunuz..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byred55
onuralp04

onuralp04

Üye
ya ne korkacam senden yada ban yemekten ayıp be kardeşim iki çocuk sahibi insansım ben saçma sapan konu için senle kavgamı edeYIM BEN EKMEK VE NAMUS IÇIN ADAM keseYIM'NE OLUR KAPANSIN0KONU

hocam bos yere birbirimizi kırmayalim. acikcasi bende ayın 2 sinden bu yana nerdeyse saat basi guncelleme kontrolu google den nokia belle guncellemesi arıyorum haberleri okuyorum. bir ha yuklendi yuklenecek bi yok fake haber bi martta bi şubatta bi salı bi çarşamba yav yüklemez olsunlar belle ile yattık belle ile kalktık. olursa olur olmazsa çay demleriz misali ne kendinizi uzun nede karsinizdakileri biz müşteriyiz satıcı dusunsun kaybedecekte o kazanacakta bu arada güzel bir paylasim olur ins. incelerseniz nokia N8:01
benim hoşuma gitti tip olarakda özellik olarakta hayirlisi olur ins.

fastjel

Üye
ya ne korkacam senden yada ban yemekten ayıp be kardeşim iki çocuk sahibi insansım ben saçma sapan konu için senle kavgamı edeyım ben ekmek ve namus ıçın adam keseyım'ne olur kapansın0konu

şşşşşttttt sakin olun bakalım yahu noluyo kimse kimseyi kesemez asamazda herkez baksın işine ban yiyecek bi durumda yok köpeksiz köymü varda deneksiz geziyonuz

onuralp04

onuralp04

Üye

semih3408

semih3408

Üye
o hayal bi model dostum gerçek değil :)

onuralp04

onuralp04

Üye
hocam aslinda pek hayal olacak bir model deil egerki nokia gibi dunya devi bu modeli yapamazsa yaziklar olsun onlara

FlaxLy

FlaxLy

Üye
hocam aslinda pek hayal olacak bir model deil egerki nokia gibi dunya devi bu modeli yapamazsa yaziklar olsun onlara

Şimdiden yazıklar olsun diyebilirsin :) Nokia'dan böyle bir telefon bekleme. Kendine yazık edersin. :)

onuralp04

onuralp04

Üye
hocam acikcasi elimde n8 var garantili satacam egerki nokia. yamuk yaparsa ama bunlarin sagi solu belli olmuyor pismanda olabiliriz

mustyaky

mustyaky

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4316110' Alıntı:

Şimdiden yazıklar olsun diyebilirsin :) Nokia'dan böyle bir telefon bekleme. Kendine yazık edersin. :)
nokia yı niye bu kadar kötülüyorsunuz anlamış değilim. adamlar tüketici için en iyi fiyat performans cihazlarını yapıyorlar. böyle bi telefon da yapabilirler ama diğer telefon şirketleri gibi tuzlu olur. sonrada yok efendim bu telefon çok pahalı , madem bu kadar tuzlu olacaktı niye ürettilerse. nokia adam olmaz bu gidişle felan filan.

onuralp04

onuralp04

Üye
bide ben bu guncelleme.isinin tarihe pek inanmiyorum cunki ortada coksayida tarih donuyor bir suru forumda konu olmus bide gazetelerdede konu olduysa yakinda nokia bi aciklama yapipta yok boyle bir tarih derse o kadar kullaniciya yazik olur acikcasi benim gozumde nokia degerli bir firmaydi

FlaxLy

FlaxLy

Üye
hocam acikcasi elimde n8 var garantili satacam egerki nokia. yamuk yaparsa ama bunlarin sagi solu belli olmuyor pismanda olabiliriz

Belle gelsin. Duruma göre satarsın. Artık symbian 3 de finish oldu. :)

Üst Alt