Beats Hakkında Merak Ettiklerim

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Beats Hakkında Merak Ettiklerim
Merhaba arkadaşlar ben bugün siz nasıl dersiniz bilmem (headset kalkustu kulaklık) alacaktım Philips ve Sony ye baktım konfor olarak Philips hoşuma gitti. Taşınabilirlik olarak ve ses kalitesi olarakta Sony yi beğendim. Arada Beats ler vardı ilk bi 5 dk sony den dinledim sonra 1400 tl olan beats ten dinledim. Ben pek fark farkedemedik nedense onun için size bir sorayım dedim. Spinninden müzikler açtım. sonra birazda sakin müzikler dinledim. Sony 150 tl idi ama 1400 tl beatsle farkı nedense konfor dışında farkedemedim. Naparsam aralarındaki farkı tam anlamıyla evet işte bu dedirtecek bir müzik veya artık ne olursa önerirmisiniz? Sağlam bi kulaklık alacağım bu sefer. :)
Teşekkürler...

Son düzenleme:

FK5896

FK5896

Üye
benim kullandığım beats (urbeats) kulaklık basslarda çok iyi. bunu bass olan müziklerde daha iyi anlayabiliyorum. tizleri de güzel.(bazı forum sitelerinde kötü deselerde) ve bence sağlamda.. geçen ucuzlardan 30 liralık bir kulaklık almıştım sony'nin gayet iyiydi(3 ay sonra bozuldu ama çok kötü kullandım dikkat etmedim kablosuna falan) 150 liralık sony çok çok daha iyidir. ama beats diyince aklıma ilk gelen kalite olur her zaman..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
benim kullandığım beats (urbeats) kulaklık basslarda çok iyi. bunu bass olan müziklerde daha iyi anlayabiliyorum. tizleri de güzel.(bazı forum sitelerinde kötü deselerde) ve bence sağlamda.. geçen ucuzlardan 30 liralık bir kulaklık almıştım sony'nin gayet iyiydi(3 ay sonra bozuldu ama çok kötü kullandım dikkat etmedim kablosuna falan) 150 liralık sony çok çok daha iyidir. ama beats diyince aklıma ilk gelen kalite olur her zaman..
Yorumun için sana çok minnettarım ve teşekkür ederim. Evet Sony gerçekten walkman devrinden beri müzik platformunda çok iyi. Bas olarak hangi beats serisi dersiniz? 1 kez alacağım. Gözüm gibi bakacağım için görüşleriniz çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Yorumun için sana çok minnettarım ve teşekkür ederim. Evet Sony gerçekten walkman devrinden beri müzik platformunda çok iyi. Bas olarak hangi beats serisi dersiniz? 1 kez alacağım. Gözüm gibi bakacağım için görüşleriniz çok önemli.
ben diğerlerini kullanmadım veya denemedim maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım, sadece bassları iyi verdiğini ve kaliteli olduğunu söyleyebilirim. benim kullandığım urbeats kulaklık beni hiçbir zaman üzmedi.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
ben diğerlerini kullanmadım veya denemedim maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım, sadece bassları iyi verdiğini ve kaliteli olduğunu söyleyebilirim. benim kullandığım urbeats kulaklık beni hiçbir zaman üzmedi.
Ben bu modeli almayı düşünüyorum sence nasıl?

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
  • Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
bence harika. ama kablosuz olduğu için dezavantajı var mıdır bilemem. ama görünümü çok iyi
Kablosuz olarak ne gibi dezavantaj olabilir? Bence avantaj hem yakından gidip bakacağım acaba kablolu halede dönüştürülebilir mi
Bu kadar para verip kablolu bence çok kötü olurdu. :)

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
Kablosuz olarak ne gibi dezavantaj olabilir? Bence avantaj hem yakından gidip bakacağım acaba kablolu halede dönüştürülebilir mi
Bu kadar para verip kablolu bence çok kötü olurdu. :)
pil sıkıntısı olur diye öyle dedim. performansı pili azaldığı git gide düşerse kötü olur. ama onuda düşünmüşlerdir herhalde. :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
pil sıkıntısı olur diye öyle dedim. performansı pili azaldığı git gide düşerse kötü olur. ama onuda düşünmüşlerdir herhalde. :)
Şimdi bir video izledim kutudan kablolu bağlamak için kablo çıkıyor çift taraflı 3.5mm kulaklık ucu.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Bende MediaMarkt'ta kullandım ama cihazı batırmışlar. Kulak yastığı falan yırtılmış hep. Banada kötü geldi sonra Sony aldım bir tane kulak içini tam kaplıyordu onun sesi daha iyi geldi. Sınıf arkadaşımda (kız-pembe renkli) Solo Hd var. Onunkini kullandım daha iyi geldi. Fark çok az yani, Monster ve Beats iyi her zaman;)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bende MediaMarkt'ta kullandım ama cihazı batırmışlar. Kulak yastığı falan yırtılmış hep. Banada kötü geldi sonra Sony aldım bir tane kulak içini tam kaplıyordu onun sesi daha iyi geldi. Sınıf arkadaşımda (kız-pembe renkli) Solo Hd var. Onunkini kullandım daha iyi geldi. Fark çok az yani, Monster ve Beats iyi her zaman;)
Birde apple gibi elması var tabi :D
Monster 1000 tl ye gördümde beats varkende onu almak istemiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Birde apple gibi elması var tabi :D
Monster 1000 tl ye gördümde beats varkende onu almak istemiyorum.
Yani:D Çoğu kişi hava için alıyor, müzik zevkini boş veriyorlar.
Beats farkını ben Sensation XL + urBeats ile yaşadım ilk, hayran kaldım.

• Beğen
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Beatstudio çok iyidir yaa. Örneğin bir çok ünlü dj bunu kullanıyor

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Sana purity mosnster öneririm @teknolojibaronu çok süper kulaklıktır

bu ikisine de bir bak :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sana purity mosnster öneririm @teknolojibaronu çok süper kulaklıktır

bu ikisine de bir bak :)
Kulakici almam bir daha :D 10 tane bozdum kulakicilerden :). 2. Attığın çok güzelmiş fiyatıda harika ama maalesef internetten alma imkanım yok birde ben istanbuldayım :)

0MG90

0MG90

Üye
Ben WH-930'u aldım 150 liraya(indirimli) çokta güzel değil.

Üst Alt