BeLLe için hangi batarya widgeti ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
BeLLe için hangi batarya widgeti ???
Evet arkadaşlar ekimdi kasımdı 2011 sonu 2012 başı derken belleye kavuştuk ancak bataryadaki şarj yüzdesini göstermiyor annadaki gibi 7 cubukta yok ne kadar kaldıgını anlayalım küçük bişey yapmışlar ondada bişey anlaşılmıyor kullandıgınız önerdiginiz batarya widgeti varmı ?

synergy11

synergy11

Üye
mağazada var nokianın programı batery monitor 2.2 diye bi program :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
onu kullanıyordumda batery info pil widget falan filan var en dogru hangisi gösteriyor

Febris

Febris

Üye
Battery info kullanıyorum ben Gosteriyor doğruca

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Battery infonun en son sürümünü kullanıyorum tavsiye ederim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Eskisi gibi olması gerekiyor ya. Diğer uygulamalar kötü.

ayran3883

ayran3883

Üye
pretty battery yada arkadaşın dediği gibi battery monitor 2.2

cyber

cyber

Üye
battery info

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
prettyi ilk defa duydum en dogru hangisi acaba

cukuleaks

Üye
battery monitor %100 doğru gösterir. Qt tabanlıdır. Diğer istatikleride görebilirsiniz.
Ovi mağazada bulunur. Eğer oviyle sorun yaşıyorsanız,hz.googlea :naughty: battery monitor v2.2 offline yazın. İndirdiğiniz dosyayı kurun. Bende vardı ama şuan mobildeyim ve nasıl paylaşılacağını bilmiyorum. :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
battery info cok ii dostum..en son sürümü indir...battery monitorun bi dogru gösterdiğini görmedim ben

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
ayran3883

ayran3883

Üye
pretty buyur ben kullanıyorum tavsiye ederim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
battery monitor takılmasa onu önereceğim de bende widget i sürekli eski batarya durumunu gösteriyor :S
battery info kullanacaksan %0 yazdığında bile içinde %5 e yakın bir pil kaldığını hesaba kat derim yoksa %10 falan kaldığında şarja takarsan şarj süren kısalmaya başlayabilir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
battery monitor takılmasa onu önereceğim de bende widget i sürekli eski batarya durumunu gösteriyor :S
battery info kullanacaksan %0 yazdığında bile içinde %5 e yakın bir pil kaldığını hesaba kat derim yoksa %10 falan kaldığında şarja takarsan şarj süren kısalmaya başlayabilir
batery infoda karar verdim zaten telefon kendiliginden batarya zayıf demedimi takmıyorum belleden sonra zayıf demiyo ama az diyo sırf degişiklik olsun diye yapmışlar dikkatimi çekti :)

ciwan__47

ciwan__47

Üye
bence kesinlikle battery info.....

cukuleaks

Üye

li-on bataryaları istediğin şarj seviyesinde çıkartıp takabilirsin. Bataryayı ister kullanmadan bi kenara koy istersen deligibi kullan , ömrü 2-3 yıldır. 300-500 döngü sonra ömrü biter.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dün Zpretty battery, Battery info ve Battery monitor programlarının üçünü de yükledim ve denedim
Akşam zpretty ve info pili %0 göstermeye başladığında henüz belle "batarya az" bile demiyordu Battey monitor ise %5 gösteriyordu
sonrasında markette dolaşıp uygulama falan indirdim biraz oyun oynadım ve yatarken şarja takmadım kendi kendine bitsin diye
sabah kalktığımda halen %2 şarj vardı ve telefonum açıktı alarm yaklaşık 1 saat kadar çalmaya devam etti
sonrasında 2 dk kadar telefon görüşmesi ve 2 saat geçtikten sonra %0 oldu battey monitor de
daha sonra mesajlaşma ve normal kullanıma rağmen 3 saat kadar da öyle gitti ve en son arkadaşım aradıktan sonra şarj bitti
info ve zpretty ye kalsak 16 saat önce batarya bomboştu :S

----------Eklendi @ 15:51:37 ---------- Yazıldı @ 15:43:47 ----------

li-on bataryaları istediğin şarj seviyesinde çıkartıp takabilirsin. Bataryayı ister kullanmadan bi kenara koy istersen deligibi kullan , ömrü 2-3 yıldır. 300-500 döngü sonra ömrü biter.

haklısın ama li-on da olsa arada bir kalibrasyona ihtiyaç duyuyorlar çünkü kullandığımız ekranlar ve diğer donanımlar ciddi şarj tüketiyor
sanırım kalibrasyonsuz kullanım bekleme süresindeki düşük voltajdaki değerleri fazla etkilemiyor ancak yüksek voltajları gerektiren durumlar için batarya zayıfladığından çok çabuk deşarj oluyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
peki şarjda kullanmanın bi zararı varmı ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
peki şarjda kullanmanın bi zararı varmı ?

tam olarak bilemiyorum ama mümkün olduğunca şarjda kullanmıyorum zaten bürodaki şarj aletim biraz fazla güçlü geliyor şarj ederken dokunmatik sapıtıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
o belleyi ilk yükledigimde başıma geldi telefon kafayı yedi soft format attım düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt