Belle not widgeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Belle not widgeti
arkadaşlar belleyi uygun bi not widgeti bulamadım adam gibi ekrana yazı yazabilecegim notes wall diye bi program buldum oldukca kullanıslıydı annada kullanıyordum belleye geçtim 1 hafta falan kullandım herhangi bi sıkıntı yoktu ama bi gün bi baktım widgetteki yuvarlak efekt dönüyor ama widgeti göstermiyordu menüden girmeye calıstım programa ekran beyaz oluyordu sildim tekrar indirdim oviden indirmiştim yok yine calısmadı 2- 3 kere daaha denedim olmadı güzel bi widget tavsiye edebilirmisin baglantı istemeyecek olan bi tane buldum widget sürekli baglantı istiyordu ve telefon kapanıp acıldıgında not siliniyordu böyle olmasın istiyorum notes wall gibi bişey lazım

'Sefer

'Sefer

Üye
ajanda yı kullan en temiz ver tertemiz hiç sorun yaşatmaz :)

23palulu23

23palulu23

Üye
hakatten bulursan haber ver çok lazım öyle bir uygulama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ajanda yı kullan en temiz ver tertemiz hiç sorun yaşatmaz :)
dostum ajanda zaten güzel ve şık ama bi sorunu var örnegin yazıyı yazdın bugun saat 00.00 4 mart oldu yazı gidiyor 3 martta kalıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
yokmu arkadaşlar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

dostum ajanda zaten güzel ve şık ama bi sorunu var örnegin yazıyı yazdın bugun saat 00.00 4 mart oldu yazı gidiyor 3 martta kalıyor
süresini uzat arkadaşım etkinliğin ;) 1 hafta dursun diyorsan tarih aralığı ver 3-10 mart arası aktif olsun ;)

uruno

uruno

Üye
BURDAN ; yalnız sis diye inen uzantıyı wgz olarak değiştirim tele yükleyin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
çok sagol dostum gerçekten cok işime yaradı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ya yalnız bunda bi sorun var ilk yükledigimde bi not yazmıstım degiştiriyorum mesela telefonu kapatıp acınca ilk yazdıgım not cıkıyo yine :s

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ya ovide var blue not widget red not widget .... bi kaç rengi var ama ücretli ücretsiz indiremezmiyiz yokmudur bulamadım ben sitede falan notes wall güzel ücretsizde ama calısmıyor siliyorum tekrar indiriyorum yine calısmıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
yokmu arkadaşlar tek sııkıntım bu suanda

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım magazada homescreen note diye arat

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
varda ücretli onlar kartım yok bi tane var notes wall diye cok kullanışlı kullanıyordum daha önce cok işime yarıyordu programa birden bişey oldu calışmamaya başladı widgetteki yuvarlak saatlerce dönüyordu yinede acılmıyordu menüden giriyordum ekran beyaz olup atıyordu halbuki daha önce calısan bi programdı sildim farklı günlerde 5-6 kere daha indirip kurdum yok calısmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt