arkadaşlar bir sorum olacak eşimde c5-03 var nokia magazaya baglanmaya calisirken ekran buyuyup kuculuyor ve 10 11 sefer denemem sonucunda magazaya baglanıyor nedendir.?
Bilmiyorum k.bakmayın. Ama soft format işinizi görür.ƒℓα[χ]ℓу;4316110' Alıntı:
Şimdiden yazıklar olsun diyebilirsinNokia'dan böyle bir telefon bekleme. Kendine yazık edersin.
![]()
nokia günün şartlarında böyle bi model cıkarsa iphone fiyatına satması lazım o zamanda madem fiyatı aynı iphone alırım diycek herkes

aynen katılıyorum.nokia günün şartlarında böyle bi model cıkarsa iphone fiyatına satması lazım o zamanda madem fiyatı aynı iphone alırım diycek herkes

aynen katılıyorum.![]()

evet genelde gösteriş için. mesela ben c6 ımı almadan önce android felan konuşuyoduk arkadaşın biri dedi çok güzel bişey dedi sonra c6 yı aldım o android güzel diyen arkadaş baktı he hoş güzel sonra dediki. android dimi bu? yok dedim ne androidi symbian. symbian neki dedi. yani anlıcan iphone ve android in adı çıkmış bi kere baksana daha adam androidin ne olduğunu bilmiyo ama android çok güzel diyebiliyo.ha burdan anlamayınki android çok kötü bi işletim sistemi. tartışma çıkmasın boştan yere.benim gorusum egri oturalim dogru konusalim. iphone kullananlarin bir cogu hava olsun seklinde kullaniyor. acikcasi ben makinemden memnunum ama buyuk bir firma olmasindan dolayi firmadan buyuk beklentilerimizin olmasi normaldir. iyi hatirliyorum. g.saray-f.bahce maci bir tesiste maca bakcaktik. bir arkadasimda iphone4 var wifi oldugunu soyledim. int girdik adamın agazı acik kaldi bu hiz seklinde bir kac arkadasim symbian işletim sistemi ram den yemez diyordu orda inandim. makina harbiden degerine gore cok iyi imkanlarıda iphone ye gore cok cok fazla.
Bu haber gerçekten sağlam bi nitelik taşımıyor sanıyorum ancak doğruluk payı varsa şubat 13 e kadar beklerim gelmezse satarım bu cihazı yok pahasına alırım bi İphone ben mutlu herkez mutlu nokia da güncellemesini bi tarafına monta etsin ...

ƒℓα[χ]ℓу;4316205' Alıntı:
BUda demek oluyor ki. Nokia bu zamandan sonra toparlanamayacak. Toparlanır. Ancak süper özellikli bir telefon yapar. O zaman çok uygun fiyata satar ve kendisine çeker herkesi. Sonra süperin üstüne çıkabilirmi ?![]()
yalnız sunu unutmayın arkadaslar nokia piyasa çakalıdır meydanı boş buldugu anda donanımsal olarak piyasanın üstünde bi amiral gemi sürer piyasa ve parsayı toplar

evet genelde gösteriş için. mesela ben c6 ımı almadan önce android felan konuşuyoduk arkadaşın biri dedi çok güzel bişey dedi sonra c6 yı aldım o android güzel diyen arkadaş baktı he hoş güzel sonra dediki. android dimi bu? yok dedim ne androidi symbian. symbian neki dedi. yani anlıcan iphone ve android in adı çıkmış bi kere baksana daha adam androidin ne olduğunu bilmiyo ama android çok güzel diyebiliyo.
evet herkesin dilinde android ne o android diyorum yuklemeden icinde milyonlarca uygulama olan bir telefon bakın kelimelere işletim sistemi deil telefon elimde N8 var adamda htc ekranı buyuk ya benden iyi resim cekecek aklınsıra resim dosyası boyutları bu şekilde htc 190kb N8 3.2mb ee ne oldu. fazla surmez arkadaslar nokia kısa zaman sonra pazar payını en yukseklere cekecektir. kolay degil bu devi devirmek...

benim gorusum egri oturalim dogru konusalim. iphone kullananlarin bir cogu hava olsun seklinde kullaniyor. acikcasi ben makinemden memnunum ama buyuk bir firma olmasindan dolayi firmadan buyuk beklentilerimizin olmasi normaldir. iyi hatirliyorum. g.saray-f.bahce maci bir tesiste maca bakcaktik. bir arkadasimda iphone4 var wifi oldugunu soyledim. int girdik adamın agazı acik kaldi bu hiz seklinde bir kac arkadasim symbian işletim sistemi ram den yemez diyordu orda inandim. makina harbiden degerine gore cok iyi imkanlarıda iphone ye gore cok cok fazla.
ƒℓα[χ]ℓу;4316313' Alıntı:
Nokia hakkatten dev. Geçmişin en iyi markasıydı nokia. Ama bu saatten sonra yapamaz. Hele wp7 ye yönlendikden sonra![]()

evet arkadasım banada denk geldi iki arkadas iphone4le sayfayı yükleyene kadar ben mp3ü indirmiştim telefonları yiyceklerdi nerdeyse havasıda baskaydı n8e olan aşkım tazelenmişti