[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

cihatgenc

cihatgenc

Üye
netten beraber oynayabilsek süper olacakmıs ama ahhh ahhhh yapılsa keske öyle bişeyler...nese ellerıne saglık dostum

esatgelmedi

Üye
eline sağlık harika olmuş. Yalnız taşları sürüklerken sürekli titremesi iyi olmuyor. Hem şarj açısından hemde oynanabilirlik açısından. Bununla ilgili bir ayar olsa süper olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
eline sağlık harika olmuş. Yalnız taşları sürüklerken sürekli titremesi iyi olmuyor. Hem şarj açısından hemde oynanabilirlik açısından. Bununla ilgili bir ayar olsa süper olacak.

Evet bence güncelleme paketi içinde bu da yer alabilir.

Ses: Açık/Kapalı
Titreşim: Açık/Kapalı
Seviye: Kolay/Zor (Zor ayarındayken yere okey atmasın mümkünse:))

gibi...

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
evet söyenenler mümkün titreşim haricinde çünkü böyle bir ayar yok flashta telefonun dokunmatik titreşimini kapatmanız gerekiyor maalesef diğer söylenen şeyler yapılacak :)

oxibxi

Üye
üstad çok iyi çalışmaların var birde uygulamaların e6 yı desktek lerse çok güzel olur

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
e6 nın ekran çözünürlüğü farklı bildiğim kadarıyla yoksa uygulamalar açılır ama ekran uymaz sanırsam

esatgelmedi

Üye
evet söyenenler mümkün titreşim haricinde çünkü böyle bir ayar yok flashta telefonun dokunmatik titreşimini kapatmanız gerekiyor maalesef diğer söylenen şeyler yapılacak :)
telefondan kaynaklandığı aklıma gelmemişti teşekkür ederim. ama sürekli titremesi kötü oluyor telefon ayarlarında da bulamadım maalesef.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
telefondan kaynaklandığı aklıma gelmemişti teşekkür ederim. ama sürekli titremesi kötü oluyor telefon ayarlarında da bulamadım maalesef.

tercihlerden dokunmatik titreşimini kapalı yapman lazım

ayarlar/tercihler/

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilk güncelleme hazır gibi bir kaç gün içinde mağazada olacak yeni özelliklere ve ekran görüntülerine bakmak için konunun en altına bakınız...

burakkk97

Üye

sol iki defa gosterge yaptii :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
ben solun kulağını çekerim :)

ama muhtemelen telefonda bir kasma olmuş olabilir hata olsa tüm oyuncular 2 kere yapardı ama yinede inceleyeyim kodları

teşekkürler bilgi için :)

burakkk97

Üye
yok sikayetci degilim sadece komigime gitti =D

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
ben yinede ilgilenecem :D
sol uyanıklık yapmasın düzgün oynasın :D

burakkk97

Üye
sen bilirsin =D

WebStyle

WebStyle

Üye
Birde oyun sırasında 2 kez okey yere attılar :) herhalde kafası dağınık oyunun :D bir de bu yeni güncelleme de bildirimler kısmı gizli olsa daha iyi olacak. Bildirimlerin üstüne bir kez basınca açılsın tekrar basınca gizli olsun.. Böyle daha iyi olacak sanırım..

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Birde oyun sırasında 2 kez okey yere attılar :) herhalde kafası dağınık oyunun :D bir de bu yeni güncelleme de bildirimler kısmı gizli olsa daha iyi olacak. Bildirimlerin üstüne bir kez basınca açılsın tekrar basınca gizli olsun.. Böyle daha iyi olacak sanırım..

Tabiki mümkün söylediğiniz şey bunu yapacam ama neden böyle birşeye ihtiyaç duyduğunu anlamadım açıkcası :D

PureFood

PureFood

Üye
Yorumları okudum. genelde memnun millet bir kaç haddini bilmez dışında..emeğinize sağlık..sizin gibi kişilere ihtiyacımız var..ve bir sorum 5800 xm'de çalışır mı ? bazı s3 oyunları s1'de açılmıyor ondan soruyorum..

esatgelmedi

Üye
tercihlerden dokunmatik titreşimini kapalı yapman lazım

ayarlar/tercihler/
eyvallah kardeş. aslında bildiğim bir şeydi ama bazı şeyleri fazla kullanmayınca menüdeki yerlerini unutuyorum .
çok detaylı bilgim yok ama şöyle bir şey olsa mesela sen bir kod eklesen oyuna oyun içindeki ayarlardan tercihlere erişse sadece oyun açıkken titreşimi kapatsa oyundan çıkınca açılsa tekrar. ses olayında olduğu gibi (bildiğin gibi oyun sesini ne kadar değiştirirsen değiştir sistem sesleri aynı kalıyor.) sadece bir öneri.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş. aslında bildiğim bir şeydi ama bazı şeyleri fazla kullanmayınca menüdeki yerlerini unutuyorum .
çok detaylı bilgim yok ama şöyle bir şey olsa mesela sen bir kod eklesen oyuna oyun içindeki ayarlardan tercihlere erişse sadece oyun açıkken titreşimi kapatsa oyundan çıkınca açılsa tekrar. ses olayında olduğu gibi (bildiğin gibi oyun sesini ne kadar değiştirirsen değiştir sistem sesleri aynı kalıyor.) sadece bir öneri.

dediğini anladım ama oyun içinde sei kapatınca telefonun sesi kapanmıyor eğer ses kapalıysa sesi çalma diye kod ekliyoruz örneğin taşı her attığında şu ses çıksın dedim herzman o ses çıkar ama ses açıp kapatma ayarı eklersem taşı her attığımda aynı zamanda ses açıksa şu sesi çıkar diyorum o yüzden ses kontrolü var

titreşim kontrolu bende değil yani yinede bir araştırayım bir yolu varsa kapatmanın

ama size tavsiyem bu ayarı kapalı kullanmanız gereksiz ve fazla şarj yiyor ben 3 senedir falan dokunmatik telefon kullanıyorum o özelliği hiç açmıyorum :D yinede bir araştırma yapayım

----------Eklendi @ 12:01:02 ---------- Yazıldı @ 11:58:46 ----------

Yorumları okudum. genelde memnun millet bir kaç haddini bilmez dışında..emeğinize sağlık..sizin gibi kişilere ihtiyacımız var..ve bir sorum 5800 xm'de çalışır mı ? bazı s3 oyunları s1'de açılmıyor ondan soruyorum..

teşekkürler yorum için maalesef 5800 da çalışmaz flash lite 4 istiyor çünkü çalışsa benim içinde çok iyi olurdu ama çalışmaz
yinede ben herkesin eleştirisini ciddiye alarak yeni bir güncelleme hazırladım telefonunda çalışmaz ama konuda pc versiyornu var indirip oynaya bilirsin test edebilirsin :)

Üst Alt