FlaxLy
Üye
Ne Belle'ymiş yahu ben 2 günde sıkıldım sonuçta aynı Symbian . Anna'da ne yapıyorsam Belle'de de öyle .
Helal. Bende sıkıldım. Belle belle gel bizi yelle hesabı.

Ne Belle'ymiş yahu ben 2 günde sıkıldım sonuçta aynı Symbian . Anna'da ne yapıyorsam Belle'de de öyle .

ƒℓα[χ]ℓу hocam kelimesi küfür değilki niye ban yazdın anlamadım, asıl nokia'ya ban. bu kadar insanı boşu boşuna bekletiyor.

ben sırf o üstten kaydırgaçlı panel için bide internet tarayıcısı için bekliyom. şu üstten kaydırgaçlı paneli annaya ekleselerdi güzelce hiç beklemezdim belleyi.Ne Belle'ymiş yahu ben 2 günde sıkıldım sonuçta aynı Symbian . Anna'da ne yapıyorsam Belle'de de öyle .
ƒℓα[χ]ℓу;4315664' Alıntı:[sıze=3][ı]
senin iyiliğine hocam. Bir güncelleme için bu kadar kafa yormanıza gerek yok. Haklısın nokia'ya ban. Bu kadar bekletti. Ama konu yalan gibime geldi[/ı][/sıze]

onlarin bisi bildigi yok arkadaslar bende telesese sordum belle ne oluyo ki 701de android var diyo saka gibi otg kablosunu bilmeyen, n8in bataryasini cikarmak icin arkayi zorlayan adamlar bellenin ne zaman geleceni ne bilsin allah askina
gerçektenmimillet nokiada arkadasim var az once konustum belle bu gece yola cikiyormus![]()
![]()
bu ne ya her kafadan bir ses cikiyor

finlandiyada kuzeni olan arkadaşla dalga geçiyosan hiç hoş değil. bildiğini paylaşmış. ve hiç yalan söylüyo gibide durmuyo.millet nokiada arkadasim var az once konustum belle bu gece yola cikiyormus![]()
![]()
bu ne ya her kafadan bir ses cikiyor

goster ama elletme misali gibi![]()