Nokia C6-01(Belle) Arkadaşlar bi bakar mısınız lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

123ozan1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01(Belle) Arkadaşlar bi bakar mısınız lütfen..
Beyler ben telefonu ilk önce anna sonra belle yi nokia pc suite ile sorunsuz kurdum size bir kaç sorum var
1)güncellemeden sonra oyunlar bölümü gitti
2)telefonun dokunmatiği eskisi kadar iyi değil
3)Tlefonumda önceden bu siteden indirdiğim opera mini vardı bedava internet için onu belle için tekrar nerden bulucam link verirseniz?
4)En cok sevilen ve beğenilen oyunları nerden bulucam
5)ve sarj cabuk bitiyo
6)Son olarak nokia belle den sonra bi güncelleme cıktı mı?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Son güncelleme Belle,dokunmatik hakkında düşüncen kesinlikle yanlış,dokunmadan algılıyor gibi geliyor bazen bana.Oyunları oyunlar kısmından istediğini indirip kurabilirsin.Sarj durumu telefon kullanımından dolayı değişir.Bedava internet hakkında bir bilgim yok.

atakan25

atakan25

Üye
nokia pc suite ile mi güncelledin yoksa ovi suite ile mi ovi suite ile güncellemeni tavsiye ederim
dokunmatik eskisine göre daha iyi
benim şarjım artık daha çok gidiyor
sitede web browser bölümünden operayı bulabilirsin
belleden sonra bir güncelleme çıkmadı ama yazın çıkacak

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
diğer arkadaşlara ilave olarak şarjının 3-4 tam dolumdan sonra kendine gelmeye başlayacağını ekleyeyim
mümkünse cihazını birkaç gün kapanana kadar kullanıp şarj edersen daha çabuk kendisine gelir, aşırıya kaçmadığın sürece 2 gün rahatlıkla şarjın yetecektir böylece

---------- Eklendi @ 14:15:36 ---------- Yazıldı @ 14:14:55 ----------

nokia pc suite ile mi güncelledin yoksa ovi suite ile mi ovi suite ile güncellemeni tavsiye ederim
dokunmatik eskisine göre daha iyi
benim şarjım artık daha çok gidiyor
sitede web browser bölümünden operayı bulabilirsin
belleden sonra bir güncelleme çıkmadı ama yazın çıkacak

kardeşim ovi suite kalmadı ki Nokia suite oldu artık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu hataların çogu belleyı yüklerken yapılan yedeklemelerden kaynaklanıyor.yazılımdan sonra geri yukleme esnasında uyumsuz uygulamalar videolar ya sılınıyor yada açılmıyor mümkünse yedeklemesız yapın güncellemeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt