belle için üzücü bir haber

Sponsorlu Bağlantılar

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bu konuda çok banlanan olacak yazık :ağlarım: Nokia'ya buradan sesinizi duyuramazsınız. Sadece konu içinde aftislik yapmayın. Lflarınıza dikkat edin beyler. :D

----------Eklendi @ 21:36:57 ---------- Yazıldı @ 21:35:55 ----------

Ve bu konuların üstüne "Yok 701 al" vs.vs diyen arkadaşlar nerede :D Nokia bu :p

• Beğen
Tepkiler: n000k

WebStyle

WebStyle

Üye
Nokia gittikçe batıyor anlaşılan..

mustyaky

mustyaky

Üye
sırf belleli diye telefon değiştirenleri göz ardı etmemek lazımm :) nokia da bunu düşünüyo galiba. haber doğru veya yanlış orasını bilemem ama bana göre doğru olma ihtimali zayıf
evet onlarda çok sayıda tabi. inşallah doğru değildir.

vcihan

vcihan

Üye
ne yani şimdi nokia yı 1 numara yapmanın cezasımı bu

Boran20

Boran20

Üye
Bence Nokia sözlerini tutmadığı için, küçülüyor...

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Senin nokia nıdaaa belle nideeee gelde küfür etme gavur oğlu gavurlara .. :@

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
geç gelmesinin asıl amacı belle yüklü telefonlar satılacak annaya belle güncellemesi gelirken belleli telefonlarada carla güncellemesi gelecek

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Şimdi siz o haberlere inanıyosunuz ya pes diyorum. Twitter veya facebook hesaplarında önümüzdeki günlerde ve çok yakında deniliyor ve Şubat içerisinde. Yok mart felan geçin aldırmayın bu haberleri. Anna gelirken ne söylentiler çıktı. Hatta anna gelmeyecek gibi şeylerde dahil :konus: dedikodu bunlaaar

mustyaky

mustyaky

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315580' Alıntı:
Bu konuda çok banlanan olacak yazık :ağlarım: Nokia'ya buradan sesinizi duyuramazsınız. Sadece konu içinde aftislik yapmayın. Lflarınıza dikkat edin beyler. :D

kimsenin artistlik yaptığı yok. herkes görüşünü bildiriyor burda. haa o çok sert çıkanlara karışamam tabi.

man20

man20

Üye
bak şimdiki nokialarda belle yüklü ya hani. onlar zaten satılıyo. yani belleyi yayınlamasa bile o telefonlar satılacağından kar elde edecek nokia. amacına ulaşıncada eski annalı teller içinde güncelleme yayınlayacak. bu kadar basit. neyi anlayamadığınızı anlamadım.
diyorumki şimdi yollasa güncellemeyi, belleli telefon satışları azalcak mı sanki. sonuçta alan aldı symbian^3'lü telefonunu. symbian^3'lü telefonu olmayanda alır. ortada bi mantık göremedim. ama eğer şöle diosanız haklısınız: şimdi insanlar sinir olcak gidip telefonunu değiştirip yine kendi telefonundan alcak ama belle'li olanı. işte o zaman nokia kar etmiş olur.

ahmetoran

ahmetoran

Üye
ama twitterda falan bu ay içinde gelecek demiyor muydu?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kahretsin.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Senin nokia nıdaaa belle nideeee gelde küfür etme gavur oğlu gavurlara .. :@

Küfür et. Ama küfür noktalarını "küfür" diye belirt :D

(küfür) Ben senin (küfüüüür) gibi.

----------Eklendi @ 21:44:00 ---------- Yazıldı @ 21:42:43 ----------

kimsenin artistlik yaptığı yok. herkes görüşünü bildiriyor burda. haa o çok sert çıkanlara karışamam tabi.

Altı üstü 1 güncelleme beyler. 3-4 gün sonra sıkılacaksınız. Bağırmanın/küfür etmenin ne alemi var ?

mustyaky

mustyaky

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315611' Alıntı:

Çook sebebi var daha. Söz tutmuyor - Güncelleme geç çıkarıyor vs.vs
zaten söz tutmaması güncellemeyi geç çıkardığından dolayı. annayı bilmiyorum ama önce belle için 2011 son çeyrek diye resmi açıklama yaptı. çıkarmadı sonrada şubat felan dediler bu sefer de çıkarmazsa çok kızar artık nokia kullanıcıları :angry:

ANIL

ANIL

Admin
nokia türkiye twitter sayfasında 1 şubat tarihinde şöyle bir dialog geçmiş; ''Çok yakında cevaplarına alıştık.Belle için 1-2 hafta içinde tarzı bir tarih verebilirmisiniz?'' ''evet 2 hafta diyebiliriz:)'' sonuçta herkes bir şey söylüyor kesin bir bilgi almak zor, ya şimdi ya sonra gelicek bu güncelleme yapabileceğimiz tek şey MALESEF beklemek beklemek ve beklemek..

fastjel

Üye
:nono: S.A. Arkadaşlar
YOK ÖYLE BİŞİY
KUZENİM FİNLANDİYA-Jyvaskyla DAKİ NOKİA FABR. ÇALIŞIO VE TAM OLARAK BİLMİYORUM KONUMU NEDİR AMA BİLDİĞİM KADARI İLE ARGE SERVİSİNDE BİRAZ ÖNCE MSN DEN KONUŞTUK DERT YANDIM BELLE GELMİOMUŞ DİYE ODA DEDİ Kİ; RAHAT OL Bİ KAÇ GÜNE GELECEK SON RÜTUŞLARI ATILIYOR DEDİ NOKİA C6-01 E BELLEYİ VERMESİNDE İNSANLAR ORJ. BELLELİ C6 LARDAN YASA DIŞI YOLLA KLONLASINLAR DİYEMİ VERMESİN NOKİA DİYOR AMA Bİ TİYODA VERDİ ŞARJ PROBLEMİ + REHBERDE KASILMALAR OLABİLİRMİŞ İNŞAALLAH BEKLEDİĞİMİZ GİBİ OLUR BEKLEYELİM GÖRELİM
HERKEZE SAYGILAR

fatih982

fatih982

Üye
ben sızıntı belle kullanıyorum gelip gelmemesi benim için pek önemli değil ama bunu bekleyen çok kişi var nokia nın yaptığı iş değil türkiyeye güncellemeyi geç vermesi türkler nası olsa çantada keklik hesabı eğer n8 imi satarsam eğer nefret ettiğim halde samsung yada androidli başka bir telefon alacam benki 10 yılı aşkınn süredir nokia kullanıyorum

mustyaky

mustyaky

Üye
diyorumki şimdi yollasa güncellemeyi, belleli telefon satışları azalcak mı sanki. sonuçta alan aldı symbian^3'lü telefonunu. symbian^3'lü telefonu olmayanda alır. ortada bi mantık göremedim. ama eğer şöle diosanız haklısınız: şimdi insanlar sinir olcak gidip telefonunu değiştirip yine kendi telefonunu alcak ama belle'li olanı. işte o zaman nokia kar etmiş olur.
bi nevi öyle demeye çalıştım. ama belleli cihazlar şu anda satışta olduğundan dolayı güncellemeyi geçte çıkarsa zarar etmez. ama belle yüklü cihazlar olmasaydı baya zarar ederdi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ne Belle'ymiş yahu ben 2 günde sıkıldım sonuçta aynı Symbian . Anna'da ne yapıyorsam Belle'de de öyle .

Üst Alt