Belki inanmayacaksınız ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Belki inanmayacaksınız ama...
arkadaşımda bi garip, hastalık mı desem birşey başladı. Gece uyurken yatağın yanında ayağa kalkıyor. Yaklaşık 1 saat falan ayakta dikiliyor sonra tekrar yatıyor. O süre zarfında uyanmıyor ve uzandıktan sonra uyandırıyoruz inanmıyor. Psikoloğa götürmek istedik reddetti.

Şimdi ben onu inandırmak için 5800 telefonuma sınırsız video çeken program arıyorum. Bildiğiniz gibi 5800 sadece 1,5 saat çekim yapıyor. Bu program olmazsa, hareket algıladığında kayda başlayan bi kamera programı da olabilir. Arkadaşımı o durumda çeken herhangi bi program olsun yeter. Ben çok ciddiyim yalan yok beyler.

Lütfen yardımcı olun.

----------Eklendi @ 12:50:13 ---------- Yazıldı @ 12:48:30 ----------

nasıl anladınız derseniz geçen gece okey oynuyorduk o zaman gördük. Belki daha önceden de oluyordu. Sonra takip ettik okey oynadığımız geceden beri her gece oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

'Patron

'Patron

Üye
:allalla:Tuhaf gerçekten.

• Beğen
Necmati

Necmati

Üye
Geçmiş olsun..
Tabi bizi yemiyosan..

Bulmaya çalışırız

• Beğen
akula

akula

Üye
arkadaşımızın dediği aslında bir hastalık uykuda yürür gezerlik bazı durumlarda tehlikeli olabiliyor stresten kaynaklanır genelde diye biliyorum

• Beğen
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
gerçekten ilginç durum hafıza kartı kaç GB ?

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
bende uykuda dislerimi gicirdatiyorum ,sıkıyorum boyle .s

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten ilgiç bir durummuş

• Beğen
bthn_997

bthn_997

Üye
bende de vardı uykuda kilitli kapıyı açıp komşuya gitmiştim bi kere :D
o günden sonra kapının anahtarını geceleri saklar bizimkiler

• Beğen
giray38

giray38

Üye
Konu tamamen yanlış yöne gidiyor tamam arkadaşlar hepinizin sorunları olabilir ama sorulan problemleriniz değil :d: Ha bu arada bende uyurken çok konuşuyormuşum :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_, Silinen Üye 627977 ve burhanasık

zatenosman

Üye
bende de vardı uykuda kilitli kapıyı açıp komşuya gitmiştim bi kere :D
o günden sonra kapının anahtarını geceleri saklar bizimkiler

komşun sakın ünv teli bir genç bayan olmasın senn :)

zatenosman

Üye

yok hacı sandığın gibi değil :D

hacı var böyle hastalıklar siz hiç batıl inanç duydunuzmu o gece yürüyenlere dokunursanız yürürken falan çarpılıyomusuz diyolar hiç birini uyurken aynı zamanda yürüdünü görmedim için bilmiyorum benm beyin bu konuda beceriksiz uyurken başka işlem yapmıyo (tabi nefes almak vb rolantide çalıstından bunların dışında )zayıf benmki :)

bthn_997

bthn_997

Üye
hacı var böyle hastalıklar siz hiç batıl inanç duydunuzmu o gece yürüyenlere dokunursanız yürürken falan çarpılıyomusuz diyolar hiç birini uyurken aynı zamanda yürüdünü görmedim için bilmiyorum benm beyin bu konuda beceriksiz uyurken başka işlem yapmıyo (tabi nefes almak vb rolantide çalıstından bunların dışında )zayıf benmki :)

neyse konu sapıyo biz duralım burda :D

tekbaskan

tekbaskan

Üye
bunları söylemem size belki biraz garip gelebilir ama sağlam bilgiler eşiğinde yazıyorum, gece kişinin kendi başına kalkıp yürümesi yani kendi isteği dışında bi davranış imkansız, tek bi nedeni var ve sakin size garip gelmesin, bu olay 3 harfliler sayesinde oluyor, yapman gereken çok fazla bişey yok aslında, o kişiye yatmadan önce bir kere ayetel kursi okutturun, bi daha yerinden kendi isteği dışında kalkmaz, çünkü kur'an-ı kerim'in en değerli ayetleri bunlardır ve peygamber efendimiz böyle yapılmasını emretmiştir, olayın oluşu ve 3 harfliler hakkında açıklayıcı bilgiler vermek isterdim ama bu bilgileri edinmeniz hem sizi yorar, hemde suan vaktim yok, eğer inanıyorsanız başka bişey aramanıza gerek yok, umarım işine yarar!!!

zatenosman

Üye
3 harfli lerde benm bildim nas suresini okuyosun buda onlara insanlara dokunmamaları gerektiğini hatırlatıyo neyse konuyu dağıtmayalaım :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ilginç bir durum...

Necmati

Necmati

Üye
Bu neyaa Konuyu ne Yapmışsınız.. :hmmm

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar program istemiştim fakat aslında program falan umurumda değil, arkadaşım iyileşsin de, söylediğiniz şeyler çözüm olsun da program falan da istemiyorum ben, yani dediğiniz 3 harfliler falan (izlediyseniz eğer "paranormal activity" filminde de vardı) tırsıyoruz iyice :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt