Belle`den sonra Nokia Suite`teki Symbian Anna güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
Belle`den sonra Nokia Suite`teki Symbian Anna güncellemeleri
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda belle yi ben de yükledim.Nokia suitedeki güncellemeri yapim dedim şu nfc ve sosyal güncellemeleri filan.yalnız symbian anna 1/2 güncellemeleri kendiliğinden işaretli kaldıramıyorum işaretleri ne yapmam lazım?

Bir de belle de Bildirimler widgeti göremedim ben o nereye gitti acep ?

realplayer2

realplayer2

Üye
bellede bildirim widgeti yok dostum. O anna güncellemeleri ise gerekli olduğu için yapman gerekiyo ki işaret kaldırılmıyo güncelle gitsin onları internet radyo felan geliyo onlarla merak etme bikaç tane uygulama işte

• Beğen
Tepkiler: Burakkk250
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
anna uda sı kullanıldığı için o güncellemeleri görüyor herhalde..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yapmadım ondan intranet internet radyosu yok zaten lazımda değil

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
bu belleyi yükledikten sonra yüklediğim uygulamaların kısayollarının köşesinde küçük kırmızı yıldız işareti var onları nasıl kaldırabilirim.bir de nfc den bir şey paylaşmak için ne yapmalıyım bulamadım yardımcı olur musun

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu belleyi yükledikten sonra yüklediğim uygulamaların kısayollarının köşesinde küçük kırmızı yıldız işareti var onları nasıl kaldırabilirim.bir de nfc den bir şey paylaşmak için ne yapmalıyım bulamadım yardımcı olur musun

O kırmızı yeni yüklediğin uygulamalarda gözükür uygulamayı açarsan kalkar ve nfc widget olarak ekleyebilirsin veya ayarlar bağlantı nfc aç diyebilirsin

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi

O kırmızı yeni yüklediğin uygulamalarda gözükür uygulamayı açarsan kalkar ve nfc widget olarak ekleyebilirsin veya ayarlar bağlantı nfc aç diyebilirsin

nfc yi açıyorum ama nerden bir şey paylaşıcam onu bilmiyorum.mesela anna da nfc tutorials mı ne öyle bişe vardı ordan fotoğraf kartvizit filan seçip paylaşıyorduk ama belle de yok o.sadece nfc yi aç seçeneği filan var.hala çözemedim nasıl bir şey paylaşıcağımı

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynen onu bende bulamadım bi de bu sarj oranına nasıl bakacağız?

emr353

emr353

Üye
nfc yi açıyorum ama nerden bir şey paylaşıcam onu bilmiyorum.mesela anna da nfc tutorials mı ne öyle bişe vardı ordan fotoğraf kartvizit filan seçip paylaşıyorduk ama belle de yok o.sadece nfc yi aç seçeneği filan var.hala çözemedim nasıl bir şey paylaşıcağımı

Bildiğim kadarıyla nfc'ni aç sonra paylaşacağın kişinin cihazıyla eşleştir sonra işaretle gönder seçeneğinde nfc gözükebilir diye düşünüyorum. Annadaki videoda da böyle bişe yapıyordu hatırladığım kadarıyla... :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Temiz rofs3 buldum ama denemek lazım denenmemiş bi dener misin?

ve hackli uda:

Kalibrasyonu yapılmış core:

Bunları test edebilir misin sana zahmet? Ayrı bir klasöre at dosyaları değiştir.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kalibrasyon olunca noluyo ki onu bilmiyorum udayı yüklerim şimdi oyun indriyorum bitince udayı yüklerim

----------Eklendi @ 19:10:13 ---------- Yazıldı @ 18:25:05 ----------

ve hackli uda:

Bunları test edebilir misin sana zahmet? Ayrı bir klasöre at dosyaları değiştir.

Üstad hepsini indirdimde denesem telefona bişey olur mu

----------Eklendi @ 20:27:13 ---------- Yazıldı @ 19:10:13 ----------

Kalibrasyon olunca noluyo ki onu bilmiyorum udayı yüklerim şimdi oyun indriyorum bitince udayı yüklerim

----------Eklendi @ 19:10:13 ---------- Yazıldı @ 18:25:05 ----------

Üstad hepsini indirdimde denesem telefona bişey olur mu

ve hackli uda:

Hepsini denedim usta sonuç olumlu özel sürümde 111.030.0607.00.02 yazıyor telefona unsigned yükleniyor ilgin için çok sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt