Apple Music, Android platformunda 10 milyona ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple Music, Android platformunda 10 milyona ulaştı
Apple Music yükselişine devam ediyor...



Apple, teknoloji dünyasının dev isimlerinden ve farklı segmentlerde sunduğu cihaz, ürün, hizmetlerle adından söz ettirirken, yarın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı ve ayrıca yeni Beats kulaklıklarını duyurmaya hazırlanıyor. Ayrıca iddialar Apple'ın ikinci nesil akıllı saati Apple Watch 2'nin de bu etkinlikte gün yüzüne çıkacağı şeklinde.



Apple geçtiğimiz sene Apple Music adındaki online müzik sevisini yayınladı. İlk olarak iOS platformunda yer alan Apple Music, ilk planda 3 aylık ücretsiz deneme süresi ile mobil kullanıcıları cezbetmişti.

Apple Music, bu sene başlarında Android platformu için de sunuldu. iOS cihazlarda olduğu gibi Apple Music, Android cihazlarda da ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanılabilmekte. 3 ay deneme süresi sonrasında da Apple Music ülkemizde 9.99TL aylık olarak kullanılabilmekte. Ayrıca aile seçeneği ise 14.99TL'ye sunuluyor. Ayrıca öğrenciler %50 daha uygun fiyatlı olarak bu servisi kullanabiliyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Apple Music'in kayıtlı ücretli kullanıcı sayısı 13 milyon seviyesine ulaşmıştı. Yeni bilgilere göre Android platformunda Apple Music uygulamasının indirilme sayısı 10 milyonu geçti.

Özellikle Spotify ile Apple Music arasında rekabet kullanıcılara yararken, aylık ücretlerde de gerileme söz konusu. Diğer taraftan bir başka müzik servisi olan Tidal'ın peşinde de Samsung, Microsoft gibi isimlerin olduğu ve bu teknoloji devlerinden birinin satın alması sonrasında çok daha güçlü bir rakip olarak Spotify ve Apple Music'e rakip olabileceği ifade edilmekte.

Apple Music, Android platformunda 10 milyona ulaştı
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3


furyzer0

furyzer0

Üye
Özellikle aile seçeneği çok uygun bence. Ailecek müzik dinleyen varsa tabi :D.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
 
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Dün ben yükledim benle birlikte ulaştı demek ki:ehe uygulama sürekli çöküyor. Spotify premium alamadığımdan yükledim pişman oldum ve iptal ettim ama umarım gizlice para çekmeye kalkmaz. Üyeliği de silemedşm dursun kenarda. Vpn ile spotify sorununu hallettim fiyatlar ikisinde de aynı ve aile ücretlendirmesi de sadece isim olarak. Spotify 5 hesaba kadar 15 lira civarı hesap izni veriyor bu da öyledir muhtemelen
 


Üst Alt