belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

FlaxLy

FlaxLy

Üye

semih3408

semih3408

Üye
ƒℓα[χ]ℓу hocam kelimesi küfür değilki niye ban yazdın anlamadım, asıl nokia'ya ban. bu kadar insanı boşu boşuna bekletiyor.

slant1111

slant1111

Üye
aynı knusma metinleri 3-4 ay önce de vardı anna da :D telaş yapmayın beyler :D nokia müsteri falan kaybetmyor şuan :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
ƒℓα[χ]ℓу hocam kelimesi küfür değilki niye ban yazdın anlamadım, asıl nokia'ya ban. bu kadar insanı boşu boşuna bekletiyor.

Senin iyiliğine hocam. Bir güncelleme için bu kadar kafa yormanıza gerek yok. Haklısın nokia'ya ban. Bu kadar bekletti. Ama konu yalan gibime geldi :hmmm

mustyaky

mustyaky

Üye
Ne Belle'ymiş yahu ben 2 günde sıkıldım sonuçta aynı Symbian . Anna'da ne yapıyorsam Belle'de de öyle .
ben sırf o üstten kaydırgaçlı panel için bide internet tarayıcısı için bekliyom. şu üstten kaydırgaçlı paneli annaya ekleselerdi güzelce hiç beklemezdim belleyi.

semih3408

semih3408

Üye
Umarım yalandır haberdir :)

fastjel

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315664' Alıntı:
[sıze=3][ı]

senin iyiliğine hocam. Bir güncelleme için bu kadar kafa yormanıza gerek yok. Haklısın nokia'ya ban. Bu kadar bekletti. Ama konu yalan gibime geldi :hmmm
[/ı][/sıze]

bencede yalan kimseye ağırlık gitmesin hani
S.A. Arkadaşlar
YOK ÖYLE BİŞİY
KUZENİM FİNLANDİYA-Jyvaskyla DAKİ NOKİA FABR. ÇALIŞIO VE TAM OLARAK BİLMİYORUM KONUMU NEDİR AMA BİLDİĞİM KADARI İLE ARGE SERVİSİNDE BİRAZ ÖNCE MSN DEN KONUŞTUK DERT YANDIM BELLE GELMİOMUŞ DİYE ODA DEDİ Kİ; RAHAT OL Bİ KAÇ GÜNE GELECEK SON RÜTUŞLARI ATILIYOR DEDİ NOKİA C6-01 E BELLEYİ VERMESİNDE İNSANLAR ORJ. BELLELİ C6 LARDAN YASA DIŞI YOLLA KLONLASINLAR DİYEMİ VERMESİN NOKİA DİYOR AMA Bİ TİYODA VERDİ ŞARJ PROBLEMİ + REHBERDE KASILMALAR OLABİLİRMİŞ İNŞAALLAH BEKLEDİĞİMİZ GİBİ OLUR BEKLEYELİM GÖRELİM
HERKEZE SAYGILAR

sand_storm

sand_storm

Üye
millet nokiada arkadasim var az once konustum belle bu gece yola cikiyormus :) :) :) bu ne ya her kafadan bir ses cikiyor

realplayer2

realplayer2

Üye
onlarin bisi bildigi yok arkadaslar bende telesese sordum belle ne oluyo ki 701de android var diyo saka gibi otg kablosunu bilmeyen, n8in bataryasini cikarmak icin arkayi zorlayan adamlar bellenin ne zaman geleceni ne bilsin allah askina

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
hiç şaşırmadım

fastjel

Üye
:alkis:alkis:alkis
onlarin bisi bildigi yok arkadaslar bende telesese sordum belle ne oluyo ki 701de android var diyo saka gibi otg kablosunu bilmeyen, n8in bataryasini cikarmak icin arkayi zorlayan adamlar bellenin ne zaman geleceni ne bilsin allah askina

AYNEN ÖYLE

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Arkadaşlar resmi bir açıklama yok o yüzden dikkate almayın önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor. Nokia ya laf atanlar olmuş ama nokia bize şubat dedi ve şubat bitmeden nokia ya yalancı diyemeyiz. Badaya bakın 1 sene beklediler. Biz yine şanslıyız. Yani birde şöyle bir durum var belle geldiği zaman kısa sürede sıkılacaz. Annada böyle oldu.Umarım mesajım dikkate alınır arkadaşlar.

mustyaky

mustyaky

Üye
millet nokiada arkadasim var az once konustum belle bu gece yola cikiyormus :) :) :) bu ne ya her kafadan bir ses cikiyor
finlandiyada kuzeni olan arkadaşla dalga geçiyosan hiç hoş değil. bildiğini paylaşmış. ve hiç yalan söylüyo gibide durmuyo.:nono:

• Beğen
Tepkiler: devalionsa

uran22

Üye
oranızdfan buranızdan uydurmayın kim uyduruyor bunları ya yeter artık herkez atıp tutuyor !!!!

Kingmortall

Kingmortall

Üye
beklemekten sıkılan arkadaşlar telefonlarınızı satın belleli bi telefon alın olsun bitsin :oke:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ya zaten anna da söylenen tarihten 1 ay sonra yayınlanmadı mı:hmmm bu da öyle olacak herhalde yani en geç mart ayının sonu yayınlanır ama en erken de yarın olabilir...

mcrunner

mcrunner

Üye
goster ama elletme misali gibi :d:

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
belleli cihazlara carla güncellemesi ile gelecekmiş arkadaşlar o finlandiyaki kuzenine sor bakalım carla ne alemde önceden şubata yakın şubat başı daha hiç bir yerde yok kimse heveslenmesin tüm dünya ile aynı anda gelecek diye adamların sistemi bunu desteklemiyor anna nasıl olduysa belle de öyle olacak

Üst Alt