BeLLe için hangi batarya widgeti ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
annada bir kaçkere olmuştu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o belleyi ilk yükledigimde başıma geldi telefon kafayı yedi soft format attım düzeldi

anna dan belle den değil de yüksek kapasiteli şarj cihazı kullanımı sırasında arka metal kapağa elinizle temas etmiyorsanız voltaj yüksek geliyor ve ekran sapıtıyor diye düşünüyorum ;) dediğim gibi arka kapağa dokunduğunuzda sorun olmuyor

brifing

Üye
hocam benm battery monitorle ilgili bi sorum olacak.programı açıtgımızda average use un yanındaki kum saatine tıklayınca zemini gri renk alıyor o ne işe yarıyor?yine aynı şekilde aşağıdaki call(3g) war bende ondada aynı durum var onu çözemedim gitti:S

_ardaa

_ardaa

Üye
Gri olunca seçmiş oluyor seçtiklerini ev ekranına widget eklediğinde gösteriyor, average use yani ortalam kullanım 3g açık ise call(3g) yanında ki ne kadar süre 3g görüşme yapabileceğini gösteriyor.

brifing

Üye
hocam benm battery monitorle ilgili bi sorum olacak.programı açıtgımızda average use un yanındaki kum saatine tıklayınca zemini gri renk alıyor o ne işe yarıyor?yine aynı şekilde aşağıdaki call(3g) war bende ondada aynı durum var onu çözemedim gitti:S
ama ortalama kullanımını seçsemde seçmesemde ev ekranında görünüyor ? o ne işe yarıyor ki?

_ardaa

_ardaa

Üye
Battery Monitor Belle ile uyumlu değil zaten, şuan bende yüklü ev ekranında batarya %57 dolu diyor telefonun kendi batarya göstergesi battery monitor'ü uygulamalardan açınca da bu sefer %98 diyor yani uyumlu olmadığı için sorun çıkartıyor.

Ortalama kullanımı göstermesinin sebebi ev ekranında illa birşey göstermek zorunda tüm seçenekleri kaldırırsan boş bir widget olur o yüzden ortalama kullanımı gösteriyor ama dediğim gibi belle ile tam uyumlu değil zaten bence kullanmaya bile gerek yok.

brifing

Üye
uyumlu degil hocam peki de burda da bi kanaate varılamamış şu iyi şu kötü diye ne yapmak lazım bilemedim bende.

_ardaa

_ardaa

Üye
uyumlu degil hocam peki de burda da bi kanaate varılamamış şu iyi şu kötü diye ne yapmak lazım bilemedim bende.

Ben program tavsiye etmem kullandığın her ekstra uygulama batarya ömrünü daha da azaltır, illa kullanmak istersen battery info var onu kullan, oomatik güç tasarruf moduna geçme özelliği var mesela gece 01:00 ile sabah 09:00 arasına ayarla o saatlerde güç tasarrufunu açıp kapatsın ama bence gerekli değil.

brifing

Üye
mağazadaki paralı gösteriyor :S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Battery Monitor Belle ile uyumlu değil zaten, şuan bende yüklü ev ekranında batarya %57 dolu diyor telefonun kendi batarya göstergesi battery monitor'ü uygulamalardan açınca da bu sefer %98 diyor yani uyumlu olmadığı için sorun çıkartıyor.

Ortalama kullanımı göstermesinin sebebi ev ekranında illa birşey göstermek zorunda tüm seçenekleri kaldırırsan boş bir widget olur o yüzden ortalama kullanımı gösteriyor ama dediğim gibi belle ile tam uyumlu değil zaten bence kullanmaya bile gerek yok.

Battery Monitor ün widgeti annada da sorunluydu ama widgete tıklayıp bakınca doğru gösteriyordu
Battery info kullanacaklar %5 daha eklesin şarjlarına çünkü battery info pilin dolu halinin amperini düşük görüyor ve bu yüzden % lik göstergesi yanıltıyor

_ardaa

_ardaa

Üye
Battery Monitor ün widgeti annada da sorunluydu ama widgete tıklayıp bakınca doğru gösteriyordu
Battery info kullanacaklar %5 daha eklesin şarjlarına çünkü battery info pilin dolu halinin amperini düşük görüyor ve bu yüzden % lik göstergesi yanıltıyor

Pek kullanmadığım için anna da ki sorunu hatırlamıyorum ama belle de şöyle bir sorunu daha var en azından bende öyle oldu telefonu şarj ediyorum eskiden battery monitor açıkken şu kadar süre sonra şarj fullenecek diye mesaj gösterirdi belle de bu mesajı her zaman göstermiyor bende hatta şarj olduğunu bile göstermiyor bazen(çok sık olmasada).

ayran3883

ayran3883

Üye
bence pretty en kullanışlı ne var yani %göstermesinde batarya zayıf dedimmi al tasarrufa bellenin sağ üstteki küçük diye bence bu widgetide var :>(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
batery infoya %5 ekleyin cankartalın dedigi gibi oldukca kullanıslı batery monitor widgetteyken bütün özellikleri degistirerek gösterdigi için daha cok şarj yiyoo diye düşünüyorum hem batery info mah olarakta gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt