ultrayer6
Üye
Belki inanmayacaksınız ama...
arkadaşımda bi garip, hastalık mı desem birşey başladı. Gece uyurken yatağın yanında ayağa kalkıyor. Yaklaşık 1 saat falan ayakta dikiliyor sonra tekrar yatıyor. O süre zarfında uyanmıyor ve uzandıktan sonra uyandırıyoruz inanmıyor. Psikoloğa götürmek istedik reddetti.
Şimdi ben onu inandırmak için 5800 telefonuma sınırsız video çeken program arıyorum. Bildiğiniz gibi 5800 sadece 1,5 saat çekim yapıyor. Bu program olmazsa, hareket algıladığında kayda başlayan bi kamera programı da olabilir. Arkadaşımı o durumda çeken herhangi bi program olsun yeter. Ben çok ciddiyim yalan yok beyler.
Lütfen yardımcı olun.
----------Eklendi @ 12:50:13 ---------- Yazıldı @ 12:48:30 ----------
nasıl anladınız derseniz geçen gece okey oynuyorduk o zaman gördük. Belki daha önceden de oluyordu. Sonra takip ettik okey oynadığımız geceden beri her gece oluyor.
Şimdi ben onu inandırmak için 5800 telefonuma sınırsız video çeken program arıyorum. Bildiğiniz gibi 5800 sadece 1,5 saat çekim yapıyor. Bu program olmazsa, hareket algıladığında kayda başlayan bi kamera programı da olabilir. Arkadaşımı o durumda çeken herhangi bi program olsun yeter. Ben çok ciddiyim yalan yok beyler.
Lütfen yardımcı olun.
----------Eklendi @ 12:50:13 ---------- Yazıldı @ 12:48:30 ----------
nasıl anladınız derseniz geçen gece okey oynuyorduk o zaman gördük. Belki daha önceden de oluyordu. Sonra takip ettik okey oynadığımız geceden beri her gece oluyor.
Tuhaf gerçekten.
Ha bu arada bende uyurken çok konuşuyormuşum